Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

burnum ck kalkik ya of. kizlar yuzunuzdki sislik ve morluklar kcinci gundn snra gecmeye basladi gozlerm gormuyo nerdyse okadar sis ust dudagmda ck fna sıs knusmakta zorluk cekiym.

Üst dudak zor oturuyor maalesef ben hala zorlanıyorum uykudan yeni uyanınca. Şişlik ve morluklar 10. Güne kadar büyük oranda toparlıyor kendini. Ama burundaki şişlik uzun sürede geçiyor. Bende hala hafif ve bölgesel şişlikler var

canıım ben daha olmadım insallah yıllık iznimde yani haziranda 1 bucuk ay falan sonra ama çok korkuorum kemer var bende önden seviorum ama yandan kötü duruyor. bende 16. gün iş başı yapıcamda şişlik morluk korkutuo beni

canimm ozel mesaj atamiyorum henuz yeni uye oldugumdan..
birkac bir sey sormak istiyoum sana once cok gecmis olsun hayirli olsun umarim istedigin gibi olmustur :)

bora beyle gorusmeye gittikten kac gun sonra ameliyat gununu aldin? ben daha hicbir doktorla gorusmedim ama 20-25nisan arasi olmak istiyorum..
bir de fiyat konusunu sorucaktim en yakin tarihli ameliyat senin sanirim toplam ne kadara mal oldu acaba ameliyatin ?

y,üzümm çok berbat morluk çok yok hiç ama şişlik berbat kayısı çekirdeği yağıda kullanıorum buzda koyuyom ama hiç düzelme yıok hep böle kalcakmşım gbi ya gözlerim şişlerin arasında kaldı resmen zor görüyrum bugn 3ncü günüm daha düz yatmaktanda boynum agrıyo :))

Tatlim sag ortadan bi yumruk yemisimde burun sola kaymis gibi fotograf cekildigimde burnun ustu ile burun ucu farkli yerlerde duruo sola ciddi bi egim var

o bende de var canım 7 ay oldu ve geçmedi artık geçmez dedi bora bey. dikişlerden kaynaklı olan bir şeymiş o. benim de sinirimi bozuyo ama yapcak bsey yok

tatlım sorun yapma birkaç güne geçicek o şişlik. ben gözlerimi bile açamıyodum. kayısı çekirdeği yağı morlukların rengini açar. buzu ihmal etme. bir bezi soguk suyla yıka arasına buz koy onu gözlerine koy canım faydası oluyor geceleri. bir iki gece daha sıkıntı çekiceksin sonra düzelicek en kötü şeyleri aştın bile..

o bende de var canım 7 ay oldu ve geçmedi artık geçmez dedi bora bey. dikişlerden kaynaklı olan bir şeymiş o. benim de sinirimi bozuyo ama yapcak bsey yok
Canim nasil yani omur boyu yampiri bir burunlami yasicam :-( duzelmicekmi hicc :-( senin yamuk degil ama gayet duzgun duruyor tatlim. Sonradanmi bi problem oldu fotolarina baktigimda kotu duran bi detay goremiyorum

Korkmana gerek yok bende de kemer vardı ucu da büyüktü herşey kolay oluyor çok acılı geçmiyor.. İlk gün hafif baş ağrısı sonra hiç bişey yok inan bana.Morluklar kafaya takılacak şeyler değil işe başlayana kadar geçer hepsi şişler morlar falan.Ben 5. gün göz altı kapatıcısı sürüp gezdim valla sıkıldım.:))))

walla mı çok sevindim canım :) ama bora karaalide sorun yasayanlar olmuş galiba ben halis ünlüyü düşünüyorum ama işte karasızlık pof. şimdi bizde kemer varya yandan cok güzel olacak eminim ama önden ya korkarsak görüntümüzdennn :)

Teşekkür ederim canım .Sorun yaşayanları bilmiyorum ama ben memnunum.halis beyle de görüştüm önce soğuk biri gibi geldi.Senin daha çok varmış ameliyata,karar verirsin o zamana kadar.Ama korkacak bir şey yok.Kendine çok dert ediyorsan kemeri ameliyat kesinlikle ol.ama sonrasında önden tuhaf görünür mü falan diye dertlenme hep profilden görünmek isteyeceksin zaten:)))

ciddimsn bugun 4.ncu gunum halen yataktan kalkamyorum burnum sizim sizm szliyo agri kesiciyi gunde 3 dfa iciyorum morluklari pek takmyorttm ck yok zaten spreyi skiyorum ama burnumdan gene nfs alamiyorm anlicgn berbt durumdaym su agrilarm gecse braz diye sbrediyorum. .((

ayy hadi insallahh ya zaman hemencecik gecsin

Kıyamam ya geçecek inşallah.Herkesin verdiği tepki farklı oluyor .Ama nefes alma bende de tam yoktu silikonlar çıkınca anca ağzımı kapatabildim bazen açılıyordu ben inadına kapattım ağzımı

Kıyamam ya geçecek inşallah.Herkesin verdiği tepki farklı oluyor .Ama nefes alma bende de tam yoktu silikonlar çıkınca anca ağzımı kapatabildim bazen açılıyordu ben inadına kapattım ağzımı

siliknlar kalıp cikarken cikarck doktor demi ay bi iyi oluyorum kalkym ayaga snra bi agri geri yatyorum bide ck açimm:) dudagm ck sis kipirdatamıyorum bile insallah gecicek insallah..

spreyi gunde 3kere 1er kere sik ddi eczaci daha fazla siksam olurmu kzlar! gerci daha Siliknlar var icinde onlar cknca rahatlarmym!

spreyi gunde 3kere 1er kere sik ddi eczaci daha fazla siksam olurmu kzlar! gerci daha Siliknlar var icinde onlar cknca rahatlarmym!

benim 10. günde bitmişti sprey artık ne kadar sıktıysam yarısı dışarı fışkırıyordu gerçi :))))Ama hemşire kulak çöpü ile temizle içini demişti silikonlar çıkarken rahat olur demişti.Senin deliklerin daraltıldımı yani yanlarda dikişler var mı,sadece ortada mı var belki zor olur temizlemen bilemiyorum şimdi.

Kızlar burnumun içi hep kuru benim nasıl temizliyor,yumuşatıyorsunuz. Ben tuzlu su falan kullanmıyorum.Tarif vermedi bana doktor.Bazılarınız kullanıyor gibi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…