emin ol şu halini görsen böyle kalmasını istemezdin.. umarım sizlerin söylediği gibi olur ve zamanla düzelir.. cevaplar için teşekkürler bu arada.. peki kızlar bantlar çıkıncada şişmi oluyor.. nezaman kendi şeklini alıyor..
merhaba arkadaşım geçen salı silikonları aldırdım banada bepanten sür dedi okyanus suyu banada verdi hatta bitmek üzere baya kullandım yani dikişleri bora beye sormayı unuttum ama bir daha kontrol olucakmı dedim gerek yok dedi benim estetik olmadığı için dudak üstünde dikişim yok orta kıkırdak düzeltildiğinden kıkırdağın iki tarafı boydan dikişli görünmüyor ama bir tarafında çok fazla dikiş olduğunu kulak çöpüyle krem sürerken hissediyorum burda biri bir ay geçti ama dikişlerim daha düşmedi demiş ne kadar zamanda düşüyo acaba?:26:merhaba canım, bora bey banada pomat vermemişti ama sorduğumda gerginlik ve kuruluk için bepanthen sürebilirsin demişti. Sende sür istersen. kulak çöpü ile sürüp, sonrada kulak çöpü ile kabuklanmayı temizliyordum. Birde bana okyanus suyu vermişti ama sana verdi mi bilmiyorum. (ben estetikte oldum çünkü)
antibiyotik tek kutu kullandım ben. Hatta ilk günlerde hasta olcak gibiydim aradım sormak için antibiyotiğin bitmediyse sorun yok, bitene kadar devam et demişti.
dikişler eğer burunu kestiği yerde yani dudak üstündeyse onları kendisi alıyor, erimiyor ama hiç acımıyor.
Rabbim şifa versin arkadaşım boğazın çabuk iyileşir inşallah ben narkozdan uyanırken boğazım acıyo diye ağlayarak uyandım ameliyatta konulan hortum boğazımı tahriş etmiş üç dört gün yutkunamadım özellikle ilk gece çok zordu malum burun tamponlu boğazımda öyle olunca sabaha kadar oturdum cevabın için teşekkürlergeçmiş olsun mavli, bana da pomat vermedi Bora bey, benim boğazımda aft çıktı biraz ağır geçirdim onun için antibiyotik bitince Bora beyden onay alıp başka antibiyotiğe ve ağrı kesiciye başladım.benim dikişlerimi aldı, eriyen dikişler de varmış diğer arkadaşların söylediğine göre ama bana öyle bişey söylemedi Bora bey onun için gidince sorucam herkese aynı yapılmıyor mu diye, hatta unuttu mu yoksa diye dalga konusu da oldum bu yüzden :) ayrıca soru sorman normal, biz burda bıkıp usanmadan aynı konuda soru üretip cevaplama potansiyeline sahip olduğumuzu gösterdik zaten birbirimize, alışkınız yani))
merhaba arkadaşım geçen salı silikonları aldırdım banada bepanten sür dedi okyanus suyu banada verdi hatta bitmek üzere baya kullandım yani dikişleri bora beye sormayı unuttum ama bir daha kontrol olucakmı dedim gerek yok dedi benim estetik olmadığı için dudak üstünde dikişim yok orta kıkırdak düzeltildiğinden kıkırdağın iki tarafı boydan dikişli görünmüyor ama bir tarafında çok fazla dikiş olduğunu kulak çöpüyle krem sürerken hissediyorum burda biri bir ay geçti ama dikişlerim daha düşmedi demiş ne kadar zamanda düşüyo acaba?:26:
Rabbim şifa versin arkadaşım boğazın çabuk iyileşir inşallah ben narkozdan uyanırken boğazım acıyo diye ağlayarak uyandım ameliyatta konulan hortum boğazımı tahriş etmiş üç dört gün yutkunamadım özellikle ilk gece çok zordu malum burun tamponlu boğazımda öyle olunca sabaha kadar oturdum cevabın için teşekkürler
emin ol şu halini görsen böyle kalmasını istemezdin.. umarım sizlerin söylediği gibi olur ve zamanla düzelir.. cevaplar için teşekkürler bu arada.. peki kızlar bantlar çıkıncada şişmi oluyor.. nezaman kendi şeklini alıyor..
Canım şehirdışındqydım çok takip edemedim. Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
merhabalar yaklaşık 2 senedir sürekli gidiyorum görüşmelere fakat bir türlü cesaret edemedim izmir istanbul bircok cerah ile görüştüm bora bey ilede görüştüm fakat kararsızımbu konuda yardımlarınızı rica ediyorum memnun kalanları okudum
Cok sukur daha iyiyim agrim kalmadi ama ici bildigin komple yara, merhem suruyorum iste sekli daha indi Allahtan daha iyi gibiyim ama dikisin ustu hala sis onden goruntusunu begenmiyorum pek ucu dusuk gibi duruyo, ve sag ve sol yandan duruslari da farkli sag goruntusu daha iyi sanirim sol daha sis :/
doğal yapıyor demii
Bana son derece doğal olcak, uzun süre görmediğin birisi anlamıcak bile demişti fakat gören birçok kişi anlıyor. En önemlisi de kendine yabancı geliyorsun ilk günlerde. Fakat yinede zamanla şişlikler incek bunu unutmamak lazım. Benim mimiklerim hala tam değil.
Fakatyaptığı işi genel olarak beğendim ben. Göze batan bir burun olmadı
doğal yapıyor demii
sende resim eklesene canımm bakaılm
kızlarrr bugün kontrole gittim Bora bey güzel şeyler söyledi moralim düzeldi.içerideki dikişleri gösterdi, en çok kafama takılan o konuydu onu da öğrenince rahatladım ama geceden çökmüştü içime korkusu kötü bişeyler olursa diye :)) forumdaki sohbetlerimizden konuştuk, sorunu olan gelsin dedi bilgilerinize
Forumdaki konuşmamızı ve memnuniyetimizi çok ciddiye alıyor :)
kendi kendime konuşmuşum...
Yok yok yanlış anlamamıştır. Bizde iyi niyetimizle endişelerimizi dile getiriyoruz ki.
Benim 9 gün sonra 2. Kontrolüm var bakalım ne diyecek bora bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?