Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

mesela benimde alttan bakınca aynayla sol kıkırdağım daha görüyorum gibi ama çok takılcağım gibi değilde.eger ciddi bir sorun varsa onun hastası oldugun için bora bey zaten gerekeni yapmalı onun hastasısın sonuçta die düşünüyorum

Şimdilik çok önemli gibi değil ama insallah bu cukur daha da buyumez. O zaman Bora beye danısırım artık.

en az 3ay bir geçsin bakalım çünkü bora bey 6 ayda tam oturması dedi ama takipte önemli dedi.eger sıkıntın varsa randevun olmasada git bence kontrole

Son düzenleme:

Bence bora bey her koşulda yardım eder ve bence bir an önce git göster Yada arayıp sor. Bana kontrolden çıkarken kafana takılan Birşey olursa çekinme hemen ara ve çok takarsanda gel. Kontrolü beklemene gerek yok dedi. Çok içtendi. Bence git ve rahatla derim bir an önce

Aa hadi yaaa ben kendi kendime yukari kaldiriyodum yapmiyim o zaman ben 15 gun sonra gidemicem maalesef istanbul a geldim :/

Aa hadi yaaa ben kendi kendime yukari kaldiriyodum yapmiyim o zaman ben 15 gun sonra gidemicem maalesef istanbul a geldim :/

İstanbuldan dönünce gidersin canım. 15 gün diye genel söylüyordur. Hem şeklini biraz daha alcak o zamana kadar :))

rahat ol canım, zaten burnumuz aşırı hassas... azıcık dokunma bile çarpma gibi oluyor ve onu uykunda bile hissedersin. Uyu sen güzel güzel :)

haklısın canım hissederim muhtemelen ya denemeye çalışayım bakalım, benim sanki sol tarafta içte bişey çıkmış gibi geldi moralim bozuldu. umarım yanlış görmüşümdür. sende nasıl durumlar masaja devam ediyor musun işe yaradı mı şekliyle ilgili sıkıntın geçti mi ??

bugun kabus gördüm resmen :))))) rüyamda burnumdan bir daha ameliyat oluyorum begenmediğim yerler yüzünden.ama çıkınca bir bakıyorum dehşet.kavisimde belirgin çıkıntı var burun deliklerimi yukarı çekmiş yamuk yumuk bin pişman ağlıyorum resmen ağlayarak uyandım bir elledim burnuma ohhh çektim çok kötüydü

bende yaza doğru burunameliyatı olmak istiyorum burnum kemerli ve mutsuzum ama korkuyorum.daha sonra burun ucum düşer diye.yaptıran arkadaşlar yaklaşık olarak Bora beyin ameliyatları nekadar

bende yaza doğru burunameliyatı olmak istiyorum burnum kemerli ve mutsuzum ama korkuyorum.daha sonra burun ucum düşer diye.yaptıran arkadaşlar yaklaşık olarak Bora beyin ameliyatları nekadar

bence erteleme ve çok sıcaklara bırakma derim.burun ucu düşmemesi için bora bey gereken işlemi yapıyor.fiyatları 2.5 3 bin arasında sanırım

işin neyse düşün de o demişler ya seni tarif etmişler sanki :)) rüyanı ay pardon kabusunu tersine yoralım da öyle çıksın, hiç sıkıntın kalmayacak çoook memnun olacaksın hem görünüm hem sağlık olarak canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…