Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kizlar merhaba bende estetik ameliyat olmak istiyorum. Burnumda kemer var ve nefes alma problemim var. Ancak universite oldugu icin agustos ya da eylul basi gibi dusunuyorum. Ameliyat sonrasi cok agri oluyor mu ve simdiden gidip bora beyle goruseyim mi birde muayene ucreti ne kadar bilgilendirirseniz cok mutlu olurum

çok ağrı sızı olmuyor.sabah akşam aldığın bir ağrı kesici yeterli oluyor :) muayene ücreti 35 lira. ben muayene olduğum gün ameliyat oldum. aylar önce gitmene gerek var mı bilemiyorum :)

çok güzel olmuş burnunuz ömürlük olsun inş zamanla dahada inecek ve oturacak kavisi var sanırım oda zamanla dahada ortaya çıkacak mis kokulu günleriniz olsun

Ben de geçen hafta gittim muayene ücreti 37 lira.İçşin rahat edicek bi kaç doktor gezip görmek istiyorsan gidip görüşmeye başla tabi.Ama bora beye karar verdiysen gerek yok bencede çok kısa sürede amilay günü veriyor

Kızlar merhaba. Ben ay oldu ameliyat olalı ama hala burnum yamuk gibi geliyo bana.biraz da kalkıklığı indi gibi. Bide sol gözümün hemen yanındaki burun kemiği diğer tarafa nazaran daha belirgin. Ameliyat olan arkadaşlarda böyle problemler olmuşmuydu. Bu böyle mi kalcak. Bi bora beye gitmem gerek sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bora Beyden randevu aldım, yarın görüşeceğim, duruma göre mümkün olduğunca yakın bir tarihe randevu alacağım

worlof angel umarım istediğin gibi olur ve süreci de kolay atlatırsın.
ben de cuma günü oluyorum

Darısı başına İnşallah sende ilk etabı kolay ve rahat atlatırsın.Ameliyattan çıkınca kusanlar oldu o da normalmiş zaten.Herkesin bünyesi farklı.Kanama oluyor biraz , tamponlara dikkat ettiğin sürece kötü bişey yaşamazsın içini ferah tut kalbini ferah tut gider umarım :)

tahmin edebiliyorum nasıl titrediğini stresli bir durum yani, korkmamak elde mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…