mrb. ben kullanıyorum ne yazıkki ,en doğrusu ameliyattan önce bırakman daha iyi iyileşebilmen ve kanamama olmaması için. ama ben bırakamadımameliyattan öncesine kadar içtim ameliyat sonrasındada ister istemez içemiyorsun ama 1 hafta sonra tekrar başladım çok şükür bende olumsuz hiç bişi olmadı ama ne kanama nede farklı bişi en güzeli bırakmam canım.
kızzlarrrrr grip olmuşum ben ya doktoru aradım bugün sordum burun akıntısı normal ama çoksa grip olmuşun dedi bogazlarmda şişdi bugün benm bi şurup önerdi ama almadım daha bugn az akıyo sanki burnum amelyattan sonra çok üşümüştümm oyüzden oldu heralde burnum çok kaşınıyoo yahuu acaba iyileşiyormu kalıbın içi kaçınıyoo tatlıı tatlııııııııı:)))))))))
merhaba 2 gündür tüm yorumları atlamadan okumaya çalışıyorum :) hepinize geçmiş olsun.
Bu arada beni de ekleyebilir misin merak ediyorum çok fotoları tam karar aşamasındayım.Herkes Bıra Bey için gördüğüm kadarı ile iyi yorum yapmış.
canım benimki 3 ay oldu hala kaşınıyor ve malesef iyileşme beklediğin kadar hızlı olmuyor... Bende anlatımından grip gibi düşünmüştüm, ilacını al ve kullan bence, ilerlerde burnunda yara gibi uçuk falan çıkarsa sıkıntın artarak büyür. Önlem alıp, beslenmene dikkat etmelisin bence
(((burnumun uç kısmları hep yara bide beyaz intihap oldu galiba (of of peçeteyle silmekten salı gunu gdicem hastaneye cnim bsey yiyemiyorum ki dudagm sış zorla yiym.
patates püresini önermiştim, yine öneriyorum. Hem yutmak kolay hemde tok tutuyor. Sütte olduğu için içinde besleyici ayrıca
Ortası delik silikon tampon çıkarken hiç acımıyor. Hem de hiç :)
inşallah canım yaaa ozaman korkcak birşey yok :)
Evet dediğin gibi şirinecim aşağııdan yukarı doğru bastırıyorsun günde 3 dak. yeterli şekli oturur dedi.2 ay sonra göreyim dedi biraz fazla değil mi daha 20. günümdeyim.
öncelikle çok geçmiş olsun inş. kalıbın altında mükemmel bi burunla karşılaşırsın cnm, beni tamponlar konusunda çok korkutmuşlardı alınacağı zaman bile acıyla oturmuştum koltuğa ama hiççç acımadı ve rahatlama oldu kalıp ve tamponlar inanılmaz rahatsız etmeye başlamıştı alınırken bumuymuş bütün korkum dedim:)
doğru söylemiş bora bey bana da aynıısnı söylemişşti 3.ayımda kontrole cagırdı. ddiklerini uygula masajın cok faydası var canım..
canım ya bnmde burnumun içine batıyo resmen çok rahatsızlık veriyor yarın alınıcak inş bende rahatlama yaşarım tamponda birazcık yandı canm çok desem yalan olur sıra silikon tamponda :) hadi hayırlısı umarım içinden güzel bir burun çıkar :)
arkadaşlar eşimin nefes alışında sorun olduğu için bugün ekol kulak burun boğaz hastanesine gittik...dr. yahya demirdelene muayene oldu ve ameliyat olması gerektğini söyledi...yahya beyle ilgili bizim bir bilgimiz yok ama olumsuz şeyler okudum forumda...bora karaali yi tavsiye eder misiniz?olumsuz tecrübeleri olan arkadaşlar var mı acaba? veya izmir de tavsiye edeceğiniz herhangi bir doktor var mı? çok teşekkür ederim şimdiden....
arkadaşlar eşimin nefes alışında sorun olduğu için bugün ekol kulak burun boğaz hastanesine gittik...dr. yahya demirdelene muayene oldu ve ameliyat olması gerektğini söyledi...yahya beyle ilgili bizim bir bilgimiz yok ama olumsuz şeyler okudum forumda...bora karaali yi tavsiye eder misiniz?olumsuz tecrübeleri olan arkadaşlar var mı acaba? veya izmir de tavsiye edeceğiniz herhangi bir doktor var mı? çok teşekkür ederim şimdiden....
Ben çok komik hissettim kendimi alçılıyken sadece burun ucunu göre göre alışmıştım alçı çıkınca aynada gösteriyor bora bey aa hani benim kemerli burnum yok:)resmen burnum eksilmiş yerinde yok gibi geldi:))Çok farklı geliyor ilk başta ::)
ayyy bende yarın görücem çok heyecanlanıyorumm :)) ama alçılıyken begenmiorum ucunuda yanlarında dikiş yok daralma olmamış galiba pek bi fark yok gibi
İlk başta öyle gelebilir sonra alışıyorsun.Ben fotolarımı koydum bakabilirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?