Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

emin ol şu halini görsen böyle kalmasını istemezdin.. umarım sizlerin söylediği gibi olur ve zamanla düzelir.. cevaplar için teşekkürler bu arada.. peki kızlar bantlar çıkıncada şişmi oluyor.. nezaman kendi şeklini alıyor..

Benim şuan 1. Ayım ve hala şişlikler devam ediyor. Ama ilk zamanlara göre burnum çok daha biçimli ve küçük :) 6 aya kadar ancak oturuyormuş

merhaba arkadaşım geçen salı silikonları aldırdım banada bepanten sür dedi okyanus suyu banada verdi hatta bitmek üzere baya kullandım yani dikişleri bora beye sormayı unuttum ama bir daha kontrol olucakmı dedim gerek yok dedi benim estetik olmadığı için dudak üstünde dikişim yok orta kıkırdak düzeltildiğinden kıkırdağın iki tarafı boydan dikişli görünmüyor ama bir tarafında çok fazla dikiş olduğunu kulak çöpüyle krem sürerken hissediyorum burda biri bir ay geçti ama dikişlerim daha düşmedi demiş ne kadar zamanda düşüyo acaba?:26:

Rabbim şifa versin arkadaşım boğazın çabuk iyileşir inşallah ben narkozdan uyanırken boğazım acıyo diye ağlayarak uyandım ameliyatta konulan hortum boğazımı tahriş etmiş üç dört gün yutkunamadım özellikle ilk gece çok zordu malum burun tamponlu boğazımda öyle olunca sabaha kadar oturdum cevabın için teşekkürler

Dikişler için bora bey kıkırdaktakiler 3 ay sonra kendisi ericek, erimezse alırım demişti. Daha çok var yani.
Ayrıca benimde sol tarafım daha yoğun dikişli gibi ama az rahatsız ediyor, takmıyorum

benimde 2 ayı geçti sayılır.bariz bir şişlik göünmüuor ama hergün aynaya baktıgım içinde iniyor mu pek farkedemiyorum belkide :) en az üç ayda şekillenir 6 ayda oturmaya başlar dedi.yani daha çokkk vaktimiz var :)

Canım şehirdışındqydım çok takip edemedim. Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?

Cok sukur daha iyiyim agrim kalmadi ama ici bildigin komple yara, merhem suruyorum iste sekli daha indi Allahtan daha iyi gibiyim ama dikisin ustu hala sis onden goruntusunu begenmiyorum pek ucu dusuk gibi duruyo, ve sag ve sol yandan duruslari da farkli sag goruntusu daha iyi sanirim sol daha sis :/

albüm ekledim canım

1. Ayımı tamamladım ve maalesef sol hala şiş. Mimiklerim solda kısıtlı ama iyileşmene sevindim canım. Tekrar geçmiş olsun

doğal yapıyor demii

Bana son derece doğal olcak, uzun süre görmediğin birisi anlamıcak bile demişti fakat gören birçok kişi anlıyor. En önemlisi de kendine yabancı geliyorsun ilk günlerde. Fakat yinede zamanla şişlikler incek bunu unutmamak lazım. Benim mimiklerim hala tam değil.
Fakatyaptığı işi genel olarak beğendim ben. Göze batan bir burun olmadı

sende resim eklesene canımm bakaılm

kızlarrr bugün kontrole gittim Bora bey güzel şeyler söyledi moralim düzeldi.içerideki dikişleri gösterdi, en çok kafama takılan o konuydu onu da öğrenince rahatladım ama geceden çökmüştü içime korkusu kötü bişeyler olursa diye :)) forumdaki sohbetlerimizden konuştuk, sorunu olan gelsin dedi bilgilerinize

Forumdaki konuşmamızı ve memnuniyetimizi çok ciddiye alıyor :)

Forumdaki konuşmamızı ve memnuniyetimizi çok ciddiye alıyor :)

evet sen şu sol taraflarımızdaki şişlerden bahsetmiştin ya onu söyledi unutmamış :)) hani şişimiz ağrımız var ya da ucu düştü şekli bozuldu vs.dediğimiz oluyor ya ben ondan bahsettim gayet saf duygularla :) ama sonradan keşke söylemeseydim dedim sanki memnun değilmişiz de çekiştiriyormuşuz falan zannetmez inşallah, karşımda siz varmışsınız gibi söyleyivermişim napıyım :s

Yok yok yanlış anlamamıştır. Bizde iyi niyetimizle endişelerimizi dile getiriyoruz ki.
Benim 9 gün sonra 2. Kontrolüm var bakalım ne diyecek bora bey

sonradan öyle düşündüm burda yazınca da kimseden cevap gelmedi ya kötü hisettimdi kendimi

inşallah iyi şeyler söyler, var mı şikayetin rahatsızlığın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…