kızlar bu okyanus suyu nasıl kullanılıyor?
Burun deliklerine sıkıyorsun.başını hafif arkaya eğip sıkarsan daha iyi oluyor hemen boğazına iniyor.dik sıktığında çoğu dışarı fışkırıyor,
canım bende özel mesaj atamıyorum.18.günüm bugün.çok küçük değil ama düzgün bir burnum var artık:)hala ödemler var.henüz hiç resim çekilmedim son haliyle, iyice insin diyorum.alçı çıktıktan sonra ucu kocamandı.ama şimdi gayet iyi.gitgide küçülüo...
kızlar ben de son durumumu yazayım :) işe başladıktan sonra özellikle burnumu fazla düşünmemeye başladım bıraktım düzelsin diye :) herkesten gelen tepkiler çok olumlu aslında bi tarafım hala şiş ve burun deliklerim birbirinden farklı inş düzelir bir an önce ama ameliyat olduğumu bilmeyenler farketmedi bile :) herkes çok doğal olduğunu söylüyo acayip mutlu oluyorum bende
Yani ilk zamanki gibi kalmıcak demi kızlar şuan büyük gözüküyor alçıdan çarşamba günü alcım çıkıcak inşallah begenirim ama küçülmesini istiyorum
alçı çıkıncada büyük görünüyor.alçıdan sonra 3 gün bant kalıyor zaten.bantları çıkarıncada büyük görünüyor.ama gün geçtikçe küçülüyor.bantları 2 gün sonra çıkardım ben, kendi kendine açılmaya başlamıştı zaten.ilk tepki annemden gelmişti çok büyük diye.4-5 güne küçüldü ilk hali gibi kalmadı.ama hala yandan bakınca çok fazla olmasada büyük duruyor.
ödem topluyo galiba ondan büyük duruyor herhalde
ameliyatın fiyatı konusunda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar
ameliyatın fiyatı konusunda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar[/QUOTE...
çok dağılmış burunda farkediyormuş....
canım bende özel mesaj atamıyorum.18.günüm bugün.çok küçük değil ama düzgün bir burnum var artık:)hala ödemler var.henüz hiç resim çekilmedim son haliyle, iyice insin diyorum.alçı çıktıktan sonra ucu kocamandı.ama şimdi gayet iyi.gitgide küçülüo...
evet ödemlerden dolayı böyle...
teşekkür ederim...evet bora beye oldum bende.fotoğrafım yok.ama ameliyattan önce doktorun bilgisayarda tasarladığı burnumdan çok az daha şiş şu anda...geçmiş olsun bora beye oldun dimi sende canım bende onunla görüştüm foton varmı çok merak ediyorum :)
hayırlısıyla çarşamba kalıbım ve silikon tamponlar çıkcak dahada rahatlıcam çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?