Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende de hala şişlikler var ama azalıyor günden güne. Bugün bora bey gözümden yaşlar akana kadar bastırıp masaj yaptı ve sonuç şuan çok daha iyi.
Arada masaja gitsek ne güzel olurdu demi?

o gözyaşını bilmem mi yaa :))) nasıl bastırıyor pufff.vala ben hala sola yapıyom masaj ama ne faydası var hiçbişey değişmedi

o gözyaşını bilmem mi yaa :))) nasıl bastırıyor pufff.vala ben hala sola yapıyom masaj ama ne faydası var hiçbişey değişmedi

Bende değişim oluyor ama Bora bey yapınca anında değişiyor ya. Gerçi baya canım acıyor ama aynaya bakınca farkı anında görmekte güzel oluyor yani

Merhaba tilbe35 bende istiyorum estetik.Sen ne zaman oldun bora bey dimi doktorun.

evet canım bora bey doktorum 1,5 ay oldum memnunum çok şükür inşallah sorun çıkmaz çünkü kesin bişeyler söylemek için erken henüz.halis beyi ben de duydum bi arkadaşım olmuştu memnun kalmış ama onun estetik ameliyatı değil

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim, ve burun ameliyatı olmayı düşünüyorum daha öncesinde Halis Beyle görüşmüştüm burun ameliyatı olmak için fakat burdaki yorumları okuyunca aklım karıştı biraz, zira Halis Beyle ilgili çok az yorum var. Halis Beye amliyat olan arkadaşlar varmı aranızda?

Bu sayfada hep Bora Bey hasta yorumları yapıyoruz. Ancak öncesinde görüşen varsa sana yardımcı olabilir. Bir arkadaş prof. diye ona gidicem demişti ve bende ona fikrimi söylemiştim. Ekol KBB hastanesi için en ön plana çıkan kişi Bora Beydir zaten. zaman şikayetçi olup, sabırsızlansakta genel olarak herkes memnun

Merhaba ben de yeniyim mesaj hakkım bile dolmadı fotolarına bakamadım kızların((

Merhaba ben de yeniyim mesaj hakkım bile dolmadı fotolarına bakamadım kızların((

Ben cumartesi Halis beyle görüştüm.Soguk davrandı açıkcası,sorularıma verdiği cevaplar beni rahatlatmadı.Sen bilirsin bir git görüş ama ben vazgeçtim açıkcası.Burada Bora beyin yorumları var o yüzden fazla uzatmak istemem...

Ben ameliyata karar verirken İzmirde öne çıkan tüm doktorları inceledim ve son 2ye düşürmüştüm. geriye kalanlardan biri bora beydi, Diğeride Can Kopal'di. Gidip 2siylede yüz yüze görüştüm ve Bora beye karar verdim. Onun için tavsiyem bol bol görüşme yapmanız olacaktır. İçinize en çok sineni bulunca zaten kafanızda herşey şekilleniyor.

Çok sağol kalopsia senin sayende fikrim benimde oturuyor artık. Bir an önce de olmak istiyorum.Mesaj hakkım dolmadı bakamadım fotolarınıza. ben kbbci olsun istediğim için diğerlerini zaten direk eledim.Bora beyin ilgisi nasıl.?

Bora bey ilgili bir doktor, ameliyat öncesi mesela ben kendisiyle bir kere daha görüşmek istediğimi söyledim (ameliyathaneye gitmeden), hemşire iletiriz gelirse gelir gibi birşey söylemişti. Baktım geldi doktorum. Burnuma tekrar baktı, moral verdi. belki 1 dk durdu ama içim rahatladı ve ameliyat önceside sedyedeyken geldi yanıma, dosyalarımı inceleyip benimle muhabbet etti. Ben rahat ve güvenle girdim.
Sonrasında da kontrollerde ilgileniyor, masaj falanda yapıyor ve hatta buradan yazıştığımızı söyledik kendisine, soruyor neler yazıyorsunuz diye. Memnuniyetimize önem veriyor. ne zaman isterseniz arayıp, gelin diye haber göndermişti hatta buradan :)

Süper yaa çok iyimiş merak etti desene muhabbetleri:))). ben yarın tekrar gitmek istiyorum ekole Bora bey e gideyim bu kez de.İçimiz rahat olsun,hasta nazı olacak o kadar çekecek doktor lazım:))

Süper yaa çok iyimiş merak etti desene muhabbetleri:))). ben yarın tekrar gitmek istiyorum ekole Bora bey e gideyim bu kez de.İçimiz rahat olsun,hasta nazı olacak o kadar çekecek doktor lazım:))

normalde hiç umursamadığın bir detayı takabiliyorsun ve inan bora bey çekiyor. Randevunu 1 gün önceden al ama çünkü çok ameliyatı oluyor, fazla yoğun

mrb. arkadaşlar bugün 24. günüm ameliyat olalı daha tecrübeli arkadaşlar varsa lütfen cvp verin artık ağlamaktan psikolojim alt üst oldu gülerken kasılıyor üst dudağım mimiklerim hala yok gülmeye korkar oldum düzelecek mi bu durum??

birde sol tarafa doğru mmlik bi yamukluk var gibi bazı arkadaşların yorumlarını okudum onlarda bahsetmiş bu durumdan zaman ilerledikçe düzeliyormu bu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…