sonradan öyle düşündüm burda yazınca da kimseden cevap gelmedi ya kötü hisettimdi kendimi
inşallah iyi şeyler söyler, var mı şikayetin rahatsızlığın??
kimse yokmu ? ....
soldaki şişlik hafiflesede tam geçmedi ve masaj yapmak canımı yaktığı için çok zorlamıyorum. Ama burnum her geçen gün küçülüyor
benim de soldaki şişlik zaman zaman daha belirginleşiyor.kontrolün ne gün canımcım??
tam bir kısır dööngüdeyim, masaj yapınca kemiğim acıyor yapmayınca sol tarafımdaki şişlik çok göze batıyor ve resmen burnum yamuk gibi duruyor.
Bu hafta kontrolüm var, 2. ayı dolduruyorum. Artık gözlük yasağım kalkar belki, yaz geliyor zaten kullanmayınca hapşurmaya başlıyorum.
Bakalım bu ay Bora bey neler söylücek
inşallah güzel şeyler söyler. o güneş olayı pek fena, gözlerimi kedi kısıp duruyorum ben de :) şööyle yağmurlu kapalı havalar biraz daha devam edeydi iyiydi
Burnumuz güzel olsun derken kırışcaz resmen
ama kızlar bu ameliyat kesinlikle yazın yapılmaz bence
çok teşekkür ederimancak durumum çok kötü ağrım çok
burumun üstünde tonlarca yük var sanki ameliyatımın 4.günü halen nefes alamıyorum tamponlar çıktı ama içleri dolu okyonus suyu ve krem kullanıyorum ama banamasın demedi bu kadar kötü olacağımı bilmiiyorum( sabırlı olmam lazım ama nasıl
ama kızlar bu ameliyat kesinlikle yazın yapılmaz bence
çok teşekkür ederimancak durumum çok kötü ağrım çok
burumun üstünde tonlarca yük var sanki ameliyatımın 4.günü halen nefes alamıyorum tamponlar çıktı ama içleri dolu okyonus suyu ve krem kullanıyorum ama banamasın demedi bu kadar kötü olacağımı bilmiiyorum( sabırlı olmam lazım ama nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?