Bora bey ile görüştüm. Hepimizin toplandığını, şikayetlerimizi söyledim.
1. Burnuma batan dikişleri kısalttı ve huzur buldum. Ama almadı 3 ay sonra eriyecek kendisi ve o dikişler kıkırdağı tutması için çok önemli dedi
2. Olarak dikiş etrafındaki yara gibi kabuk bağlamalar normal dedi. Bepanthen sürebilirsin, temizlemen sorun değil dedi
3. Hapşurmalarımda normalmiş, antihistaminik hap iç gerekirse ama bence gerek yok dedi
4. Çift yastık Yada sırtüstü yatmana gerek yok, kemik oturdu artık. Burnunun üstüne yatma yeter dedi
5. Solun şişkinliği için bastıra bastıra masaj yaptı. Canım biraz yandı ama ödem dağıldı.
6. Masajı sordum. Onu herkese vermiyorum, burunda ödem yoksa gerek yok dedi
Masajı kendiniz yapmayın, benim göstermem önemli. Asla yukardan aşağı yapmayın burun ucu düşer dedi. Bana masaj verdi ve sol için nasıl yapacağımı gösterdi. Ama hersey normalmiş.
Kemik oturmuş, düzgünmüş. Gerisi zamanla olacakmış. Sorun olursa, aklına takılan olursa ara çekinme dedi.
Herkese genel basın açıklaması bu yönde kızlar :)) aklımabaşka Birşey gelirse yazarım yine
banada dayan biliyorum acıyor ama yapmam gerek didiydi :)))) sonra bak dedi farkediyor.ama ben onun gibi yapamam kibar kibar yapıyom ben evde :))
Anaaaa ondan mı yamuluyorum yoksabana basket oynama, gözlük takma dedi. Onun dışında normal yaşa dedi valla.
Ben çıktıktan sonra 5 gün daha yatıp sonra normale geçtim. Huzur buldum. Yarın sorayım bunuda
Asıl o bize kabus oldu. 7/24 burun konuşur oldum sayesinde :))
Kizlar merhaba ben de Bora Beye ameliyat olmustum. Memnumun su an onemli bir sorun yok. Ama burnumu yaptirinca cenem kucuk kaldi. Ameliyatla cene buyuten bildiginiz bir doktor var mi? Tesekkurler.
eee masajdan sonra hemen fark etmiyor mu, evde devam mı etmek gerekiyor?? ben de bastıramam valla, bana vermesin masaj dermişim)
ben 1 aydır sol tarafa günde 5 dk yapıyom canım halada devam ediyorum
ben 1 aydır sol tarafa günde 5 dk yapıyom canım halada devam ediyorum
Nasil yapiyorsun acaba bana da anlatir misin
Canım masaj konusu çok ciddi. Bora bey ayna karşısında öğretti ve tekrarlattı. Önden arkaya kaşa doğru diye teknikler verdi. Kafasına göre yapmasın arkadaşlarınla yazışıyormuşsun söylersin dedi. Mesela öne doğru yapma burun ucu düşer falanda dedi canım
Canım masaj konusu çok ciddi. Bora bey ayna karşısında öğretti ve tekrarlattı. Önden arkaya kaşa doğru diye teknikler verdi. Kafasına göre yapmasın arkadaşlarınla yazışıyormuşsun söylersin dedi. Mesela öne doğru yapma burun ucu düşer falanda dedi canım
çok sağolasın canımcım teşekkür ederiz :) sorun yokmuş ya sevindim senin adına, ayrıca geçmiş olsun atlattın darısı hepimizin başına inşallah.mesela ben şu masaj olayına takıldım, acıyordur muhakkak oof of..ben zaten sırtüstü yatmıyorum kafama göre takılıyorum dedin mi)
slm arkadaşlar bende bora beye ameliyat oldum ama estetik değil deviasyon ameliyatı 5 gün oldu morarma yok bende ama burnuma hala dokunamıyorum ve içindeki kabuklanmalardan dolayıda geriliyor bana içine sürmem için pomat vermedi başka sitelerde yorum yazanlardan gördüm doktorları pomat vermiş ben yorumları okumadan önce gerginliğe dayanamayıp kulak çubuğuyla vazelin sürmüştüm çok rahatlattı birde antibiyotik bitince bir daha yazıyormu bugün antibiyotiğim bitiyor ve silikonları salı günü aldırıcam son birşey dikişleri alıyolarmı yoksa kendiliğinden eriyormu çok soru sordum galiba cevaplarsanız çok sevinirim:)))
Keske bende sorsaydim ama artik gidemem istanbula gidiyorum aksam orda bi doktora sorarim artik oyle dediyse riske atmiyim :/
evet dedim, kalıp çıktı tamam zaten artık istediğin gibi yat. kemik oturdu dedi :) sadece burnunun üstüne yatma dikkat et dedi
slm arkadaşlar bende bora beye ameliyat oldum ama estetik değil deviasyon ameliyatı 5 gün oldu morarma yok bende ama burnuma hala dokunamıyorum ve içindeki kabuklanmalardan dolayıda geriliyor bana içine sürmem için pomat vermedi başka sitelerde yorum yazanlardan gördüm doktorları pomat vermiş ben yorumları okumadan önce gerginliğe dayanamayıp kulak çubuğuyla vazelin sürmüştüm çok rahatlattı birde antibiyotik bitince bir daha yazıyormu bugün antibiyotiğim bitiyor ve silikonları salı günü aldırıcam son birşey dikişleri alıyolarmı yoksa kendiliğinden eriyormu çok soru sordum galiba cevaplarsanız çok sevinirim:)))
benim bu sabah uykum kaçtı da uyuyabilmek için belki işe yarar pozisyon dğiştirince diye döneyim dedim kolumun üstüne azıcık yattım ama çok evham oldum hemen tekrar düzeldim veee tabii ki aklıma o an sen geldin zeynacım,sebebini söylememe gerek yok sanırım))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?