Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yok bnm yanlarda dikiş canım ama içi yara gbi hep ya akıyo burnum sürekli zaten spreyi sıkıncada yarısı zaten dısarı cıkıo bnmde bişey sorcam silikonlar çıkarken canın yanıyomu ?? bnm tamponlar cıkarken cok acımıstı gözlermden yaslar aktıı ..

Canim nasil yani omur boyu yampiri bir burunlami yasicam :-( duzelmicekmi hicc :-( senin yamuk degil ama gayet duzgun duruyor tatlim. Sonradanmi bi problem oldu fotolarina baktigimda kotu duran bi detay goremiyorum

yandan bı yamukluk yok canım. önden fotolarımda yamukluk var ama kaldırdım onları. ilk zaman çok yamuk duruyor daha sonra biraz düzeliyor. ama tamamen düzelmiyor bora bey kendisi söyledi hastalarnda olan bi durummuşş bu. bazen cok dıkkatımı cekıyor o yuzden önden pek cekilmiyorum foto

gorkemliask bora beyın verdigi agrı kesiciyi zamanında iciyor musun?

Canım ilk 3 gün şişlemeler devam ediyor genelde, sen artık inişe geçmişsin. Bundan sonra şişmez tam tersi her geçen gün düzelirsin :)

canım, bende pek ağrı olmamıştı. Sadece bir sızı ve 3. günden sonra ağrı kesici bile almamıştım. uyku pozisyonundan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?

tatlım o fotolarını hatırlar gibiyim ön alt kısımda hafif bi eğim vardı. ama çok net değildi ki... sen söylemesen öyle kolay kolay dikkat edilmess. ama benim burun böyle kalırsa bitttiimmm

rapunzel tatlım fotolarını koymuşsun teşekkür ederiz. ancak biz zaten hastanede karşılaşmıştık. benim daha alçılarım burnumdaydı sende kontrole gelmiştin şişlik ve eğim sebebi ile... o haftadan sonra benimde alçılarım açıldı şuanda 1 ayımı çoktan doldurdum.. ama burun halen şiş yamuk... senin durumun nasıl oldu bi iyileşme varmı tatlım. o hafta senin 3.haftandı ve baya şişti şimdi uzun bir süre geçti üzerinden çok merak ediyorum bora bey ne söyledi o gün sana ve ondan sonra başka bir müdahile de bulundu mu? benimde burnum şuanda öyle çünküü çok mutsuzuumm (

canım, bende pek ağrı olmamıştı. Sadece bir sızı ve 3. günden sonra ağrı kesici bile almamıştım. uyku pozisyonundan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?

olabilir cnim 2yastkla yatiyorum duz ama agrim oluyo 4gun bugun yarin 5 olck agrisi olmasa morluklar falan ck yok bide burnum yamuk galiba gerci alcisi ckmadi daha ama bkinca saga dogru sanki yamukluk duzelr umarim

ogün bora bey sana öyle geliyor yamukluk yok dedi :) çok rahatsız oluyorsan sol taraftan masaj yap dedi ve bidahaki kontrol 2 ay sonra dedi gelmek istersen zorunlu tutmuyoruz dedi birdaha ne gördüm nede başka ulaştım ben hala ağzımdan nefes alıyorum ve hala burnum yamuk ne kadar masaj yapsamda düzelmiyor 45.gün bugün ve bu yamukluktan nedense hep bahsediliyor bi arkadaşıma daha önermiştim bora beyi o kızında burun ucunda yamukluk var delikleri farklı ben sadece bana özgü sandım burun deliklerim daraltıldı çünkü ama birçok hastası bu durumdan şikayetçi bidahaki kontrol mayısta sen bilirsin ister gel ister gelme dedi ama ben gene gidicem ve bunun nedenini sorucam içime dert oldu oturdu bu durum((

Canım olsun sen sıkmaya devam et bol bol,iyileştiriyor.Silikonlar çıkarken de,dikişler çıkarken de acımıyor merak etme. silikon zaten büyük bir şey değil ince bir malzeme:)

ooofff oooff benimde durumum aynıı yaaa halen ağzımdan nefes alıyorum... burun yamuk kabus gibi ( ve bugün çok ağrıyor burnum ne zaman geçicek bu kabus geçmezse böyle kalırsa aynı acıları nasıl bidaha yaşarım (

yaa kzılar kuzenm iki hafta önce ekolde oldu yamukdu onun küçüklükten kırılmıstı dün acıldı bantlar ama hala cok az yamukluk var neden dümdüz olmadıki bende ekolde olucam korktum ya acaba yamukluk zor diemi yoksa hep bi problem cıkacak mııı

Üzülmeyin kızlar birbirimizi yatıştırmalıyız bence başkaları tarafından belirgin bir durum yoksa sıkmayın canınızı.Benimde daha 19. gününde burnum:) şimdilik çok hafif bir yamukluk var kimse anlamıyor ama sizde yamukluklar sonradan mı çıktı korkmaya başladım,yoksa ilk alçı çıktığından beri aynı mı? Bu arada yıllar önce ameliyat olan bir yakınım var onun burun delikleri de birbirinden farklı yani yamuk aslında ama fark edilmiyor hiç. alttan bakılınca anca farklı geliyor. Bize yamuk geliyor bence:)))

canımm sende eklesene merak ediorum bende seni

olabilir cnim 2yastkla yatiyorum duz ama agrim oluyo 4gun bugun yarin 5 olck agrisi olmasa morluklar falan ck yok bide burnum yamuk galiba gerci alcisi ckmadi daha ama bkinca saga dogru sanki yamukluk duzelr umarim

Canım yamuklukta olcak, dudağın çizgi gibide olcak. Ve onlar kolay kolay geçmiyor maalesef. Kıkırdaktaki ödem sökülene kadar yamukluk azalarak devam ediyor. Bende şuan çok az var ama bitmedi. Bora bey demişti önemli olan kemik, o düzgün kaynasın Kemerde sorun kalmasın kıkırdak düzelir

Herkesin ortak sorunu haline gelmiş yamukluk. Geçmişi okursanız görürsünüz biz yaklaşık 6 kişi şikayetçiydik ve ben bora beyle görüştüm. Hatta adama hiç iyi değilim diye çıkılarak girdim odaya. Sonuç olarak konuştuk, muayene etti ve dedi ki: Kemerde ve kırılan kemikte sorun yok. Kaynadı güzelce, dudak çizginle mesafesi, yüzüne göre burun sırtın düz duruyor.
Ama yamuk, ben görüyorum. Sizde farkediyorsunuz dediğimde. Onlar ödem, sana en az 6 ay demiştim. Daha 2 ay oldu diyorsun, acele etme dedi ve masaj yaptı.
Masaj dediysem gözümden yaşlar gelene kadar bastırdı. Ve tekrar baktık azalmıştı. Banada yapmayı öğretti ama canım acıyor zorlamıyorum. Ve yapmasamda geçiyor. Önden çektiğim fotolardan takip ediyorum kendimi. 6 ay sonra tamamen geçer mi bilmiyorum. Gülümsemem eskisi gibi olcak mı ondanda emin değilim. Ama yan profilden bakında harika bir burnum var. Ve 3 yıl dişlerime tel takıp sabrettiysem burnum 1 gecede düzelmez biliyorum artık

Herkesin ortak sorunu haline gelmiş yamukluk. Geçmişi okursanız görürsünüz biz yaklaşık 6 kişi şikayetçiydik ve ben bora beyle görüştüm. Hatta adama hiç iyi değilim diye çıkılarak girdim odaya. Sonuç olarak konuştuk, muayene etti ve dedi ki: Kemerde ve kırılan kemikte sorun yok. Kaynadı güzelce, dudak çizginle mesafesi, yüzüne göre burun sırtın düz duruyor.
Ama yamuk, ben görüyorum. Sizde farkediyorsunuz dediğimde. Onlar ödem, sana en az 6 ay demiştim. Daha 2 ay oldu diyorsun, acele etme dedi ve masaj yaptı.
Masaj dediysem gözümden yaşlar gelene kadar bastırdı. Ve tekrar baktık azalmıştı. Banada yapmayı öğretti ama canım acıyor zorlamıyorum. Ve yapmasamda geçiyor. Önden çektiğim fotolardan takip ediyorum kendimi. 6 ay sonra tamamen geçer mi bilmiyorum. Gülümsemem eskisi gibi olcak mı ondanda emin değilim. Ama yan profilden bakında harika bir burnum var. Ve 3 yıl dişlerime tel takıp sabrettiysem burnum 1 gecede düzelmez biliyorum artık[/QUOTE]

acaba yamukluk kemik kırıldığı içinmi kaynaklanıor, yani burun kemiğini kırmadan bi operasyon yapsa gene yamuk olur mu acab

acaba yamukluk kemik kırıldığı içinmi kaynaklanıor, yani burun kemiğini kırmadan bi operasyon yapsa gene yamuk olur mu acab[/QUOTE]

Hayır canım 2 farklı durumdan kaynaklanıyor. 1.si dudağın üstünde bürünü kestiği yerden. Tamamen kaynayıp düzgün mimik yapıncaya kadar sabretmek lazım.
2.si de şişlik ve ödem. Kolay değil, operasyon geçirdi burun ve travma sayılacak kadar kanlı birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…