aman diyim yahya beye gitmeyin..bir arkadaşım oldu.3 ay sonra 2, ameliyata girdi. yapamadı burnu yamukluk vardı. şişlik geçmedi vs vs..bora bey kesinlikle
Grip oldum burnum tombalak tosbag gibi oldu :-(
geçmıs olsun cnim.
Merak ettim şimdi bak burnunu :))Yavaş yavaş iniyor.Göz lerinim kenarları çok şişti benimde alnımla birleştiği yer orası tuhaf geliyordu gözlerim şaşı bakıyor gibi geldi önce ama şişler indikçe alıştım.şişler iniyor her gün farklı uyanıyorsun:))bnmde kalıbım çıktı ama bant yapıştırdı şişlikler ve ödem insin diye 2 3 gün son çıkar dedi sonra foto koyucam bakın bakalaımm ama seninkine benziyor canım ama çokk şişş aynada baktıgımda begenmedim açıkcası ama inince güzel olur umarım :))
Arkadaşlar ben de Haziran başında oluyorum Bora Bey'e :) ödemlerden çok çekmem umarım, korkum o
geçmiş olsun tatlım silip edemiyorsun da :/ aman dikkat etGrip oldum burnum tombalak tosbag gibi oldu :-(
canım hayırlı olsun ya dolumu programı bnde haziran sonu gibi düşünüorum ama iş izin kesin değil daha izin çıktıktan sonrada boş olmazsa die korkuoryum
cok basarili tatlım bayıldım :)kızlar fotolarımı koyucam yorum bekliyorum hepinizden :) 10 gün oldu amelyat olalıı ...
cok basarili tatlım bayıldım :)
arkadaşlar eşimin nefes alışında sorun olduğu için bugün ekol kulak burun boğaz hastanesine gittik...dr. yahya demirdelene muayene oldu ve ameliyat olması gerektğini söyledi...yahya beyle ilgili bizim bir bilgimiz yok ama olumsuz şeyler okudum forumda...bora karaali yi tavsiye eder misiniz?olumsuz tecrübeleri olan arkadaşlar var mı acaba? veya izmir de tavsiye edeceğiniz herhangi bir doktor var mı? çok teşekkür ederim şimdiden....
Grip oldum burnum tombalak tosbag gibi oldu :-(
geçmiş olsun tatlım silip edemiyorsun da :/ aman dikkat et
geçmiş olsunNe kadar oldu bilmiyorum ama yeniysen Bora beyi aramanı tavsiye ederim canım.
benimde çokçirkin bekle canım şişiklerin var krem felanda sürme kendı halıne bırak
kızlarrrrrr kimse varmıı bişeyy sorucammm gülüşüm çok çikin yahu bu dudak ne zaman düzelicek sizinkiler ne zaman düzelmişti yardımm ltfen biideeee doktr hastaneden cıkarken reçetede krem yazmıstı almıstım onu ne zaman sürücem doktor birşey sölemedi ki bana ödem giderici kremmiş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?