Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merak ettim şimdi bak burnunu :))Yavaş yavaş iniyor.Göz lerinim kenarları çok şişti benimde alnımla birleştiği yer orası tuhaf geliyordu gözlerim şaşı bakıyor gibi geldi önce ama şişler indikçe alıştım.şişler iniyor her gün farklı uyanıyorsun:))

canım hayırlı olsun ya dolumu programı bnde haziran sonu gibi düşünüorum ama iş izin kesin değil daha izin çıktıktan sonrada boş olmazsa die korkuoryum

canim ben aldim gunumi kesin oluyorum :) acikcasi yaza cok sicak bakilmiyor sanirim odemler zor iniyor diye ondan korkuyorum sen de cok yaz ortasina bari birakma :/ valla lonk diye kalicam yazin diye korkuyorim ben de odemlerle kucak kucaga

Yahya bey ile ilgili iyi şeyler bende okumadım. yaptığı bir burunuda hiç beğenmedim. Sorunları fazlaydı ve ameliyat tekrarı gerekiyordu. Bence kesinlikle bora beye gitmelisiniz

kızlarrrrrr kimse varmıı bişeyy sorucammm gülüşüm çok çikin yahu bu dudak ne zaman düzelicek sizinkiler ne zaman düzelmişti yardımm ltfen biideeee doktr hastaneden cıkarken reçetede krem yazmıstı almıstım onu ne zaman sürücem doktor birşey sölemedi ki bana ödem giderici kremmiş ...

benimde çokçirkin bekle canım şişiklerin var krem felanda sürme kendı halıne bırak

fotolarda gülmüşünn senin yok bnceeee :) bnmkini görsen üst dişlerim gözükmüo üst dudak ince bi çizgi oluooo düzz yaşlı neneler olur yaa dişleri yokk onlar gibi :)) eşimm dalga geçiyoo gülüyoo ben gülünce hep hahahah :)))

A
Tatlim benim 49.gunum gulusum hala kotu ust dudagimi kontrol edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…