Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım kaç gün oldu ameliyat olalı yüzündeki şişler indimi burunda küçülme oluyormu

bugün 22. günüm canım hala yanaklarımın şiş olduğunu söylüyolar kilo almış gibi duruyormuşum ama ben çok farketmiyorum burnum da gitgide küçülüyo o ilk açıldığı halinden eser yok çok daha değişti ve güzelleşti yüzümle o kadar uyumlu hale geldi ki herkes ilk gördüğünde yorum yaptı sonra herkes çok kolay alıştı bir daha kimse konusunu açmadı :) bi alışamayan annem var o da annelere has bi durum sanırım

küçülüyor yni demi canım burun delikleri falan küçülüyormu

tuba hanım bora beyden memnun musunuz tavsiye eder msiniz?

ben tavsiye ederim canım. ilk 1 hafta çok pişmanlık yaşadım çok zor gelmişti burnumdan nefes alamamak. kalıp çıktıktan sonra da çok şişti ve hiç beğenmemiştim ama bugün 22.günüm yüzüme oturmaya başladı artık ve bora beyden memnunum. ameliyata girerken narkoz almadan önce bile doğal olsun nolur dedim merak etme dedi. herkes de çok doğal olduğunu söylüyor. umarım sonrasında da bi sıkıntı yaşamam.

cevabınız için teşekkürler peki nefes sorununuz düzeldi mi? rahat nefes alabiliyor musunuz? kusura bakmayın çok soru soruyorum sık boğaz etmek istemiyorum

bu arada şuan bi tarafım daha şiş olduğu için burnum hafif yamuk duruyo ve burun ucum top gibi ama bunlar da geçicektir heralde :44:

cevabınız için teşekkürler peki nefes sorununuz düzeldi mi? rahat nefes alabiliyor musunuz? kusura bakmayın çok soru soruyorum sık boğaz etmek istemiyorum

sorabilirsin tabi hepimiz geçtik bu süreçlerden. benim 1 hafta sonunda burnumdaki silikonlar çıktıktan sonra rahat nefes almaya başladım. hala rahat alabiliyorum sadece sol taraf sağdan daha iyi. onu da haftaya kontrole gittiğimde sorucam.

tuba hanım sabrınız için çok sağ olun. çok kararsız kaldım ne yapsam diye burun ameliyatı ne zormuş meğersem
ağızdan nefes almak zor bide ağız kuruluğu oluyor yüz davul gibi aama geçcek hepsi inşallah eğer gerçekten burnun sana çirkin geliyorsa yaptır için rahatlasın ama görüntüde fazla problem yoksa boşver

sevgili mien mesaj atmissin bana Bora beyi sormak icin ozel mesajimi yollamadi sistem. gerci ben gorene kadar sen ameliyatini olmussun gecmis olsun fotolarini gordum sahane olmus cok dogru bir karar verissin bora beye olmakla ben 2009 da olmustum hic problemsiz bu gunlere geldim. evet ilk zamanlar zor geciyor hatta burnunun tam oturmasi 6 ayi buluyor sana tavsiyem sabirli ol ve darbelere dikkat et. tekrar gecmis olsun

arkadaşlar bora karaali ve muhammet bey arasında gidip geliyorum kafam çok karışık of yaa:44:

ben Bora beyi tavsiye ederim ben dortbucuk yil oldu Bora beye ameliyat olali cok memnunum hatta bircok arkadasim benden sonra Bora beye gittiler hicbiri sorun yasamadi gayet mutlular.. fakat su unutulmamali iyilesme surecinde sabirli olmak gerek

çok teşekkürler şeklinin oturması uzun sürüyor galıba dediğin gibi fotoğrafını görebilrmym acaba

bende bugun bora beye gittim.amelıyata karar verdıık.son aşama babişkonun onayını almak.oda kolay gıbı gozukuyor.bakalm ıns bende sizin gibi memnun olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…