Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bora bey, arnica falan öneriyor mu?

ben aldım biraz önce ne olur ne olmaz diye, bir de gözlerim çok alerjiktir, damla aldım yine ne olur ne olmaz diye, lens de kullanıyorum şimdi sorun olmasın dedim.

bir de buz maskesi falan veriiyorlar mı hastanede?

rossmanda vardı yüz için sulu maske ona göre yanımda öyle birşey götüreyim

Oldu bitti çok şükür, iyiyim:)
Anesteziden de rahat uyandım, kusmam falan olmadı, biraz ağrım vardı, iğne yaptılar geçti. Morluklarım var ama, zaten kemiklerle çok oynandı bekliyordum böyle olmasını.
Okuyorsa druma ve hastane çalışanlarına da buradan ilgi alaka ve sıcakkanlılıkları için teşekkür edeyim.
Bugece kalacağım hasta.de şehir dışından geldiğim için, tamponlar yarın çıkarıldıktan sonra çıkacağım

Canım bende ameliyat oldum suan bende hastanedeyım :)

kızlar tampon 1 gün sonra çıkartılıyor mu?yani herkes de bu şekilde mi oldu?ben nefes alamayacağım diye çok korkuyorum çünkü.

Evet tampon ertesi gün çıkıyor, nefes ağızdan alacaksın artık birkaç gün, tampon sabah çıktı ama burun hala tıkalı benim, zamanla açılacaktır herhalde

Bende aynı sabah cıktım canım 7 gibi tamponları aldılar geldim eve yüzümde hic morluk yoktu sımdı dün gece basladı şişti felan ama iyiyim gene alısmaya calısıyorum sen nasılsın :)

Benim de şu an öyle aman aman bir morluğum yok ama şişliğim var yanaklarım falan davul gibi. Gözaltlarım falan indi sayılır ama. Arnica iyi geliyor baya

Teşekkür ederim:) evet atlattık çok şükür, şimdilik iyiyim inşallah görüntüden de memnun kalırım.
Sen nasıl oldun?

Çok sevindim senin adına Bende yarın kalıp silikon tampon dikiş aldırmaya gideceğim.Şimdilik iyiyim biraz morluklarım var , şişlerim indi belli belirsiz var sanki.Bakalım nasıl olucak inşallah memnun kalırız :)

ufuk bey ile bora bey arasında kaldım ama ufuk beyin doğallığı abarttıgını duyunca acaba yanlış bir karar mı dedim.
ameliyat olmuş olanlar lütfen yazsın

Teşekkür ederim:) evet atlattık çok şükür, şimdilik iyiyim inşallah görüntüden de memnun kalırım.
Sen nasıl oldun?

alındı tamponlar dikişler , ama bu sefer de bant taktı bi kaç tane 2 gün sonra ben kendim çıkartabilirmişim onları da.Hiç acımadı korkutmuştu kimileri,Ama hiç bir şey yokmuş 2 3 dk sürdü sürmedi :)) Sen nasılsın

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım:)
Olsun artık bant falan vız gelir herhalde ilk kalastan sonra:)
Nasıl peki, tabi şiştir daha davul gibi değilmi..
Ben iyiyim teşekkür ederim, henüz şişlerim tamamen inmedi, morluklarım hafifletdi ama, yavaş yavaş geçiyor. Ödemler şu an yanaklarımın alt kısmına kadar indi, burundaki ödemlerden ziyade yanaklardan rahatsız oluyorum:S
Senin ödemler falan indi mi?

Sana da çok geçmiş olsun canım.Aynen o kalastan sonra büyük bir rahatlama hatta silikonlar çıktıktan sonra nefes almamı anlatamam,Sanki, daha önce nefes almamışım hiç :) Allah a şükür O konuda da bi problem yok.Şişlerim indi benim iner senin de 5. gün pek bişey kalmıyor.bugün 8. gün hiç yok gibi ,morluklar da az kaldı bugün makyajla kapattım göz altını , göz üstü de far gibi kaldı Bu arada burnumu gördüm!!!!!Çok güzel umarım bozulmaz Hatta şişler var inicek dedi Ama İnmese de süper ben şikayetçi değilim,Şimdilik Çoook begendim umarım böyle devam eder.10 15 gün sonra kontrole gidicekmişim Bakalım nasıl olucak :)
Form çayı içtim ben ödem atsın diye günde 2 fincan.yararını gördüm tavsiye ederim sana da bir kaç damla limon 1 sabah aç karnına bir de akşam üzeri yemekten önce yine açken içtim. devam edicem ben çaya sonuçta ödem attırıcı idrar söktürücü diye düşünüp başladım memnun da kaldım sen de dene istersen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…