Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çok teşekkür ederim şirine, umarım bende güzel bir ameliyat geçiririm ve istediğim gibi küçük şirin bir burnum olur, beni tek düşündüren ne kadar tutar, onuda cumartesi gidince görüşürüm herhalde net fiyat söyler doktor.

birde öncesinde foto çekip bilgisayardan sizxe nasıl burun yapacağını gösteriyormu?

teşekkür ederim arkadaşım bu 3 ay galiba çok önemli bekliycem sabırla birde güneş gözlüğü nezaman takmalıyım sence fikir verirmisin

Canım bence güneş gözlüğü için direk doktordan izin almak önemli. Benim 3. Ay oluyor ve telde bile sormadım. Direk muayene sonrası sorcam. Çökme Yada kemiğe bir zarar veririm diye ödüm kopuyor. Çok çekiyoruz sonuçta.

Genelde 2500-3000 gibi fiyatlar ama işleme göre bora bey karar veriyor canım. Foto konusuna gelince sadece önden değil sağdan, soldan, yan ve çaprazda fotolar çekiliyor. Bora bey yüzüne gitcek olanı programla oynuyor ve fikrini de alıyor sana gösterip. Eğlenceli geçiyor o konuşmalar

çok teşekkürler içime su serptiniz valla ben daha pahalı olur diye korkuyordum. Fotoları bende çok merak ettim yeni burun şeklimle nasıl görüneceğimi heyecanla bekliyorum:))

Canım sen grip olmuşsun bence. Doktorun verdiği antibiyotik bitmediyse devam et. Bittiyse bora beyi ara, danış bence. İhmal etme

evet cnim bnde oyle dusundm grip galiba burnumun bukadar akmasi normal dgl tampn cktgndan beri 2 rulo pecete bitirdim burnun akmasndan dolayi.cnim bidebisey sormak istiyorum sclarimi nasil yikicm ck berbt oldu 6gundur yknmio hc alisik dglm((

evet cnim bnde oyle dusundm grip galiba burnumun bukadar akmasi normal dgl tampn cktgndan beri 2 rulo pecete bitirdim burnun akmasndan dolayi.cnim bidebisey sormak istiyorum sclarimi nasil yikicm ck berbt oldu 6gundur yknmio hc alisik dglm((

ben banyodaki lavobanın önüne sandalye çekip oturmuş ve saçlarımı geriye atmıştım kuafördeki gibi. Canım annemde yıkamıştı. biraz boynum acımıştı ama mis gibi olmak pahabiçilemez. Boynunun altına havlu koyarsan daha rahat oluyor :)

çok teşekkürler içime su serptiniz valla ben daha pahalı olur diye korkuyordum. Fotoları bende çok merak ettim yeni burun şeklimle nasıl görüneceğimi heyecanla bekliyorum:))

orada sadece burnun ile oynadığı için yüzünde değişimi göremiyorsun ve malesef burnunu kesip, açtığı için üst dudak bir süreliğine ince çizgi halini alıyor ama zamanla herşey normale dönüyor ve şişlikler indikçe güzelleşiyorsun. Hemen süper olcam diye bekleme yani canım. Zamanla oluyor herşey

yapışıklıkda cöküntü de 3.aydan sonra düzeliyor icin rhat olsun ödemlerden dolayı öyle..

şirine yorumlarını okudukça sana harikasın diyesim geliyor:) ben bu tümsekliğe masaj yapmak için geç kalmış olabilirmiyim 46. günümde şimdi biraz bastırdım çok acıdı bide sol tarafımda burun içinde hem yapışıklık oluyor hemde içinde bi şişlik var sert bişi ,bezelye gibi o yapıştırıyor sanki daha zor nefes almama neden oluyor oda zamanla geçiyormu ?

:) yapısıklık gecicek zamanla. bana bora bey masajı 3.ayımda verdi

evet süper olur canım hemen bugün yıkıcam zaten senin dediğin gibi yapıcam :) sonrası mis gbi kokcam :)))))

bora bey ögreeticektr kuzum bas parmagınla burnun ortasından alına dogru bastırarak gidiyorsun parmagınlaa. o teekniği göstericek

Evet soracam bir kaç soru var aklımda öğreneyim.kendi haline bıraktım burnumu ne tuzlu su ne masaj yapıyorum:) tek yaptığım Sürekli akan burnumun içini silmek:))

arkadaş olarak ekledim seni.bakabilirsin fotolarıma cnm

merhaba 2 gündür tüm yorumları atlamadan okumaya çalışıyorum :) hepinize geçmiş olsun.
Bu arada beni de ekleyebilir misin merak ediyorum çok fotoları tam karar aşamasındayım.Herkes Bıra Bey için gördüğüm kadarı ile iyi yorum yapmış.

kızlar bir şey daha sormak istiyorum
aranızda sigara kullanan var mı , ne kadar süre önce içmemek lazım biliyormusunuz?
bana bir arkadaşım 1 ay once bırakman gerekiyor falan demişti ?:18:

aranızda sigara kullanan var mı , ne kadar süre önce içmemek lazım biliyormusunuz?

mrb. ben kullanıyorum ne yazıkki ,en doğrusu ameliyattan önce bırakman daha iyi iyileşebilmen ve kanamama olmaması için. ama ben bırakamadım ameliyattan öncesine kadar içtim ameliyat sonrasındada ister istemez içemiyorsun ama 1 hafta sonra tekrar başladım çok şükür bende olumsuz hiç bişi olmadı ama ne kanama nede farklı bişi en güzeli bırakmam canım.

doğrumu yaptım bilmiyorum ama ben son güne kadar içtiiimm

kızzlarrrrr grip olmuşum ben ya doktoru aradım bugün sordum burun akıntısı normal ama çoksa grip olmuşun dedi bogazlarmda şişdi bugün benm bi şurup önerdi ama almadım daha bugn az akıyo sanki burnum amelyattan sonra çok üşümüştümm oyüzden oldu heralde burnum çok kaşınıyoo yahuu acaba iyileşiyormu kalıbın içi kaçınıyoo tatlıı tatlııııııııı:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…