Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba Kizlar ben Almanyada yasiyorum ve bu yaz Temmuzda allahin izniyle Burun amaliyati olmak istiyorum..
DR. Bora Karaali de olmak istiyorum ama ona nasil ulasa bilirim bilmiyorum bana yardimci olursaniz cok cok cok sevinirim..
Bir E-Mail Adressi yada Telefonnumarasi gerekiyor internetten bulamadim belki bana yardimci ola bilirsiniz.

bora bey ekol kbb de çalısıyor. ekol kbb izmir diye aratırsan numara çıkıyor. zaten randevuyu santraldeki görevli veriyor. bende ön görüşmete gidicem haziranda ona kısmetse.. sen nasıl karar verdin??

bu arada ben mail adresini istemiştim verdiler ama mailime dönüş yapmadı bora bey o yüzden sen direkt randevunu al bence bu arada atmak istersen yine de vereyim dr.borakaraali@hotmail.com

bu arada ben mail adresini istemiştim verdiler ama mailime dönüş yapmadı bora bey o yüzden sen direkt randevunu al bence bu arada atmak istersen yine de vereyim dr.borakaraali@hotmail.com

Coook Tsk ederim Canimm.. Ya ben aslinda Istanbulda Ismail Baryam diye birine amaliyat olacaktim ama kendisi cok ilgisizdi burnun güzel gerek yok vs gibi seyler dedi.. Bu yüzden yeniden bir Doktor aradim izmirde yasayan arkadaslarim var onlara sordum onlarda bana DR. Bora Karaaliyi önerdi bi kac arkadaslari onda amaliyat olmus ve cokta dogal yapiyormus simdiye kadar kimse sikayetci olmamis o yüzden Bora Beye karar verdim ama almanyada yasadigim icin biraz zor oluyor görüsmek felan 7. ayda yaz tatilimiz basliyor bu yüzden 7. ay yada 8. ay amaliyatimi olmak istiyorum insallah olur.. Peki ya sen nasil karar verdin?

canım bende izmire gelin gidiyorum ve düğünümden sonra yapmak durumundayım. cok arastırdım eledim eledim sona 2 doktor bıraktım bunlardan biri bora bey diğeri can kopal. ıkısıyle yüzyüze görüştükten sonra net kararımı vermiş olucam.. bora beye cok olan var deneyimi bana güven veriyor acıkcası. bakalım hayırlısı olsun. ozaman benden önce ameliyat olucaksın. oncesi sonrası fotolarını paylas lütfen :)

Tabi ki paylasirim insallah hersey istedigimiz gibi olur.. Ama hemen olup bitmesini istiyorum.. Ve bu arada Hayirli olsun insallah cok mutlu olursunuz :)
Simdi ki Burnumu koyacam Albüme bakarsin sonra bide amaliyat olduktan sonra koyarim :) Ama Bora beye nedense cok Güveniyorum insallah Güvenimizi bosa cikarmaz :)

iyi düşünelim iyi olsun değil mi Allahın izniyle atlatırız bu kadar insan atlatıyo biz mi atlatamıyacağız:)

hayatım burun deliklerine mudahale oldu mu

Gayet guzel olmus burnunuz, bende 3 gun oldu olali iyi hissediorum kendimi.. tamponlar cikinca resim koyacam buradaki arkadaslara fikir versin. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…