Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlarrr, zamanla şişlikler indikçe herkes rutin hayatına döndü sanırım. Kimse girip yazmıyor. Solu şişler nerelerdesiniz :))

Kızlarrr, zamanla şişlikler indikçe herkes rutin hayatına döndü sanırım. Kimse girip yazmıyor. Solu şişler nerelerdesiniz :))

canım uzun zamandır sessiz buralar, solu şişlerden ikimiz kaldık sanırım :)) ne güzel de dertleşirdik hey gidi günler hey

Son düzenleme:
Canlarim allah razi olsun sizden bi nebze olsun icim hafifliyor doktorumuz gercekten cok iyi bora beye cok guveniyorum umarim hersey cok guzel olucak. Sizler ne kadar zaman sonra islerinize geri dondunuz sanki ben hic yataktan kalkamicak gibiyim cokmu nazliyim acabagg

burdayızzzzzzz :) 10 gün sonra 7.ayım dolacak ve hala solum şiş :) revizyon olursam artık sol tarafa ufak bi törpü daha attırıcam

1 haftada iyileşirsin 10. 15.gün hiçbir şeyin kalmaz panik yapma sandıgından daha cabuk bitiyor her şey.

Sirinecim cok tesekkur ederim. Fotograflarina baktim harika olmus burnun bayildim.bu arada neden 2.ameliyatini olcaksin bence sol taraf gayet iyi.

Her geçen gün daha iyi olacaksın, için rahat olsun. Ayrıca bu süreç uzun maalesef ben 2. Ayı dolduruyorum daha ve çok büyük farklılıklar var ve hala bir sürü gözüme batan detay var

Canim sislikmi inmiyor bu nedenlemi surekli sekil degistiriyor. Herkez ayni seyi yazmis 6 aydan once sonuc belli olmuyormus.bu arada senin foton yokmu

bora hoca kbb ciydi degilmi çene ameliyatıyla ugraşıyorlarmı acaba

Kızlar yardım edin aslında bora bey e gidecektim ama prof varmış halis bey alanıda direk burun estetik niye bir prof seçmediniz.

Canım Prof olması için akademik yayın yapması önemli biliyorsun ama masa başında yaptığı yayının bana ne faydası olcakki mantığı ile ben tercih etmedim. Önemli olan kadavra çalışmaları ve ameliyat sıklığı bence. Eli ne kadar yatkın olursa sonuç o kadar garanti olur sonuçta. Bu yüzden bora beyi seçtim ve revizyon ameliyatı yok bildiğim kadarıyla. Sonuçtan çoğu kişi memnunsa daha ne olsun

bora hoca kbb ciydi degilmi çene ameliyatıyla ugraşıyorlarmı acaba

Evet KBB. Çene cerrahisi ile uğraştığını sanmıyorum. Ama o ameliyatlar genelde beraber tercih ediliyor burunla diye biliyorum. Ekolü arayıp sorabilirsin

burdayımmmm :))) bendeki şişte deil bildiğin semsert içinde nokut var sanki solda :))

Bende de hala şişlikler var ama azalıyor günden güne. Bugün bora bey gözümden yaşlar akana kadar bastırıp masaj yaptı ve sonuç şuan çok daha iyi.
Arada masaja gitsek ne güzel olurdu demi?

Bora bey uca destek koyuyor demislerdi sende yokmu destek cok uzuldum tatlim ya ama fotolarda belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…