Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

o gözyaşını bilmem mi yaa :))) nasıl bastırıyor pufff.vala ben hala sola yapıyom masaj ama ne faydası var hiçbişey değişmedi

arkadaşlar bu masaj nasıl bişi banada dedi hoşuna gitmediğin yere masaj yap diye yapıorum yapıorum düzelme yok özel bi yağ krem falan kullanıormusunuz??

canım uzun zamandır sessiz buralar, solu şişlerden ikimiz kaldık sanırım :)) ne güzel de dertleşirdik hey gidi günler hey

benide aranıza katabilirsiniz arkadaşlar bendede burun ucunda biraz yamukluk var sağ delik sola doğru gitmiş gibi 24 gün oldu ameliyat olalı bu durum zamanla düzelmiormu

benide aranıza katabilirsiniz arkadaşlar bendede burun ucunda biraz yamukluk var sağ delik sola doğru gitmiş gibi 24 gün oldu ameliyat olalı bu durum zamanla düzelmiormu

canım o 3 ay içerisnde kendisini toparlıyo. malesef tam olarak düzelmiyor ama daha göze batmayan bir hale geliyor. cok yeni burnun benim 3 ayda acayip değişmişti.

canım o 3 ay içerisnde kendisini toparlıyo. malesef tam olarak düzelmiyor ama daha göze batmayan bir hale geliyor. cok yeni burnun benim 3 ayda acayip değişmişti.

peki şuan beğeniormusun ben hiç beğenmeyecekmişim gibi geliyor korkuyorum hep böyle kalacak diye yada değiştikçe daha bi kötü hal alacak die ((

peki şuan beğeniormusun ben hiç beğenmeyecekmişim gibi geliyor korkuyorum hep böyle kalacak diye yada değiştikçe daha bi kötü hal alacak die ((

çok fazla takılmışsın gibi geldi bana. daha 1 ay bile olmamış, aşırı derecede şiştir burnun ve bence mümkün olduğunca ağlama, ağladıkça şişer. yorma kendini ve yüzünü bu kadar. ben 1.5 aylıkken burnum bir yemeğe katılmış ve fotolarımı görünce şok olmuştum. üst dudağım yok gibiydi resmen ve güzel olmak için yaptırdığım burnum kötü duruyordu. şimdi mimiklerim daha fazla düzeldi ve henüz 2. ayı yeni doldurcam. Yinede sol taraf mimiklerim beni biraz zorluyor. Öyle pat diyeolmuyor düzelme. zaman ve sabır gerekiyor.
masaj için Bora bey bahsetmiştir ama unuttuysa hatırlatayım. Her zaman burun ucundan geriye yap dedi bana. Burun ucuna doğru gelirsenn burun ucunda düşme olur dedi ve ekledi masajı hep kıkırdağa yap, kemiğe çok bastırma dedi. Sancılı ve zor birşey masaj ama yapınca dağılan ödemle beraber gözle görülür bir düzelme oluyor malesef...

ne demek canım hepimize açık burası :) panik yapma sadece zaman tanı kendine ve fazla bakma aynaya çünkü ne zaman baksa insan kendini eleştirecek bi yer buluyor, zamanla ve sabırla herşeyin yoluna girdiğini göreceksin.ağlaman da iyi değil daha çok şişer yüzün burnun, içini ferah tut canım sonra gülersin deli miydim o kadar kendimi üzdüm diye

benim 3 ay bitti bile sen hemen teşala kapılma daha çok erken incek düzelcek.zaten kontollerin olcaüı için bora bey takipte kalcak hiç mrk etme.

o 3 ay benimde hemen geliverse beklemekten başka yapacak yok, evet çok taktım kafama bide bora beyle pek iletişime giremedik nedense bi anda karar verildi bi anda oldum kontrole gidincede korkudanmıdır bilemiorum hiç bişi konuşamadan dönüyorum sonra kendi kendime dert yapıyorum ama çok tşk ederim hepinize yeni katıldım aranıza sizler sayesinde daha bi olumlu olmaya başladım :)

inşallah bu kadar ağladığıma değer alışık olmadığım bi simayı aynada görmek çok yıprattı beni daha güzel olucaz derken daha kötümü yaptım die söylendim durdum ve benim çokkk ağır oldu hala ağrılarım devam ediyor inş onlarda gececek tşk ederim hepinize yüreğime su serptiniz :)

:)))) mesajını şimdi gördüm başka zaman söylerim . Cumartesi ameliyat oluyorum.Artık ameliyattan sonra sizin sayenizde rahatlayacam umuyorum.:))

Bende çok hızlı karar vermiştim. İlk görüşmem ve ameliyatım arasında 5 gün vardı ama rahat ol güzel olcak herşey. Ve ameliyat sonrasında girip sık sık yaz. Çünkü kendine aynada baktıkça dertlencek şey bulacaksın

Aa şimdi olmadı ama Bora bey çok disiplinli olmakla beraber sıcak bir insandır. Sor herşeyi korkma ve çekinme. Diğer türlü mutlu ve huzurlu olamazsın. Ben ne sorsam fazlasıyla cevap veriyor. Hatta forumda görürsün buradaki tüm şikayetleri toplayıp mesaj iletmiştim kendisine ve herşeye tek tek cevap vermişti, dergi röportajı yapar gibi.
Ve zaman kendine biraz daha alışınca su gb geçicek

evet haklısın canım sorularımı tam soramadığım için belkide bu kadar kendime sıkıntı yaptım ama bora beyin dediği gibi gün geçtikçede değişiyor burnum artık tek kalan o su gibi gececek zaman :)

Kizlar bugun tam 12.gun ve burnum halen sis ve yamuk neden bu kadar sert burun ucu tas gibi 2 kez hapurdum bugun cok agrim olmadi ama bu yamukluk ve sislik morelimi bozuyor. Gec zamannn... Geccc...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…