bende yaza doğru burunameliyatı olmak istiyorum burnum kemerli ve mutsuzum ama korkuyorum.daha sonra burun ucum düşer diye.yaptıran arkadaşlar yaklaşık olarak Bora beyin ameliyatları nekadar
işin neyse düşün de o demişler ya seni tarif etmişler sanki :)) rüyanı ay pardon kabusunu tersine yoralım da öyle çıksın, hiç sıkıntın kalmayacak çoook memnun olacaksın hem görünüm hem sağlık olarak canımcım
istanbula geldigim gece cok atesim cikti ve sol cenemin capraz alti bogazima dogru yani inanilmaz agriyodu ama icten degil distan bi agriydi anlam veremedim kbbye gitmeyi dusundum dun de kbb doktoruna gittim ameliyat oldugumu soyleyip agriyi sordum lenf bezlerim sismis cunku burnumun ici asiri yaraydi o da enfeksiyon yapmis orayi sisirmesi dogal dedi antibiyotik agri kesici ve merhem verdi ordan ciktim bi kac saat sonra sag tarafimda da aynisi oldu gece basladim ilaca hic uyumadim agri bogazima vurdu sabah bi baktim aynaya burnum kocaman! Palyaco burnu gibi, sok oldum alerji mi yapti iltihaptan midir nedir korkunc bi haldeydi bugun bora beyi aradim ilaclari kullan falan dedi benim anlattiklarimdan sonra, pek ilgilenmedi acikcasi bu nasil gecer bilmiyorum ama cok kotu suan baya bi uzun yazdim ama size durumumu aktarmak istedim..
istanbula geldigim gece cok atesim cikti ve sol cenemin capraz alti bogazima dogru yani inanilmaz agriyodu ama icten degil distan bi agriydi anlam veremedim kbbye gitmeyi dusundum dun de kbb doktoruna gittim ameliyat oldugumu soyleyip agriyi sordum lenf bezlerim sismis cunku burnumun ici asiri yaraydi o da enfeksiyon yapmis orayi sisirmesi dogal dedi antibiyotik agri kesici ve merhem verdi ordan ciktim bi kac saat sonra sag tarafimda da aynisi oldu gece basladim ilaca hic uyumadim agri bogazima vurdu sabah bi baktim aynaya burnum kocaman! Palyaco burnu gibi, sok oldum alerji mi yapti iltihaptan midir nedir korkunc bi haldeydi bugun bora beyi aradim ilaclari kullan falan dedi benim anlattiklarimdan sonra, pek ilgilenmedi acikcasi bu nasil gecer bilmiyorum ama cok kotu suan baya bi uzun yazdim ama size durumumu aktarmak istedim..
canım kötü olmuş ya sıkıntı :2: neden enfeksiyon kaptın acabaa.şimdi nasılsın ilaçlar fayda ediyor mu
Soran arkadaslar icin soyliyim ilaclar daha iyi yapti yani gecmedi ama kullanmasam daha kotu olurdum eminim..bugun de sag kulagim vok agriyo bunlar hep birbirleriyle baglantili seyler farkindayim ama kulak agrisi cok kotu oldu..yaralardan dolayi enfeksiyon kapmis :/
merhabalar yaklaşık 2 senedir sürekli gidiyorum görüşmelere fakat bir türlü cesaret edemedim izmir istanbul bircok cerah ile görüştüm bora bey ilede görüştüm fakat kararsızımbu konuda yardımlarınızı rica ediyorum memnun kalanları okudum
arkadaşlar burnumuzdaki bu siyah noktalardan ve yağlanmadan nasıl kurtulcaz peeling dışında başka bi yöntem deneyen var mı ben peeling yaptım ama bi faydasını göremedim
bende yaza doğru burunameliyatı olmak istiyorum burnum kemerli ve mutsuzum ama korkuyorum.daha sonra burun ucum düşer diye.yaptıran arkadaşlar yaklaşık olarak Bora beyin ameliyatları nekadar
sanırım artık bora bey harikalar yaratmıyor.. ameliyat olacaklar bi daha düşünsün hatta direk can kopal'a ameliyat olsun derim. burun ucum yamulmaya başladı ve bu sorun sadece bende değil birçok hastasında var !
Ameliyat olalı ne kadar oldu? İlk zamanlarda bende de vardı yamukluk, gidip görüştüm ve verdiği masajlarla düzeldi onun için soruyorum. İmkanın varsa bence hemen gidip görüş
6 ay oldu. ucu için yapılacak masaj yoktur sanırım artık olsa da fayda etmez
ben dün ameliyat oldum ve sabah tamponlarım çıktı.. sizlere birşey sormak istiyorum.. ben ameliyattan önce burnumun ucunun çok kaldırılmamasını söylemiştim ama suan bakıyorum sırf burun deliklerinden olusuyo gibi yüzüm.. tabiri caizse domuz gibi görünüyor.. doktoru aradım o şişliktendir dedi zamanla geçer ama yukarı kalkan bir burun zamanla nasıl düzelirr.. sizin nasıldı.. lütfen bana bişeyler yazın.. yoksa gece uyuyamayacağım sıkıntıdannn
ben dün ameliyat oldum ve sabah tamponlarım çıktı.. sizlere birşey sormak istiyorum.. ben ameliyattan önce burnumun ucunun çok kaldırılmamasını söylemiştim ama suan bakıyorum sırf burun deliklerinden olusuyo gibi yüzüm.. tabiri caizse domuz gibi görünüyor.. doktoru aradım o şişliktendir dedi zamanla geçer ama yukarı kalkan bir burun zamanla nasıl düzelirr.. sizin nasıldı.. lütfen bana bişeyler yazın.. yoksa gece uyuyamayacağım sıkıntıdannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?