Kizlar merhaba bende estetik ameliyat olmak istiyorum. Burnumda kemer var ve nefes alma problemim var. Ancak universite oldugu icin agustos ya da eylul basi gibi dusunuyorum. Ameliyat sonrasi cok agri oluyor mu ve simdiden gidip bora beyle goruseyim mi birde muayene ucreti ne kadar bilgilendirirseniz cok mutlu olurum
çok güzel olmuş burnunuz ömürlük olsun inş zamanla dahada inecek ve oturacak kavisi var sanırım oda zamanla dahada ortaya çıkacak mis kokulu günleriniz olsun
Kizlar merhaba bende estetik ameliyat olmak istiyorum. Burnumda kemer var ve nefes alma problemim var. Ancak universite oldugu icin agustos ya da eylul basi gibi dusunuyorum. Ameliyat sonrasi cok agri oluyor mu ve simdiden gidip bora beyle goruseyim mi birde muayene ucreti ne kadar bilgilendirirseniz cok mutlu olurum
Ayy canim ben fake zannedip reddettim. Burayada bakmamistm kbkma.eklermisin tkrar yaa.bu arada burda albume koydum canim da daha bandajli yarn cikaricam. (
arkadaşlar sizin ameliyattan sonra dikiş etrafında kızarıklık oldumu acaba benim dikiş etrafın kızarık duruyorda...
Valla benim cok inceydi :) ama kalın derili arkadaşları da gördüm gayet güzel yani hatta bence büyük kalın burunları daha güzel yapıyor[/
kalın derili olduğum için burnun istesen de ufacık olmaz demişti bora bey. bugün 22. günümdeyim. şekil olarak beğeniyorum ama bazen eskinden de büyük geliyor burnum. hele ucu,patatesten hallicetamam hokka gibi bir burun beklemiyorum da biraz küçülse hiç fena olmazz. ne zaman iner acaba bu şişlikler.kalın derili olanlarda normale göre geç iniyormuş da:18:
Küçülüyor ya zamanla zaten ama geç iniyor şişlik. Özellikle ucu sonradan eklenmiş gibi duruyor. Benim şu an iyi gibi bakalım hayırlısı artık :)
worlof angel umarım istediğin gibi olur ve süreci de kolay atlatırsın.
ben de cuma günü oluyorum:
Tesekkür ederim Oldum evdeyim bile.Umarım memnun olur herkesSana da şimdiden geçmiş olsun :)
worlof angel umarım istediğin gibi olur ve süreci de kolay atlatırsın.
ben de cuma günü oluyorum:
Tesekkür ederim Oldum evdeyim bile.Umarım memnun olur herkesSana da şimdiden geçmiş olsun :)
geçmiş olsun
nasılsın iyi misin peki?
geçmiş olsun
nasılsın iyi misin peki?
Teşekkürler evet gayet iyiyim dün öğlen oldum akşam çıktım hastaneden 7 gibi.Kusma halsizlik ağrı olmadı bende.Yürüyerek çıktım geldim eve.Gece biraz nefes alamadıgım için uyku da güçlük yaşadım o kadar ama ağrım falan olmadı hiç.Bu gün de tamponlarım çıktı hatta kipaya gittim alışveriş bile yaptım :) Şişlik ve morluk oldu bende biraz.Ben buz koymadım gece ondandır sanırım.Onun dışında bi sorun yaşamadım haftaya da silikonlar ve kalıp çıkıcak.
Teşekkürler evet gayet iyiyim dün öğlen oldum akşam çıktım hastaneden 7 gibi.Kusma halsizlik ağrı olmadı bende.Yürüyerek çıktım geldim eve.Gece biraz nefes alamadıgım için uyku da güçlük yaşadım o kadar ama ağrım falan olmadı hiç.Bu gün de tamponlarım çıktı hatta kipaya gittim alışveriş bile yaptım :) Şişlik ve morluk oldu bende biraz.Ben buz koymadım gece ondandır sanırım.Onun dışında bi sorun yaşamadım haftaya da silikonlar ve kalıp çıkıcak.
Darısı başına İnşallah sende ilk etabı kolay ve rahat atlatırsın.Ameliyattan çıkınca kusanlar oldu o da normalmiş zaten.Herkesin bünyesi farklı.Kanama oluyor biraz , tamponlara dikkat ettiğin sürece kötü bişey yaşamazsın içini ferah tut kalbini ferah tut gider umarım :)
Tekrar geçmiş olsun ve çok teşekkür ederim. evet dediklerini göze alıyoruz zaten mecbur, komplikasyon falan olmasında, o kadar olur ne yapalım
kusma falan olmaması çok iyi olmuş, umarım bende de olmaz, ağrında olmamış ne güzel, bana anestezi uzmanı biraz sızın olacaktır dedi, olsun o kadarlık ne yapalım dedim ben de:)
benim bir gece kalmam gerekecek bir de, şehir dışından geleceğim ertesi gün de tamponlar çıkacak ya o yüzden kalacağım. sonraki hafta kontrole geleceğim artık tekrar.
şişlik morarma bende yoğun bir şekilde olacaktır diye düşünüyorum çünkü hem beyaz tenliyim hem de bir hayli ince deriliyim, olsun artık. raporu yeteri kadar versinler de:)
inşallah görüntü olarak da fonksiyon olarak da memnun kalırız
Tekrar geçmiş olsun ve çok teşekkür ederim. evet dediklerini göze alıyoruz zaten mecbur, komplikasyon falan olmasında, o kadar olur ne yapalım
kusma falan olmaması çok iyi olmuş, umarım bende de olmaz, ağrında olmamış ne güzel, bana anestezi uzmanı biraz sızın olacaktır dedi, olsun o kadarlık ne yapalım dedim ben de:)
benim bir gece kalmam gerekecek bir de, şehir dışından geleceğim ertesi gün de tamponlar çıkacak ya o yüzden kalacağım. sonraki hafta kontrole geleceğim artık tekrar.
şişlik morarma bende yoğun bir şekilde olacaktır diye düşünüyorum çünkü hem beyaz tenliyim hem de bir hayli ince deriliyim, olsun artık. raporu yeteri kadar versinler de:)
inşallah görüntü olarak da fonksiyon olarak da memnun kalırız
Cok teşekkür ederim ve rica ederim.Herkesin farklı geçiyordur tabiki bünyeden bünyeye kişiden kişiye farklılıklar vardır.Ama öyle düşünme yinede stres yapma ben zangır zangır titriyordum ameliyata giderken.Kötüye hazırlıklı olmak da güzel ama iyi düşün iyi olsun.İnşallah her isteyenin gönlüne göre olur,dediğin gibi hem görüntü hem saglık açısından.Hastanedekiler de çok ilgili ve güler yüzlüler Eminim memnun kalırsın.Hatta ben o gece kalırım diye düşünüyordum ama yanımda ki yatakta yatan arkadaşla beraber taburcu olduk :) Dediğin gibi şehir dışından gelenler 1 gece kalıyormuş ve komplikasyon görülür de gerek duyulursa.Onun dışında kalmaya gerek olmuyormuş.Şişlik ve morarıklık bende de var resmen japonla çin karması bişey oldum hatta moru da geçti kırrmızı ve siyah olarak seyrediyorlar,Üst dudagım kendi bagımsızlıgını ilan etti o denli şiş,Bildiğin silikonlu,Aslında dudagım çok inmesede olur ben dolgu istiyordum zaten aradan çıkmış oldu bile denilebilir :):):):) Ama bunlar beklenen şeylerdi zaten evet ; Hayırlısı olsun
Okyanus suyu kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyorlar ben biraz önce başladım ilk defa kullanmaya resmen beynime kadar fışkırdı :S Dayanılması biraz zor gibi ya da ben dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?