merhaba, çok teşekkür ederim. kötü günler geçti diyelim. hala arasıra tansiyon sorunum oluyor. buarada sanırım ordaki notlara hastanede 12 ünite trombosit ve 1 ünite kan verıldgını eklemeyi unutmuşum...çok çok zor günlerdi, bu durumları kendisi deıl yakını bile yaşamayan bilemez. babamı zor tuttuk; bülent dr.a gidip 2 çift laf edecekti
ben artık Allaha havale ettim. ben neliklerle dünyaya geldim, annem babam emeklerle büyüttü, sonra adamın biri gelip takip yapması yada ilaç vermesi gerekn durumda,- simit yeme diye geyik yapıp, beni 13 gün hastaneye, kızımı 19 gün küvöze gönderdi. ..
herkes çok iyi araştırsın, benden sonra bir ark.ın kuzenıde acil doğuma gitti akropol'e. kendisini kurtardılar ama bebek yenidoğan ünitesi olmadığı için başka hastaneye sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. dikkatinize!!
saygılar...
katılıyorum, neyleyim karizma, sürekli gülen ama işini bilmeyen bir dr.u... büyük konuşmamak gerekiyor hayatta, ben devlette doğum yapmam ıyy dedım, ama benim hayatımı kurtaran zekai tahir hastanesi riskli doğumlar bölümü dr. ve hemşireleri oldu... hergün okadar sıkıntılı hamile geliyorki... 4 gün yogun bakımdaydım artık son gün sinirden ağlayacaktım, sürekli bebeğini kaybeden, kanaması olan vb. hasta.. ama işte okadar çok hasta görüyorlar ki nerde nasıl davranmaları gerektiğini biliyorlar. benim durumuma ve dr. un dedıklerıne okdar şaşırdılar ki...neyse herkese sorunsuz doğumlar diliyorum ama burdaki 'bülent dr. fanları' nın yazılarını okudukça insanların ne kadar rahat olduklarını ve hiç korkmadıklarını, biran olsun tereddüt etmedıklerını, acaba ya, 9 ay napacagım, bebeğim-kendim demediklerini görüyorum ve kendi yaşadıklarım aklıma gelıyor... Allah'ın hiç birinize yaşatmasını istemem bunları..