Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çok sağolasın canımcım teşekkür ederiz :) sorun yokmuş ya sevindim senin adına, ayrıca geçmiş olsun atlattın darısı hepimizin başına inşallah.mesela ben şu masaj olayına takıldım, acıyordur muhakkak oof of..ben zaten sırtüstü yatmıyorum kafama göre takılıyorum dedin mi )

banada dayan biliyorum acıyor ama yapmam gerek didiydi :)))) sonra bak dedi farkediyor.ama ben onun gibi yapamam kibar kibar yapıyom ben evde :))

eee masajdan sonra hemen fark etmiyor mu, evde devam mı etmek gerekiyor?? ben de bastıramam valla, bana vermesin masaj dermişim )

evet yatarken huzur bulmuşsun da aynaya bakınca huzurun kaçıyor dimi ben tedirgin oluyorum ondan dönemiyorum hala, gidince onu da sorarım bakalım

Kizlar merhaba ben de Bora Beye ameliyat olmustum. Memnumun su an onemli bir sorun yok. Ama burnumu yaptirinca cenem kucuk kaldi. Ameliyatla cene buyuten bildiginiz bir doktor var mi? Tesekkurler.

benim kuzenler çene küçülttü epey zorlandılar sen kararlı mısın yaptırmaya?? çok mu kötü görünümü, eğer dışarıdan fazla anlaşılan bi durumun yoksa tekrar düşün derim.

Nasil yapiyorsun acaba bana da anlatir misin

Canım masaj konusu çok ciddi. Bora bey ayna karşısında öğretti ve tekrarlattı. Önden arkaya kaşa doğru diye teknikler verdi. Kafasına göre yapmasın arkadaşlarınla yazışıyormuşsun söylersin dedi. Mesela öne doğru yapma burun ucu düşer falanda dedi canım

günaydın kızlar
bence de masajı kafamıza göre yapamayız ki hepimizin durumu farklı çünkü, görünmeyen bi yerde olsa neyse de yüzümüzün tam orta yerinde karşıdan bakanın gözün çarpıyor ayna gibi :) dikkatli olmalıyız dimi ama

Keske bende sorsaydim ama artik gidemem istanbula gidiyorum aksam orda bi doktora sorarim artik oyle dediyse riske atmiyim :/

slm arkadaşlar bende bora beye ameliyat oldum ama estetik değil deviasyon ameliyatı 5 gün oldu morarma yok bende ama burnuma hala dokunamıyorum ve içindeki kabuklanmalardan dolayıda geriliyor bana içine sürmem için pomat vermedi başka sitelerde yorum yazanlardan gördüm doktorları pomat vermiş ben yorumları okumadan önce gerginliğe dayanamayıp kulak çubuğuyla vazelin sürmüştüm çok rahatlattı birde antibiyotik bitince bir daha yazıyormu bugün antibiyotiğim bitiyor ve silikonları salı günü aldırıcam son birşey dikişleri alıyolarmı yoksa kendiliğinden eriyormu çok soru sordum galiba cevaplarsanız çok sevinirim:)))

evet dedim, kalıp çıktı tamam zaten artık istediğin gibi yat. kemik oturdu dedi :) sadece burnunun üstüne yatma dikkat et dedi

merhaba canım, bora bey banada pomat vermemişti ama sorduğumda gerginlik ve kuruluk için bepanthen sürebilirsin demişti. Sende sür istersen. kulak çöpü ile sürüp, sonrada kulak çöpü ile kabuklanmayı temizliyordum. Birde bana okyanus suyu vermişti ama sana verdi mi bilmiyorum. (ben estetikte oldum çünkü)
antibiyotik tek kutu kullandım ben. Hatta ilk günlerde hasta olcak gibiydim aradım sormak için antibiyotiğin bitmediyse sorun yok, bitene kadar devam et demişti.
dikişler eğer burunu kestiği yerde yani dudak üstündeyse onları kendisi alıyor, erimiyor ama hiç acımıyor.

Keske bende sorsaydim ama artik gidemem istanbula gidiyorum aksam orda bi doktora sorarim artik oyle dediyse riske atmiyim :/

canım şuan sen şişsin sakın masaj yapma. ben ilk kalıplar çıktığında sormuştum, şişin insin 15 gün sonra gel kontrole bakalım demişti.
ben dün detaylı sorduğumda da şişler indikten sonra bazılarında ödem simetrik oluyor, ben asimetrik olanlara öneriyorum gibi bişey söyledi. Ondan bekle sen 15 gün kontrolünde bora bey karar versin bence :)

evet dedim, kalıp çıktı tamam zaten artık istediğin gibi yat. kemik oturdu dedi :) sadece burnunun üstüne yatma dikkat et dedi

benim bu sabah uykum kaçtı da uyuyabilmek için belki işe yarar pozisyon dğiştirince diye döneyim dedim kolumun üstüne azıcık yattım ama çok evham oldum hemen tekrar düzeldim veee tabii ki aklıma o an sen geldin zeynacım,sebebini söylememe gerek yok sanırım ))

geçmiş olsun mavli, bana da pomat vermedi Bora bey, benim boğazımda aft çıktı biraz ağır geçirdim onun için antibiyotik bitince Bora beyden onay alıp başka antibiyotiğe ve ağrı kesiciye başladım.benim dikişlerimi aldı, eriyen dikişler de varmış diğer arkadaşların söylediğine göre ama bana öyle bişey söylemedi Bora bey onun için gidince sorucam herkese aynı yapılmıyor mu diye, hatta unuttu mu yoksa diye dalga konusu da oldum bu yüzden :) ayrıca soru sorman normal, biz burda bıkıp usanmadan aynı konuda soru üretip cevaplama potansiyeline sahip olduğumuzu gösterdik zaten birbirimize, alışkınız yani ))

rahat ol canım, zaten burnumuz aşırı hassas... azıcık dokunma bile çarpma gibi oluyor ve onu uykunda bile hissedersin. Uyu sen güzel güzel :)

Çene büyütme ameliyatı olabilirim demiştim. Ama henüz kesin karar vermedim.

Benim burnumda bir sorun çıktı. Ameliyat olalı yaklaşık 2 ay oldu. Sag tarafta kemikle kıkırdağın hemen birleştiği yerde kıkırdakta hafif bir çukur var. Kıkırdak kemikten daha aşağı seviyede. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Eğer bu sorun geçmezse sizce Bora Bey yardım eder mi yoksa kendi başımın çaresine bakmak zorunda mı kalırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…