çok sağol şimdiden yüreklendiriyosunbenim diğer korkumda morluklar.inşallah hepsi çabuk geçer. kaç gün oldu ameliyat olalı senin
Merhaba ben almanyada ogrencigim ve burnundan cok sorunlar yasiyorum gerek görunum olsun gerek nefes konusunda olsun fakat ogrenci oldugum dan dolayi
Maaliyetini ögrenmem gerekio. saglik acisindan burda ameliyat oldum fakat burnumu oldugundanda cirkin yapip biraktilar cok felaket bunalima giriyorum yardimci olabilirmisiniz lutfen
niles_Selin foto yükleyebilrmisin? nasıl memnunmusun şimdilik?
anladım.çok geçmiş olsun cnm.ameliyattan önce tasarım yaptınızmı doktorla
selincmm nasıl oldun giremiyorm epeydr cok merak ettm burnusunu alışabildinmi :)
niles_selin canım ameliyattan sonra doktor 3-4 saat sonra çıkarsın dedi.Sen hastanede 1 gün yattın mı?
sağol canım benim:) evet alışabildim zaten çok bi değişiklik yok canım kimse fark etmedi bilemorluklarım geçti.şişliklerimde geçti ama sağ gözümün içindeki kanlanma çok yavaş geçiyo o da geçse herşey yolunda.ama nefes güzel alamıyorum sende de oldumu bu ve kaç ay sürdü??içinde kurumuş kanlar var tam açılmadı daha o canımı sıkıyo biraz.ve sana bişey sormak istiyorum burunun içindeki dikişleri göremiyorum ben.üst taraftamı ki hiç göremedim yani.doktor dikiş atmamış olabilirmi içine.hiç birşey de söylemedi.senin varmıydı burnunun içinde dikişler?varsa ne kadar sürede düştü canım.çok soru sordum sanırım ama yardımcı olursan çok mutlu olurum.şimdiden çok teşekkürler tatlım
kızlar merhaba bora bey hangi şehirde görev yapıyr acaba ?
cok sevindm senin adına cnm kanlanmada gecer en kısa zmnda inş .. bende iyi nefes alamıyordum sanki hep gripmişim gibi gezdim gün gün gecicek farketceksn zaten 3 aydan snra nefes problemin kalmaz diye tahmin ediyorum .. benm suan hiç bi sorunum kalmadı nefes alıp vermede .. dikişler cok gec düşüyo bende vardı içinde ama öyle misina gibi bi ipti temizlerken düşmüştü ama gelmemesinde sakınca yoktr ya illaki atmıştır yani dikişsz olmaz herlde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?