Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

acaba yamukluk kemik kırıldığı içinmi kaynaklanıor, yani burun kemiğini kırmadan bi operasyon yapsa gene yamuk olur mu acab

Hayır canım 2 farklı durumdan kaynaklanıyor. 1.si dudağın üstünde bürünü kestiği yerden. Tamamen kaynayıp düzgün mimik yapıncaya kadar sabretmek lazım.
2.si de şişlik ve ödem. Kolay değil, operasyon geçirdi burun ve travma sayılacak kadar kanlı birşey[/QUOTE]

mesela cnm bnm tek sıkıntım kemerim önden yamukluğu faklan yok allaha sükür ama şimdi ameliyattan sonra bi yamukluk olursa cok üzülürüm ondan korkuorum kemerde acaba kemik kırıolar mı

mesela cnm bnm tek sıkıntım kemerim önden yamukluğu faklan yok allaha sükür ama şimdi ameliyattan sonra bi yamukluk olursa cok üzülürüm ondan korkuorum kemerde acaba kemik kırıolar mı[/QUOTE]

kemerine baglı. benim bariz bi kemer vardı ve kırarak yapıldı. ama cok kücük hafif bi kemerse sadece törpüler.

Gerek yok dedi :-(

o zaman sakın yapma çünkü yanlış masaj burun ucunun düşmesine sebep olurmuş. Bora bey bu konuda beni 2 kez uyardı ve ayna karşısında göstererk uyguladı, öğretti.
kafana göre yapmamalısın canım

ya cnm bişi sorucam benden daha tecrübelisin benim burun sırtım dümdüz değil, hafif bi kemer var gibi eski burnumda kemer falan yoktu ameliyat olduktan sonra çıktı bu ödemdir falan dedim ama baya sert kemik şimdi düşünüorum bu ödemler tamamen geçince bu tümseklik daha belirginleşir mi? bide sol tarafımda küçük bi çukurluk var çok net bakarsan belli oluyor bu ileride bana sorun çıkartırmı sizlerdede böyle sorunlar varmıydı?

gececek inş. cnm yamukluğuna pek yapılacak bişi yokmuş sanırım ama oda zamanla ödemler geçince gözümüze daha batmayan bi hal alacakmış öyle diyor daha tecrübeli arkadaşlarımız Rabbim herkesin gönlüne göre versin umarım bütün sıkıntılarımızı atarız. şimdi benim başka başka sıkıntılarım çıkıyor burun sırtımda hafif bi tümseklik var eski burnumda yoktu ilk zamanlarda da bu gözükmüyordu yeni yeni fark ediyorum ,sol tarafımda tırnak gibi bi çukurlukta var sanırım çok fazla zaman geçiriyorum burnumla sakınan göze çöp batar misali hergün bişi buluyorum. duvarı nem insanı gam yıkarmış benide bu burun yerle bir edecek sanırım

Kemer gb olan görüntü için Birşey diyemem onu bora beye sorman lazım. Ama solda benimde minik bir çukur var. Onu sorduğumda bora bey benim kemiği kırdığım yer orası ama görüntüye yansımaz dokununca hissedersin demişti.

hepimzde cıktı o tümseklik. ben masaj yaptım gecti

kızlar ctesi günü amelyat oldum daha kalıbım bile çıkmadı fakat sürekli burnum akıyo normalmi yani kanı değil normal burun akıntısı bide öksürük çok oluyor balgam çıkarıyorum acaba nu konuda bilgisi olan varmı ?? hapşuruyorum fakat hapşuruğn normal oldugunu duymustum .. grip olmuş olabilirmiyim burnumun şişide biraz indi galiba kalıp saga ve sola döndüğümde oynuyor

yapmıyorum fakat bazen çok ağrı yapıyor o zaman ufak ufak dokunuyorum parmak uclarımla

tatlım bendede hafif bi çıkıntılık var iki kaş arasını bağlayan noktada sanki unutulmuş bir kemik varmış gibi ödemdir diye umut etmek istiyorummm...

Canlarım birşey itiraf etmek istiyorumm.. ben geçenlerde fotolarımı koycaktım ama sevgili eşim müsade etmiyor etmediği gibide hergün kontrol ediyor KISKANÇÇ MAYMUNN Bende şöyle yapsam dedim sadece burunları kırpsam koysam yüzüm görünmese ancak bunları eklediğimde kullanıcı kiliti koyabilirmiyim burdan facedeki gibi sorduğum soruya bak yaaaa ehh adam beni ne hallere düşürüoosunn... şikayetim var nokta.com' a yazam bunu ben bi kocamdan şikayetçüyyüüümmm

ayy allahım ya güldümm :) cnm ya bora karaaliyse doktorum bana özel olark gönderir misin bende düşünüorum ama kararsızım halis mi boramı die yardım bide snn burun problemin neydi

yaa hep kötü seyler sölüosunuz tırsıyorummm bora bey iyi değil mi yani herkeşşş yamuk dioo

yok tatlım bora bey ekol'ün en iyisi başkada doktor arama zaten zamanına yazık olur. ancak bizim burunlarda bi ayarsızlık var sanırım. görmüyormusun kolipsa, şirine, sheafd ( umarım doğru yazıyorum ) fotoğraflarını 10 numara 5 yıldız bizim iyleşme süremizde bi sapma var sanırım ben umutluyum ödemler geçinde güzel olacağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…