Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende yaza doğru burunameliyatı olmak istiyorum burnum kemerli ve mutsuzum ama korkuyorum.daha sonra burun ucum düşer diye.yaptıran arkadaşlar yaklaşık olarak Bora beyin ameliyatları nekadar

geçmiş olsun naftalanja, benim 2.500 tl oldu ama benim nefes alamama problemim vardı sade estetik amaçlı değildi onun için senin rakam farklı olur muhtemelen, istersen kredi kartı ile taksit yaptırabiliyorsun

çok düşünmenin sonu bu iştee :))) amin canım hepimizin iyi olsun dilerim

istanbula geldigim gece cok atesim cikti ve sol cenemin capraz alti bogazima dogru yani inanilmaz agriyodu ama icten degil distan bi agriydi anlam veremedim kbbye gitmeyi dusundum dun de kbb doktoruna gittim ameliyat oldugumu soyleyip agriyi sordum lenf bezlerim sismis cunku burnumun ici asiri yaraydi o da enfeksiyon yapmis orayi sisirmesi dogal dedi antibiyotik agri kesici ve merhem verdi ordan ciktim bi kac saat sonra sag tarafimda da aynisi oldu gece basladim ilaca hic uyumadim agri bogazima vurdu sabah bi baktim aynaya burnum kocaman! Palyaco burnu gibi, sok oldum alerji mi yapti iltihaptan midir nedir korkunc bi haldeydi bugun bora beyi aradim ilaclari kullan falan dedi benim anlattiklarimdan sonra, pek ilgilenmedi acikcasi bu nasil gecer bilmiyorum ama cok kotu suan baya bi uzun yazdim ama size durumumu aktarmak istedim..

canım kötü olmuş ya sıkıntı :2: neden enfeksiyon kaptın acabaa.şimdi nasılsın ilaçlar fayda ediyor mu

aa geçmiş olsun tüh, inşallah ilaçlar iyi gelir de geçer çabucak.neden enfeksiyon kaparmış söyledi mi doktor?? tekrar doktora gidip sorsaydın burnunun durumunun sebebini, şimdi nasılsın iyi misin canım??

arkadaşlar burnumuzdaki bu siyah noktalardan ve yağlanmadan nasıl kurtulcaz peeling dışında başka bi yöntem deneyen var mı ben peeling yaptım ama bi faydasını göremedim

canım kötü olmuş ya sıkıntı :2: neden enfeksiyon kaptın acabaa.şimdi nasılsın ilaçlar fayda ediyor mu

Soran arkadaslar icin soyliyim ilaclar daha iyi yapti yani gecmedi ama kullanmasam daha kotu olurdum eminim..bugun de sag kulagim vok agriyo bunlar hep birbirleriyle baglantili seyler farkindayim ama kulak agrisi cok kotu oldu..yaralardan dolayi enfeksiyon kapmis :/

merhabalar yaklaşık 2 senedir sürekli gidiyorum görüşmelere fakat bir türlü cesaret edemedim izmir istanbul bircok cerah ile görüştüm bora bey ilede görüştüm fakat kararsızım bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum memnun kalanları okudum

Canım şehirdışındqydım çok takip edemedim. Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?

Bu sayfada yazdığına göre bora bey daha ağır basıyor bence. Emin olmalısın ki hiç ağrım olmadı, sızı vardı daha çok ve en büyük sıkıntı 10 gün sürüyor, kalıp çıkınca herşey düzeliyor ve o 10 günde de herşey aynı değil, kadmeli iyileşiyorsun.
Bence için rahat olabilirsin. Bora bey kendine güveniyor ve söylediği gibi harikalar yaratıyor.
Benim şişliklerm hala var ama genel olarak çok iyi bir şekilde şuan burnum ve bugün tam 31 gün oldu

arkadaşlar burnumuzdaki bu siyah noktalardan ve yağlanmadan nasıl kurtulcaz peeling dışında başka bi yöntem deneyen var mı ben peeling yaptım ama bi faydasını göremedim

Ben siyah noktalar için maske uyguladım peeling özellikli sonra kurulunca yıkarsan yine yüzüme sürterek çıkarttım ve kurulamadan o ıslaklığın üzerine burun bantı yapıştırdım. Kuruyunca çektim. Sonuç mükemmeldi. Burnumun üstü bembeyaz ve harika oldu. Tonikle silip krem sürebilirsin sonra. Çok güzel oluyor

bende yaza doğru burunameliyatı olmak istiyorum burnum kemerli ve mutsuzum ama korkuyorum.daha sonra burun ucum düşer diye.yaptıran arkadaşlar yaklaşık olarak Bora beyin ameliyatları nekadar

Yazın damarlar genişlediği için bana her doktor kışı tavsiye etti canım. Ayrıca güneş gözlüğü 2 ay takmak yasak, bence şu mevsim tam zamanı

sanırım artık bora bey harikalar yaratmıyor.. ameliyat olacaklar bi daha düşünsün hatta direk can kopal'a ameliyat olsun derim. burun ucum yamulmaya başladı ve bu sorun sadece bende değil birçok hastasında var !

sanırım artık bora bey harikalar yaratmıyor.. ameliyat olacaklar bi daha düşünsün hatta direk can kopal'a ameliyat olsun derim. burun ucum yamulmaya başladı ve bu sorun sadece bende değil birçok hastasında var !

Ameliyat olalı ne kadar oldu? İlk zamanlarda bende de vardı yamukluk, gidip görüştüm ve verdiği masajlarla düzeldi onun için soruyorum. İmkanın varsa bence hemen gidip görüş

Ameliyat olalı ne kadar oldu? İlk zamanlarda bende de vardı yamukluk, gidip görüştüm ve verdiği masajlarla düzeldi onun için soruyorum. İmkanın varsa bence hemen gidip görüş

6 ay oldu. ucu için yapılacak masaj yoktur sanırım artık olsa da fayda etmez

ben dün ameliyat oldum ve sabah tamponlarım çıktı.. sizlere birşey sormak istiyorum.. ben ameliyattan önce burnumun ucunun çok kaldırılmamasını söylemiştim ama suan bakıyorum sırf burun deliklerinden olusuyo gibi yüzüm.. tabiri caizse domuz gibi görünüyor.. doktoru aradım o şişliktendir dedi zamanla geçer ama yukarı kalkan bir burun zamanla nasıl düzelirr.. sizin nasıldı.. lütfen bana bişeyler yazın.. yoksa gece uyuyamayacağım sıkıntıdannn

bnim çok aşırı değildi kalkıklığı. Ama zamanla var olan şişlikler indikçe burnumda genel olarak bir küçülme oldu... senin tarif ettiğin domuz gibi görüntü bantlarla sarılı olduğu için ekstra bir görüntüydü diyebilirim.

rahat uyu çünkü öyle kalmıyor hatta keşke benim kalkık kalabilseydi :)

evet bantlar var cuma günü alınacakmış onlarda.. umarım bantlardan dolayıdır böyle görünmesi.. yoksa kafamı ömür boyu dik tutamayacağım.. dik durdugum an burnumun içi ortada çünkü.. teşekkür ederim ayrıca cvpladığın içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…