Mail adresine gönderebilirim)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
resmini görme şansım var mı
kalın derili olup ta bora beye ameliyat olan var mı ?
Valla benim cok inceydi :) ama kalın derili arkadaşları da gördüm gayet güzel yani hatta bence büyük kalın burunları daha güzel yapıyor[/
kalın derili olduğum için burnun istesen de ufacık olmaz demişti bora bey. bugün 22. günümdeyim. şekil olarak beğeniyorum ama bazen eskinden de büyük geliyor burnum. hele ucu,patatesten hallicetamam hokka gibi bir burun beklemiyorum da biraz küçülse hiç fena olmazz. ne zaman iner acaba bu şişlikler.kalın derili olanlarda normale göre geç iniyormuş da:18:
benim burnumda kalın deriliymiş 13 ay oldu ameliyat olalı başka bi doktora gitmiştim bana dediği kalın derilisin temmuza kadar biraz daha toparlar yani 1.5 sene olmuş olacak ozaman ben şuan için revizyonu askıya aldım ama minnacık bi burun olmuyor şuan şeklinden memnunsan aynı burnunun biraz daha küçülmüşü oluyor yani benim öyle oldu
ucundaki şişlik ve iki gözün arasındaki kalınlık iner o zaman sizin dediğinize göre değil mi :) ya zaten ne ucu ne de iki gözümün arasındaki kalınlık bu kadar geniş ve büyük değildi.sanki kemik şişmiş gibi geliyor. bora beye mi olmuştunuz sizde? memnun değilmisiniz sonuçtan ?
evet inecek iki kaşın arası zamanla ama ucu hemen inmiyor yani benim inmedi hala ucu küt duruyor eğer işlem çoksa burnunda iyileşmeside zaman alıyor bende bora beye oldum memnun değilim ama sol ve sağ profiller çok farklıve en kötüsüde nefes durumum çok kötü yediğim bir elmanın tadını dahi alamadığım zamanlar var ve genizimden konuşuyorum herkes hastamısın die soruyor revizyon şart gibi gözüküor
2yil oldu bora beyde ameliyat olali nwfeste problem yasamadim .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
burun işi sanırım biraz şans işibora beyden çok memnun olanlar da var sizin gibi şikayetçi olanlar da. benim şimdilik asimetrik bir sorunum yok ve umarım bu şekilde sonuçlanır. sizin ödemler geçince mi çıktı iki taraftaki farklılık,yoksa en baştan beri varmıydı?nefes sorunum zaten yoktu ama şuan daha erken olduğu için sanırım biraz tıkanıklık var,umarım o da geçer.çok üzüldüm sizin için. ameliyat sonrası çektiklerimizi düşününce sonucun böyle olması tamamen bir yıkım ((( peki bora bey başarısız olduğunu kabul edip bir düzeltme önermiyor mu?
Eki Görüntüle 1050038 Eki Görüntüle 1050038 1 ay oldu. umarım bu şekli bozmadan küçülmeye devam eder:)
Canım burnun cok güzel olmuş yüzünede yakısmıs bende bora beye ameliyat olucam bı kac sorum olucak nerden ulasabılırım sana
Canım burnun cok güzel olmuş yüzünede yakısmıs bende bora beye ameliyat olucam bı kac sorum olucak nerden ulasabılırım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?