Çene büyütme ameliyatı olabilirim demiştim. Ama henüz kesin karar vermedim.
Benim burnumda bir sorun çıktı. Ameliyat olalı yaklaşık 2 ay oldu. Sag tarafta kemikle kıkırdağın hemen birleştiği yerde kıkırdakta hafif bir çukur var. Kıkırdak kemikten daha aşağı seviyede. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Eğer bu sorun geçmezse sizce Bora Bey yardım eder mi yoksa kendi başımın çaresine bakmak zorunda mı kalırım?
Şimdilik çok önemli gibi değil ama insallah bu cukur daha da buyumez. O zaman Bora beye danısırım artık.
Çene büyütme ameliyatı olabilirim demiştim. Ama henüz kesin karar vermedim.
Benim burnumda bir sorun çıktı. Ameliyat olalı yaklaşık 2 ay oldu. Sag tarafta kemikle kıkırdağın hemen birleştiği yerde kıkırdakta hafif bir çukur var. Kıkırdak kemikten daha aşağı seviyede. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Eğer bu sorun geçmezse sizce Bora Bey yardım eder mi yoksa kendi başımın çaresine bakmak zorunda mı kalırım?
canım şuan sen şişsin sakın masaj yapma. ben ilk kalıplar çıktığında sormuştum, şişin insin 15 gün sonra gel kontrole bakalım demişti.
ben dün detaylı sorduğumda da şişler indikten sonra bazılarında ödem simetrik oluyor, ben asimetrik olanlara öneriyorum gibi bişey söyledi. Ondan bekle sen 15 gün kontrolünde bora bey karar versin bence :)
Aa hadi yaaa ben kendi kendime yukari kaldiriyodum yapmiyim o zamanben 15 gun sonra gidemicem maalesef istanbul a geldim :/
evet hem güzel hem memnun olalım ve bu zor günlerimizde konuştuklarımızı hatırlayıp gülelim inşallah amin arkadaşım)
Burdayim :)))))35Aylin35 nerelerdesin iyileşemedin mi hala??
Burdayim :)))))
35Aylin35 nerelerdesin iyileşemedin mi hala??
Iyiyim canim. Sen nasilsin :)Nasıl oldun? Daha iyi misin ?
Iyiyim canim. Sen nasilsin :)
rahat ol canım, zaten burnumuz aşırı hassas... azıcık dokunma bile çarpma gibi oluyor ve onu uykunda bile hissedersin. Uyu sen güzel güzel :)
İyiyim bora beye kontrole gittim. Ödemmiş. Orada yaptıgı masajla bile baya düzeldim. Herşey yolunda :)
bende yaza doğru burunameliyatı olmak istiyorum burnum kemerli ve mutsuzum ama korkuyorum.daha sonra burun ucum düşer diye.yaptıran arkadaşlar yaklaşık olarak Bora beyin ameliyatları nekadar
tamamen ne zaman iyileştnz
bugun kabus gördüm resmen :))))) rüyamda burnumdan bir daha ameliyat oluyorum begenmediğim yerler yüzünden.ama çıkınca bir bakıyorum dehşet.kavisimde belirgin çıkıntı var burun deliklerimi yukarı çekmiş yamuk yumuk bin pişman ağlıyorum resmen ağlayarak uyandım bir elledim burnuma ohhh çektim çok kötüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?