Ya bi benim burun ucum yamuldu herhalde3 hafta oldu ama
Şimdiden geçmiş olsun.benim bugün 11. günüm çok memnunum.ucunda ödemler olmasına rağmen eskisinden çok daha iyi.
Ya bi benim burun ucum yamuldu herhalde3 hafta oldu ama
essicim benimde yamuk ucu ama çok dikkatli bakınca belli oluyo ve şişlikten olduğu belli bi tarafım daha şiş olduğu için yamuk duruyo geçicek bak görürsün :) ben seni teselli etmeye başladım görüyo musun :)
Valla tatlım ya:) şimdi arkadaşlarım bildiği için ameliyat olduğumu ıncık cıncık bakıyolar. Yamuk diyen herkese de şiş olduğu için diyorum bu sefer de incek dimi diyolar:) sanki kendi kendimi teselli ediyomuş gibi oluuorum bu sefer:) ama artık bütün arkadaşlarım bıktı benden, konuştuğum tek konu burun oldu ya:) bugün gittim bora bey ameliyattaydı salı gitcem bakalım ne dicek. Umarım düzelir tatlım ya. Tabi buna da şükür:)
bora bey hergün ameliyat yapıyormu kızlar
çok yeni 1 senede anca topluyormuş kendini :) inşallah hepimizin çok güzel olur
Evet çok yeni...emanet burun gbi zaten şu anda:)herseyden sakınıyorum. Bugün birde Halis ünlüye olan birinin burnunu çok sert sildiği için yamuk kaldığını duydum.dokunmaya bile korkar oldum:)
bora bey hergün ameliyat yapıyormu kızlar
Canım ben ameliyatı perşembe istedim ilk o günler yapmıyoruz ama bi bakalım dedi. Normalde pazartesi yapıyomuş. Ben bugün gittim ameliyatı vardı. Önemli bi durumun varsa konuşun yapar bence
Canım ben ameliyatı perşembe istedim ilk o günler yapmıyoruz ama bi bakalım dedi. Normalde pazartesi yapıyomuş. Ben bugün gittim ameliyatı vardı. Önemli bi durumun varsa konuşun yapar bence
essicim fotoğrafın varmı görebilirmiyim acaba bide bişey daha sorucam bora beyin maili varmı
kızlar benim burnumun bi tarafı nerdeyse tamamen indi ama diğer taraf hala şiş. o yüzden önden bakınca acaip bi görüntü oluyo hiç beğenmedim düzelsin artık ama ya
tatllım ben sana atamıyorum msj da bana mail adresini yollarmısın ordan atayım sana. bora beyin mail adresi yok bu arada bende
kızlar benim burnumun bi tarafı nerdeyse tamamen indi ama diğer taraf hala şiş. o yüzden önden bakınca acaip bi görüntü oluyo hiç beğenmedim düzelsin artık ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?