Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım bende özel mesaj atamıyorum.18.günüm bugün.çok küçük değil ama düzgün bir burnum var artık:)hala ödemler var.henüz hiç resim çekilmedim son haliyle, iyice insin diyorum.alçı çıktıktan sonra ucu kocamandı.ama şimdi gayet iyi.gitgide küçülüo...

Son düzenleme:
kızlar ben de son durumumu yazayım :) işe başladıktan sonra özellikle burnumu fazla düşünmemeye başladım bıraktım düzelsin diye :) herkesten gelen tepkiler çok olumlu aslında bi tarafım hala şiş ve burun deliklerim birbirinden farklı inş düzelir bir an önce ama ameliyat olduğumu bilmeyenler farketmedi bile :) herkes çok doğal olduğunu söylüyo acayip mutlu oluyorum bende

Yani ilk zamanki gibi kalmıcak demi kızlar şuan büyük gözüküyor alçıdan çarşamba günü alcım çıkıcak inşallah begenirim ama küçülmesini istiyorum

canım kaç gün oldu ameliyat olalı yüzündeki şişler indimi burunda küçülme oluyormu

Yani ilk zamanki gibi kalmıcak demi kızlar şuan büyük gözüküyor alçıdan çarşamba günü alcım çıkıcak inşallah begenirim ama küçülmesini istiyorum

alçı çıkıncada büyük görünüyor.alçıdan sonra 3 gün bant kalıyor zaten.bantları çıkarıncada büyük görünüyor.ama gün geçtikçe küçülüyor.bantları 2 gün sonra çıkardım ben, kendi kendine açılmaya başlamıştı zaten.ilk tepki annemden gelmişti çok büyük diye.4-5 güne küçüldü ilk hali gibi kalmadı.ama hala yandan bakınca çok fazla olmasada büyük duruyor.

Son düzenleme:

ödem topluyo galiba ondan büyük duruyor herhalde

geçmiş olsun bora beye oldun dimi sende canım bende onunla görüştüm foton varmı çok merak ediyorum :)

geçmiş olsun bora beye oldun dimi sende canım bende onunla görüştüm foton varmı çok merak ediyorum :)
teşekkür ederim...evet bora beye oldum bende.fotoğrafım yok.ama ameliyattan önce doktorun bilgisayarda tasarladığı burnumdan çok az daha şiş şu anda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…