Evet oldu burnumun iç tarafının alt kenarlarında dikişler vardı her iki tarafta da sordum burun delikleri daralttik dedi iz kalmaz dedi hatta iz kalmasin diye bi krem verdi ama kullanmadım yinede hiç iz kalmadı eskisine oranla çok güzel oldu :)hayatım burun deliklerine mudahale oldu mu
Burnunu güneşten koru ödem olduğu için güneş lekesi olabiliyor 50 faktör lü güneş Kremi kullan ben öyle yapıyorum bu arada yamukluk çoğu kişide olabiliyor oda geçici 6 ay içinde Çok güzel olacaktır eminimkızlar güneşe çıksak nolurkı benımde 27 .gunum burnum sola doğru yamuk gibi psikolojım bozuk
Burnunu güneşten koru ödem olduğu için güneş lekesi olabiliyor 50 faktör lü güneş Kremi kullan ben öyle yapıyorum bu arada yamukluk çoğu kişide olabiliyor oda geçici 6 ay içinde Çok güzel olacaktır eminim
Yamuk değil cnm bunun çok güzel olmuş sadece sağ tarafında biraz fazla ödemin var diye sana öyle geliyor bu yatış şeklinden bile olabiliyor yan yatiyorsan altta kalan kısımin sislikleri biraz daha geç iniyor benimde öyle meselainşlh geçer profılıme baksana canım hıc estetık amelıatı olmuş gıbı degıl yamuk bıldıgın
bende ameliyat olalı 20 gün aldu ama çok kötüyüm kaş arası çok kalın sanki burnumla düz iniyor gibi böyle olan var mı aranızda
Ilk ameliyatimda benimde öyleydi kayısı Çekirdeği Yağı ödemi sisligi morlugu en aza indiriyor doktorun masaj verdiyse düzenli yap ve dediğim yağı düzenli sür şişlikler zamanla geçecektir daha çok erken sabır
daha önce yazmıştım ama sorun değil yine yazarım ilk ameliyatimi da bora bey yaptı ben yaz aylarında gözlük kullanmaya başlamıştım birde bir kaç kere bebeğim sayesinde darbeler aldım kemik açılma yaptı ben ona bagliyorum ama bora beyde kımisinde tutmaya biliyor dedi kemik yani cerrahi bi hata yoktu hem ikinciyi kendi istegimle oldum pek sorun gozukmuyordu biraz daha küçüldü burnum :) şimdi tam anlamıyla içime sindiCanım ilk ameliyatını da mı Bora bey yaptı yoksa başka doktor mu yaptı? Bir de şikayetçi oldugun konu neydi acaba,eger daha önce yazdıysan tekrar sormuş oluyorum kusura bakma
daha önce yazmıştım ama sorun değil yine yazarım ilk ameliyatimi da bora bey yaptı ben yaz aylarında gözlük kullanmaya başlamıştım birde bir kaç kere bebeğim sayesinde darbeler aldım kemik açılma yaptı ben ona bagliyorum ama bora beyde kımisinde tutmaya biliyor dedi kemik yani cerrahi bi hata yoktu hem ikinciyi kendi istegimle oldum pek sorun gozukmuyordu biraz daha küçüldü burnum :) şimdi tam anlamıyla içime sindi
Teşekkürler cnm evet bebis benim ama burnum öyle çok güzel değil çünkü çok sorunluydu doktorum olabilecegin en güzelini yarattı o yüzden şükür ediyorumÇok sevindim içine sindiğine,Bu arada resimlerde gördüğüm bebiş senin mi ! Çook tatlı maşallah ikiniz de çok güzelsiniz.Burnuşuna da bayıldım,Güle güle kullan :))
Rica ederim canım ben begendim,gayet hoş duruyor kavisi kalkıklıgı :) Sorunlu olmasına ragmen çok başarılı olmuş içine sinmiş,Çok güzel :) Bebişe inanamadım hiç annesi gibi durmuyorsun Çok gençsin :) maşallah sana çok tatlı Sağlıkla büyüsün inşallah nazar değmesin :))Teşekkürler cnm evet bebis benim ama burnum öyle çok güzel değil çünkü çok sorunluydu doktorum olabilecegin en güzelini yarattı o yüzden şükür ediyorum
erken anne olmanın faydaları ablası sanıyorlar zaten :)) 22 yasindayim ama yüzüm küçük daha küçük gösteriyorum o yüzdenRica ederim canım ben begendim,gayet hoş duruyor kavisi kalkıklıgı :) Sorunlu olmasına ragmen çok başarılı olmuş içine sinmiş,Çok güzel :) Bebişe inanamadım hiç annesi gibi durmuyorsun Çok gençsin :) maşallah sana çok tatlı Sağlıkla büyüsün inşallah nazar değmesin :))
Yamuk değil cnm bunun çok güzel olmuş sadece sağ tarafında biraz fazla ödemin var diye sana öyle geliyor bu yatış şeklinden bile olabiliyor yan yatiyorsan altta kalan kısımin sislikleri biraz daha geç iniyor benimde öyle mesela
Masajını düzenli ve simetrik yap kayısı Çekirdeği Yağı surupte yaparsan şişlikler daha çabuk iner :)mavıs oyle bır moral verdın kı bana doktor yamukluk yok dedi yalnız sımetrıden bahsetti masaj verdı
Masajını düzenli ve simetrik yap kayısı Çekirdeği Yağı surupte yaparsan şişlikler daha çabuk iner :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?