canımm sende eklesene merak ediorum bende seni
acaba yamukluk kemik kırıldığı içinmi kaynaklanıor, yani burun kemiğini kırmadan bi operasyon yapsa gene yamuk olur mu acab
Hayır canım 2 farklı durumdan kaynaklanıyor. 1.si dudağın üstünde bürünü kestiği yerden. Tamamen kaynayıp düzgün mimik yapıncaya kadar sabretmek lazım.
2.si de şişlik ve ödem. Kolay değil, operasyon geçirdi burun ve travma sayılacak kadar kanlı birşey
Gerek yok dedi :-(
o zaman sakın yapma çünkü yanlış masaj burun ucunun düşmesine sebep olurmuş. Bora bey bu konuda beni 2 kez uyardı ve ayna karşısında göstererk uyguladı, öğretti.
kafana göre yapmamalısın canım
ooofff oooff benimde durumum aynıı yaaahalen ağzımdan nefes alıyorum... burun yamuk kabus gibi ( ve bugün çok ağrıyor burnum ne zaman geçicek bu kabus geçmezse böyle kalırsa aynı acıları nasıl bidaha yaşarım (
ya cnm bişi sorucam benden daha tecrübelisin benim burun sırtım dümdüz değil, hafif bi kemer var gibi eski burnumda kemer falan yoktu ameliyat olduktan sonra çıktı bu ödemdir falan dedim ama baya sert kemik şimdi düşünüorum bu ödemler tamamen geçince bu tümseklik daha belirginleşir mi? bide sol tarafımda küçük bi çukurluk var çok net bakarsan belli oluyor bu ileride bana sorun çıkartırmı sizlerdede böyle sorunlar varmıydı?
ya cnm bişi sorucam benden daha tecrübelisin benim burun sırtım dümdüz değil, hafif bi kemer var gibi eski burnumda kemer falan yoktu ameliyat olduktan sonra çıktı bu ödemdir falan dedim ama baya sert kemik şimdi düşünüorum bu ödemler tamamen geçince bu tümseklik daha belirginleşir mi? bide sol tarafımda küçük bi çukurluk var çok net bakarsan belli oluyor bu ileride bana sorun çıkartırmı sizlerdede böyle sorunlar varmıydı?
hepimzde cıktı o tümseklik. ben masaj yaptım gecti
o zaman sakın yapma çünkü yanlış masaj burun ucunun düşmesine sebep olurmuş. Bora bey bu konuda beni 2 kez uyardı ve ayna karşısında göstererk uyguladı, öğretti.
kafana göre yapmamalısın canım
hepimzde cıktı o tümseklik. ben masaj yaptım gecti
Canlarım birşey itiraf etmek istiyorumm.. ben geçenlerde fotolarımı koycaktım ama sevgili eşim müsade etmiyoretmediği gibide hergün kontrol ediyor KISKANÇÇ MAYMUNN Bende şöyle yapsam dedim sadece burunları kırpsam koysam yüzüm görünmese ancak bunları eklediğimde kullanıcı kiliti koyabilirmiyim burdan facedeki gibi sorduğum soruya bak yaaaa ehh adam beni ne hallere düşürüoosunn... şikayetim var nokta.com' a yazam bunu ben bi kocamdan şikayetçüyyüüümmm
yaa hep kötü seyler sölüosunuz tırsıyorummmbora bey iyi değil mi yani herkeşşş yamuk dioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?