Sana da çok geçmiş olsun canım.Aynen o kalastan sonra büyük bir rahatlama hatta silikonlar çıktıktan sonra nefes almamı anlatamam,Sanki, daha önce nefes almamışım hiç :) Allah a şükür O konuda da bi problem yok.Şişlerim indi benim iner senin de 5. gün pek bişey kalmıyor.bugün 8. gün hiç yok gibi ,morluklar da az kaldı bugün makyajla kapattım göz altını , göz üstü de far gibi kaldıBu arada burnumu gördüm!!!!!Çok güzel umarım bozulmaz Hatta şişler var inicek dedi Ama İnmese de süper ben şikayetçi değilim,Şimdilik Çoook begendim umarım böyle devam eder.10 15 gün sonra kontrole gidicekmişim Bakalım nasıl olucak :)
Form çayı içtim ben ödem atsın diye günde 2 fincan.yararını gördüm tavsiye ederim sana da bir kaç damla limon 1 sabah aç karnına bir de akşam üzeri yemekten önce yine açken içtim. devam edicem ben çaya sonuçta ödem attırıcı idrar söktürücü diye düşünüp başladım memnun da kaldım sen de dene istersen
Süper çok sevindim hem görüntüyü beğenmişsin hem de nefes sorunun çözülmüş, inşallah ben ve ameliyat olan diğer arkadaşlar da senin gibi memnun kalırız:)
Ya bu ödem artıran çayları ilk bir hafta 10 gün önermiyorlar, tıpkı aspirin gibi kanı sulandırıp kanama riskini artırıyormuş, o yüzden en azından kontrole gidip de dra sorana kadar içmeyeyim diyorum, sen sordun mu bora beye?
öylemiymiş inan sormadım ben eve geldim hemen 2. gün başladım.hiç kanamam olmadı sızıntı hariç öyle pamuk degdirince gelen dışında akan şarıl şarıl kanım olmadı şükür ki,4. gün o sızıntı da kesildi.inan sormadım böyle bi bilgim yoktu ama ben yapıyorum memnunum bi sorun yaratmadı.ona bakılırsa bana hastanedeyken ağrı kesici de gerekmedikçe içme kanı sulandırır kanama yapar demişti hemşire ama ben ilk bi hafta düzenli 12 saattebir aldım ne kanamam oldu ne ağrım
Benim de çok kanamam olmadı ilk gün hariç ama temkinliyimdir biraz:) ağrı kesicinin sulandırdığını söylemediler bana bak, gerçi en son pazar içtim ama
ameliyatımı oldum kızlar ama can kopal'a :)))
canım resim ekleyemiyorum mailini ver oraya atayım ama benim daha 5.günüm bugün 2.alçım takıldı bugün doktor yandan kendi çekti resmi ben tam göremedim
burun kemerın gıtttı ıyı olmuiş
bora bey mi yaptı ameliyatınızı güzel olmuş
arkadasın topıkteki burnunu bora bey yapmıs sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?