Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

274. Sayfada aradığın foto :)))

canım ya tesekkür ederim okuya okuya ezberledim ama gözümden kaçmış :2:
bu arada hazıranın 2. haftası can beyle görüşmeye gidiyorum şimdiden randevu alsam erken olur mu?
eylül ekime ameliyat istesem çok acelecisin falan demez dimi:26::26:

Ben aralıkta aradım. 26 şubata ön görüşme 27 sinede ameliyat istiorum dedim..öyle aldım randevuyu.. Git gel yapmam imkansızdı birde geliş gidiş biletimi ona göre ayarladım:)) sonra can bey dedi heyy sakin ol nefes al.. Dur biii tamam öyle yaparız dedi :)))

:):) ya müstakbel eşim pek istemiyor ameliyat olmamı doktorun beni ikna etmesi lazım diyo sanki can beyin baska işi yoktu oturcak bizimkini ikna edicek :d
o yüzden bir an önce tarihi koyup garantiye almam lazım :2:

:):) ya müstakbel eşim pek istemiyor ameliyat olmamı doktorun beni ikna etmesi lazım diyo sanki can beyin baska işi yoktu oturcak bizimkini ikna edicek :d
o yüzden bir an önce tarihi koyup garantiye almam lazım :2:

Hahahaayyy yandın o zaman.. Ben neler çektim iki adamın arasında laf anlatcam diye.. Eşim bir yandan can bey bir yandan, gerek yok valla herşeyin iyi .. Ayyy sinirden sesim titredide en son ikiside pes etti :)) bu arada yanlış yere yazıyoruz.. Ayıp olur burası bora beyin sayfası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…