Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çok sağol şimdiden yüreklendiriyosun benim diğer korkumda morluklar.inşallah hepsi çabuk geçer. kaç gün oldu ameliyat olalı senin

çok sağol şimdiden yüreklendiriyosun benim diğer korkumda morluklar.inşallah hepsi çabuk geçer. kaç gün oldu ameliyat olalı senin

9.günüm canım.hafif şişliklerim var gözlerimin altı da çok az mor şu anda.ama inanki bu halime şükürler ediyorum.çok kötüydüm gerçekten.tanıncak gibi değildi yüzüm çok fazla şişti.ama ben sağlık açısından oldum çok büyük bi değişiklik yapmadı doktorum.kolay bi burun dedi bana.herşey atlatılıyor da sadece zaman işte.sabııırr bi de kesinlikle.ben çok sabırsız biriyim.o yüzden çok zorlandım.

tabi canım.öncelikle çok geçmiş olsun.bora bey bana 2.500 tl dedi.genelde aşağı yukarı bu kadar alıyolar fiyat.tavsiye ederim.inşallah herşey istediğin gibi olur cnm.

anladım.çok geçmiş olsun cnm.ameliyattan önce tasarım yaptınızmı doktorla

çok sağol şekerim.evet yaptık tam istediğim gibi oldu zaten ama pek bi fark yok yanikimse anlamıyo zaten eski burnumda çok güzeldi benim.ben sağlık açısından oldum hafif rötüş yaptırdım bide inanırmısın kimse fark etmedi

niles_selin canım ameliyattan sonra doktor 3-4 saat sonra çıkarsın dedi.Sen hastanede 1 gün yattın mı?

tasarımı yapması önemli umarım pişman olmayız :) tugba_20 iyiki sordun bu soruyu. ben 1 gün kalırım diye düşünüyodum çünkü muğladan gelicem o halde otobüse bnmek istemyrum

fidannn35 sen nasılsın hala memnunsun sanırım burnundan? bora bey e ameliyat olan az kişi var bu sitede o yüzden olanları takip etmeye çalışıyorum:)

selincmm nasıl oldun giremiyorm epeydr cok merak ettm burnusunu alışabildinmi :)

sağol canım benim:) evet alışabildim zaten çok bi değişiklik yok canım kimse fark etmedi bile morluklarım geçti.şişliklerimde geçti ama sağ gözümün içindeki kanlanma çok yavaş geçiyo o da geçse herşey yolunda.ama nefes güzel alamıyorum sende de oldumu bu ve kaç ay sürdü??içinde kurumuş kanlar var tam açılmadı daha o canımı sıkıyo biraz.ve sana bişey sormak istiyorum burunun içindeki dikişleri göremiyorum ben.üst taraftamı ki hiç göremedim yani.doktor dikiş atmamış olabilirmi içine.hiç birşey de söylemedi.senin varmıydı burnunun içinde dikişler?varsa ne kadar sürede düştü canım.çok soru sordum sanırım ama yardımcı olursan çok mutlu olurum.şimdiden çok teşekkürler tatlım

niles_selin canım ameliyattan sonra doktor 3-4 saat sonra çıkarsın dedi.Sen hastanede 1 gün yattın mı?

ben 1 gece yattım canım.istersen yatabiliyosun.ayrı bi ücret almıyolar.bence 1 gece yatman daha iyi.narkozun etkisi filan oluyo.ben zayıfım zaten 10 günde zor attım narkozun etkisini.sürekli başım döndü midem bulandı

cok sevindm senin adına cnm kanlanmada gecer en kısa zmnda inş .. bende iyi nefes alamıyordum sanki hep gripmişim gibi gezdim gün gün gecicek farketceksn zaten 3 aydan snra nefes problemin kalmaz diye tahmin ediyorum .. benm suan hiç bi sorunum kalmadı nefes alıp vermede .. dikişler cok gec düşüyo bende vardı içinde ama öyle misina gibi bi ipti temizlerken düşmüştü ama gelmemesinde sakınca yoktr ya illaki atmıştır yani dikişsz olmaz herlde :)

bende sonunda karar werdim we bora beye 2 temmuzda ameliyat olucam inşallah çok ii geçer bora beye çok güveniyorum insana çok güwen weren bi doktor...

sürekli temizliyorum burnumun içini.deniz suyu aldım tekrar.açılıyo temizledikçe cnm.ama şu dikişleri çok merak ediyorum ya.misina gibi bişey filan hiç göremedim ben çıldırcam.senin yukardamıydı dikişlerin burnunun içinde.yoksa orta kemiktemiydi iç tarafta?? bulamadım çıldırcam.kontrolüm var 1 hafta sonra doktoruma hemen onu sormak istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…