Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar güneşe çıksak nolurkı benımde 27 .gunum burnum sola doğru yamuk gibi psikolojım bozuk

kızlar güneşe çıksak nolurkı benımde 27 .gunum burnum sola doğru yamuk gibi psikolojım bozuk
Burnunu güneşten koru ödem olduğu için güneş lekesi olabiliyor 50 faktör lü güneş Kremi kullan ben öyle yapıyorum bu arada yamukluk çoğu kişide olabiliyor oda geçici 6 ay içinde Çok güzel olacaktır eminim

inşlh geçer profılıme baksana canım hıc estetık amelıatı olmuş gıbı degıl yamuk bıldıgın

bende ameliyat olalı 20 gün aldu ama çok kötüyüm kaş arası çok kalın sanki burnumla düz iniyor gibi böyle olan var mı aranızda

inşlh geçer profılıme baksana canım hıc estetık amelıatı olmuş gıbı degıl yamuk bıldıgın
Yamuk değil cnm bunun çok güzel olmuş sadece sağ tarafında biraz fazla ödemin var diye sana öyle geliyor bu yatış şeklinden bile olabiliyor yan yatiyorsan altta kalan kısımin sislikleri biraz daha geç iniyor benimde öyle mesela

bende ameliyat olalı 20 gün aldu ama çok kötüyüm kaş arası çok kalın sanki burnumla düz iniyor gibi böyle olan var mı aranızda

Ilk ameliyatimda benimde öyleydi kayısı Çekirdeği Yağı ödemi sisligi morlugu en aza indiriyor doktorun masaj verdiyse düzenli yap ve dediğim yağı düzenli sür şişlikler zamanla geçecektir daha çok erken sabır

kayısı çekirdeği yağını ilk 1 hafta kullundım yine devam edeyim önden fena değil ama yandan ahhhhhhh ahhhhhhhhhhh.bakışlarım değişti resmen sizin ne zaman düzeldi cvp için tşkler

Canım ilk ameliyatını da mı Bora bey yaptı yoksa başka doktor mu yaptı? Bir de şikayetçi oldugun konu neydi acaba,eger daha önce yazdıysan tekrar sormuş oluyorum kusura bakma

Canım ilk ameliyatını da mı Bora bey yaptı yoksa başka doktor mu yaptı? Bir de şikayetçi oldugun konu neydi acaba,eger daha önce yazdıysan tekrar sormuş oluyorum kusura bakma
daha önce yazmıştım ama sorun değil yine yazarım ilk ameliyatimi da bora bey yaptı ben yaz aylarında gözlük kullanmaya başlamıştım birde bir kaç kere bebeğim sayesinde darbeler aldım kemik açılma yaptı ben ona bagliyorum ama bora beyde kımisinde tutmaya biliyor dedi kemik yani cerrahi bi hata yoktu hem ikinciyi kendi istegimle oldum pek sorun gozukmuyordu biraz daha küçüldü burnum :) şimdi tam anlamıyla içime sindi

Çok sevindim içine sindiğine,Bu arada resimlerde gördüğüm bebiş senin mi ! Çook tatlı maşallah ikiniz de çok güzelsiniz.Burnuşuna da bayıldım,Güle güle kullan :))

Çok sevindim içine sindiğine,Bu arada resimlerde gördüğüm bebiş senin mi ! Çook tatlı maşallah ikiniz de çok güzelsiniz.Burnuşuna da bayıldım,Güle güle kullan :))
Teşekkürler cnm evet bebis benim ama burnum öyle çok güzel değil çünkü çok sorunluydu doktorum olabilecegin en güzelini yarattı o yüzden şükür ediyorum

Teşekkürler cnm evet bebis benim ama burnum öyle çok güzel değil çünkü çok sorunluydu doktorum olabilecegin en güzelini yarattı o yüzden şükür ediyorum
Rica ederim canım ben begendim,gayet hoş duruyor kavisi kalkıklıgı :) Sorunlu olmasına ragmen çok başarılı olmuş içine sinmiş,Çok güzel :) Bebişe inanamadım hiç annesi gibi durmuyorsun Çok gençsin :) maşallah sana çok tatlı Sağlıkla büyüsün inşallah nazar değmesin :))

erken anne olmanın faydaları ablası sanıyorlar zaten :)) 22 yasindayim ama yüzüm küçük daha küçük gösteriyorum o yüzden

arnica da çok iyi geliyor ödem ve izlere, Bora beye sorum son kontrolde, yani o vermemişti çünkü, kullan tabi, iyi gelir özellikle izlere dedi..
yatmadan önce bolca sürüyorum, sabaha baya bir yumuşamış oluyor burun ucum, az kaldı arnicam, haftaya tekrar alıcam, gözaltındaki o çökük gibi görüntüyü de bir nebze olsun hafifletiyor bence. tabi benim oralardan da kemik kırıldığı için hala hassas o kısımlar

mavıs oyle bır moral verdın kı bana doktor yamukluk yok dedi yalnız sımetrıden bahsetti masaj verdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…