Kızlarrr, zamanla şişlikler indikçe herkes rutin hayatına döndü sanırım. Kimse girip yazmıyor. Solu şişler nerelerdesiniz :))
Kızlarrr, zamanla şişlikler indikçe herkes rutin hayatına döndü sanırım. Kimse girip yazmıyor. Solu şişler nerelerdesiniz :))
Canlarim allah razi olsun sizden bi nebze olsun icim hafifliyor doktorumuz gercekten cok iyi bora beye cok guveniyorum umarim hersey cok guzel olucak. Sizler ne kadar zaman sonra islerinize geri dondunuz sanki ben hic yataktan kalkamicak gibiyimcokmu nazliyim acabagg
Canlarim allah razi olsun sizden bi nebze olsun icim hafifliyor doktorumuz gercekten cok iyi bora beye cok guveniyorum umarim hersey cok guzel olucak. Sizler ne kadar zaman sonra islerinize geri dondunuz sanki ben hic yataktan kalkamicak gibiyimcokmu nazliyim acabagg
benim de soldaki şişlik zaman zaman daha belirginleşiyor.kontrolün ne gün canımcım??
Kızlar yardım edin aslında bora bey e gidecektim ama prof varmış halis bey alanıda direk burun estetik niye bir prof seçmediniz.
bora hoca kbb ciydi degilmi çene ameliyatıyla ugraşıyorlarmı acaba
burdayımmmm :))) bendeki şişte deil bildiğin semsert içinde nokut var sanki solda :))
Sirinecim cok tesekkur ederim. Fotograflarina baktim harika olmus burnun bayildim.bu arada neden 2.ameliyatini olcaksin bence sol taraf gayet iyi.
Bora bey uca destek koyuyor demislerdi sende yokmu destek cok uzuldum tatlim ya ama fotolarda belli olmuyor
var ama sanırım o çökmeyi engellemek için. yine de düştü iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?