Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

denuuuu foto bekliorummmm

ayy allahım ya güldümm :) cnm ya bora karaaliyse doktorum bana özel olark gönderir misin bende düşünüorum ama kararsızım halis mi boramı die yardım bide snn burun problemin neydi

gülüncek bir haldeyim ne yazık adamım çok kıskanç bende kendi kendime çağre üretmeye çalışıyorum ne yapam... canım halis beyin ismini duymuştum aynı hastanede başka doktorları da cem karas gibi... duydum araştırdım.. ancak bora bey daha samimi daha içten insana güven veriyor. bide yaptığı işleri gördüm gözüm kapalı oldum ameliyatımı...

canım bende bora bey sıcakkanlı güvenlr biliorum ama baksana son bi kaç sayfa hep ödem egri dio bende korkuorum haliyle

Kızlar merhaba, bende cumartesi günü için randevu aldım bora beyden, çok heyecanlıyım. araştırma yaparken sizin forumdaki yazılarınız gördüm. Çok fazla okuyamadım ama sanırım genelde herkes memnun bora beyden

benim sizlere birkaç sorum olucak bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
- Ameliyat ücreti ne kadar oluyor?
-hastanede kaç gün kalıyoruz
-burun kemiğim eğri, bir tarafta et var bir tarafta yok bu dışardan aşağıdan bakılınca bariz belli ve burun küçülttürmek istiyorum.

hepsi bir arada olunca uzun ve zor bir ameliyatmı olur? sizlerin şikayeti neydi ?

hiçbirinzin bilgisi yokmu yaahuu neden cevap vermiyorsunuz ????????????????

hiçbirinzin bilgisi yokmu yaahuu neden cevap vermiyorsunuz ????????????????

merhaba, hiç merak etme o burun akıntıları oluyor bendede olmuştu sonra giderek azalıyor.ama 15-20 gün sürüyor oradaki silikonları burun atmaya çalışıyor yani bir çeşit reaksiyon geçecek hiç merak etme.geçmiş olsun canım

arkadaşlar bende Bora Bey'e ameliyat oldum estetik yapıldı. burnumda herhangi bir yamukluk yok gayet güzel kaviside iyi kalkıklığıda güzel.benim şekilden çok solda yapışıklık sorunum var onuda Bora Bey burnundaki dikiş olduğu sürece orası reaksiyon yapacak ve sümük üretecek dedi dikişleri almıyorum kıkırdağın yapısını bozabiliriz dedi sizden birazdaha sabır bekliyorum dedi benim ameliyatımın üzerinden 39 gün geçti daha. Birde sizde oldumu bilmiyorum benim tek aklıma takılan sağdaki tırnak büyüklüğünde bir çöküntü onun içinde Bora bey oda geçecek zamanla kıkırdak oturdukça düzelir dedi.Ama düşünüyorumda Burun bu ameliyatıda çok zormuş, ameliyat videosunu eşim izlemiş bana hiç kolay değil çok zor bir operasyon dedi.hepinizin gönlüne göre olsun arkadaşlar..

canım bende bora bey sıcakkanlı güvenlr biliorum ama baksana son bi kaç sayfa hep ödem egri dio bende korkuorum haliyle

Tatlim odem olmasi normal ama burnun tum yapisini degistiriyor. Ve iyilesmesi en zor yeri ameliyat edior. Burun vucudumuzun savunma merkezi bu kadar aci normal

sadece burnuşunu kesip koyy canım biz burnunu merak ediyoruz sadce:)

Hafif bende de var kemeri aldırdık nereden çıktı şimdi bu demiştim masaj yapınca geçiyor mu? cumartesi randevum var nasıl masaj yapılacağını öğrenmek lazım demekki.

bora bey ögreeticektr kuzum bas parmagınla burnun ortasından alına dogru bastırarak gidiyorsun parmagınlaa. o teekniği göstericek

yapışıklıkda cöküntü de 3.aydan sonra düzeliyor icin rhat olsun ödemlerden dolayı öyle..

ameliyat ücreti diger doktorlara göre cok uygun burnuna göre belirlenir fiyat. hastanede kalmıyorsun ameliyattan uyandıktan sonra bir iki saat dinlenip sonra gidebilirsin ama kalmak istiyosan 1 gece kalıyosun ücret alınmıyor. maksimum 1 bucuk saat ssürer ameliyatın. benm kemik eğriliği, bir sürü şişmiş et, kırık, çökme, sinüzit problemim vardı hepsini aldrdım estetk yaptrdm. 2 saate yakın sürdü.

Amiiinn cnm fotolari koycam ben ayni zamanlarda ameliyat olmusuz yorumlarini bekliorum

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için merak ediyorum haliyle burdaki arkadslarda pek yardımcı olmuyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…