25 nisanda oldum, 2. kontrolüme gitmem gerekiyor şimdi, yarın hastanede oluyordur herhalde bora bey değil mi?
bir de arkadaşlar rinopantheniayı, okyanus spreyini kullanmaya devam ediyor musunuz?
ayrıca birkaç yastıkla yatmaya devam mı?
Bence telefonla aramadan gitme ameliyat günü olabilir izinli olabilir ben kontrollerime giderken hep aradım iki ameliyat oldum ikisinide bora bey yaptı çok memnunum 1 ay oldu son ameliyatım spreyi burnum tikanirsa sıkıyorum ameliyatın ilk zamanlarında yüksek yastıkla yapıyorsun bunun nedenide morarma ve sisligin çok olmaması için o yüzden yüksek yaticam diye kendine işkence etme ilk ameliyatimda bende senin gibiydim sakınan göze çöp batiyormus hakikaten kemik açılma yaptı tam bir sene sonra yine ameliyat oldum sağolsun bora bey çok yardımcı.
burun kemigim açılma yapmış benim bebeğim olduğu için bir kaç kere darbe aldım yeni ameliyatliyken birde yaza denk gelmişti gözlük kullanmaya erken başladım senesinde farkedince hemen bora beye gittim dedi kimisinde kemik tam tutmuyor birbirine acilabiliyor bünye meselesi dedi istersen duzeltiyim dedi bende o yüzden oldum ikinciyi ilkindede çok güzeldi ikincide daha güzel oldu biraz daha küçültdü ilkindede delikleri biraz büyük gibi geliyordu onuda söyledim daraltti çok memnunum 1 ay oldu ama ne sisligim kaldı nede başka bişey kimse anlamıyor bileneden iki kez ameliyat oldun mawiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?