Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben pazartesi günü oldum.ama yeni üye olduğum için resim ekleyemiyorum.ama şu kadarını söyleyim Bora beye güvenebilirsin bence benim burnum şu an alçıda sadece ucu gözüküyor. ama okadar tatlıkı sevip duruyorum.rahat ol çok kolay

sonradan öyle düşündüm burda yazınca da kimseden cevap gelmedi ya kötü hisettimdi kendimi

inşallah iyi şeyler söyler, var mı şikayetin rahatsızlığın??

soldaki şişlik hafiflesede tam geçmedi ve masaj yapmak canımı yaktığı için çok zorlamıyorum. Ama burnum her geçen gün küçülüyor

Merhaba Arkadaşlar. Ben de bora beye burun ameliyatı yaptırdım. Hem geniz etim alındı hem de kemerim düzeltildi. İnanın ameliyat olmadan önce bu sitede çok araştırdım ve sonunda bora beye karar kıldım. Gerçekten çok başarılı bir doktor. Bugün 13. günüm zor bir süreç geçirdim, çok morardım ve şiştim. Ama sonuç süpeerrr. Hala şişliklerimin olmasına rağmen. Ellerine sağlık doktorumun. İstanbulda çok iyi doktorlar var ama ücretleri çok fazla, bora beyin yaptığı burunun aynısını yapıyorlar ve 2 -3 katı para alıyorlar.
Araştıran arkadaşlara tavsiye ediyorum gidin muayene olun görüşün bora beyle, pişman olmayacaksınız inş.
Şimdiden tüm yaptırmak isteyen arkadaşlara geçmiş olsun..

tam bir kısır dööngüdeyim, masaj yapınca kemiğim acıyor yapmayınca sol tarafımdaki şişlik çok göze batıyor ve resmen burnum yamuk gibi duruyor.
Bu hafta kontrolüm var, 2. ayı dolduruyorum. Artık gözlük yasağım kalkar belki, yaz geliyor zaten kullanmayınca hapşurmaya başlıyorum.
Bakalım bu ay Bora bey neler söylücek

inşallah güzel şeyler söyler. o güneş olayı pek fena, gözlerimi kedi kısıp duruyorum ben de :) şööyle yağmurlu kapalı havalar biraz daha devam edeydi iyiydi

çok teşekkür ederim ancak durumum çok kötü ağrım çok
burumun üstünde tonlarca yük var sanki ameliyatımın 4.günü halen nefes alamıyorum tamponlar çıktı ama içleri dolu okyonus suyu ve krem kullanıyorum ama banamasın demedi bu kadar kötü olacağımı bilmiiyorum ( sabırlı olmam lazım ama nasıl

canım çok acele ediyorsun. Şuan sadece tamponlar çıktı, daha burnunda silikonlar var içeride, onları kalıpla beraber 10. günde bora bey kendisi alıyor ve nefes asıl o zaman açılıyor.

ağrı bende yoktu ama ciddi bir sızı vardı. Uyurkende hep huzursuz oluyor, dinlenemiyordum tam olarak.

Burnunu tam olarak temizle okyanus suyuyla. ben temizledikçe kan pıhtısı çıkıyordu ve kuru pıhtıları atana kadar nefes sorunu bitmiyor malesef. Geçmiş olsun çok, her sorunu çekinme yaz

çok geçmiş olsun, ben de ilk günlerimde panik olmuştum o kadar ağır geçireceğimi tahmin etmediğim için ama zamanla alışıyorsun, kalıp ve silikon tamponlar alınıp sonucu görünce iyiki yaptırmışım diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…