hiçbirinzin bilgisi yokmu yaahuu neden cevap vermiyorsunuz ????????????????
ameliyat ücreti diger doktorlara göre cok uygun burnuna göre belirlenir fiyat. hastanede kalmıyorsun ameliyattan uyandıktan sonra bir iki saat dinlenip sonra gidebilirsin ama kalmak istiyosan 1 gece kalıyosun ücret alınmıyor. maksimum 1 bucuk saat ssürer ameliyatın. benm kemik eğriliği, bir sürü şişmiş et, kırık, çökme, sinüzit problemim vardı hepsini aldrdım estetk yaptrdm. 2 saate yakın sürdü.
teşekkür ederim arkadaşım bu 3 ay galiba çok önemli bekliycem sabırla birde güneş gözlüğü nezaman takmalıyım sence fikir verirmisin
çok teşekkür ederim şirine, umarım bende güzel bir ameliyat geçiririm ve istediğim gibi küçük şirin bir burnum olur, beni tek düşündüren ne kadar tutar, onuda cumartesi gidince görüşürüm herhalde net fiyat söyler doktor.
birde öncesinde foto çekip bilgisayardan sizxe nasıl burun yapacağını gösteriyormu?
Genelde 2500-3000 gibi fiyatlar ama işleme göre bora bey karar veriyor canım. Foto konusuna gelince sadece önden değil sağdan, soldan, yan ve çaprazda fotolar çekiliyor. Bora bey yüzüne gitcek olanı programla oynuyor ve fikrini de alıyor sana gösterip. Eğlenceli geçiyor o konuşmalar
Canım sen grip olmuşsun bence. Doktorun verdiği antibiyotik bitmediyse devam et. Bittiyse bora beyi ara, danış bence. İhmal etme
evet cnim bnde oyle dusundm grip galiba burnumun bukadar akmasi normal dgl tampn cktgndan beri 2 rulo pecete bitirdim burnun akmasndan dolayi.cnim bidebisey sormak istiyorum sclarimi nasil yikicm ck berbt oldu 6gundur yknmio hc alisik dglm((
çok teşekkürler içime su serptiniz valla ben daha pahalı olur diye korkuyordum. Fotoları bende çok merak ettim yeni burun şeklimle nasıl görüneceğimi heyecanla bekliyorum:))
yapışıklıkda cöküntü de 3.aydan sonra düzeliyor icin rhat olsun ödemlerden dolayı öyle..
şirine yorumlarını okudukça sana harikasın diyesim geliyor:) ben bu tümsekliğe masaj yapmak için geç kalmış olabilirmiyim 46. günümde şimdi biraz bastırdım çok acıdıbide sol tarafımda burun içinde hem yapışıklık oluyor hemde içinde bi şişlik var sert bişi ,bezelye gibi o yapıştırıyor sanki daha zor nefes almama neden oluyor oda zamanla geçiyormu ?
ben banyodaki lavobanın önüne sandalye çekip oturmuş ve saçlarımı geriye atmıştım kuafördeki gibi. Canım annemde yıkamıştı. biraz boynum acımıştı ama mis gibi olmak pahabiçilemez. Boynunun altına havlu koyarsan daha rahat oluyor :)
bora bey ögreeticektr kuzum bas parmagınla burnun ortasından alına dogru bastırarak gidiyorsun parmagınlaa. o teekniği göstericek
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için merak ediyorum haliyle burdaki arkadslarda pek yardımcı olmuyor ...
arkadaş olarak ekledim seni.bakabilirsin fotolarıma cnm
kızlar bir şey daha sormak istiyorum
aranızda sigara kullanan var mı , ne kadar süre önce içmemek lazım biliyormusunuz?
bana bir arkadaşım 1 ay once bırakman gerekiyor falan demişti ?:18:
kızlar bir şey daha sormak istiyorum
aranızda sigara kullanan var mı , ne kadar süre önce içmemek lazım biliyormusunuz?
bana bir arkadaşım 1 ay once bırakman gerekiyor falan demişti ?:18:
Aslında sana herkes yardımcı oluyor canım ama ben özellikle yazmadım çok merak ediyorsun çok soruyorsun kafanı çok karıştırmayayım diye:)
doğrumu yaptım bilmiyorum ama ben son güne kadar içtiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?