Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

3. ayım ve gülüşüm hala eskisi gibi değil... İlk zamana göre güzel ama içimden gele gele gülüp foto çektiremiyorum. burnum çok geriliyor ve dudaklarımdan berbat bir görünüş oluyor. Ama zamanla geçiyor, herşey zaman demek bu süreçte...

Ben de 3 hafta önce ameliyat oldum ama ankarada baska bi doktora. Benim de eski burnum gülünce öne düşüyodu uzun olduğu için. Şimdi kısa ve kalkık ama çok kalkık geliyo bana. Üst dudağım da yukarı çekiyo ne zaman düzelir bu dudak olayı bilen var mı?

Ekol KBB'nin ssk anlaşması var mı? Ben burnumdan nefes alamıyorum hem onu hem de şekil bozukluğunu düzeltmek istiyorum acaba fiyatlandırma nasıl olur sizce?

ooooo :) daha çok beklemem lazım yani düzelmesi için daha 13üncü gündeim zaman herşeyin ilacı bakalım görelin burnumun içide çok kuru yaa çatır çatırr nefes alabiliyorum ama kuruluk var spreyi sıksamda fayda etmior

canım kuruluk için bepanthen sürmen gerekiyor. Ciddi düzeyde nemlendirme sağlıyor ve doktorumuzda bunu öneriyor

Ekol KBB'nin ssk anlaşması var mı? Ben burnumdan nefes alamıyorum hem onu hem de şekil bozukluğunu düzeltmek istiyorum acaba fiyatlandırma nasıl olur sizce?

evet anlaşma var, muayene ücretini ona göre alıyorlar ama estetik ameliyatlar özel tercihler olduğu için yararlanmak mümkün olmuyor. Onun için fiyatı Bora bey kendisbelirliyor yapılacak işleme göre...

vala 4.ayımdayım yeni düzeldi mesela ruj sürüp dağıtamıyordum dudaklarımla şimdi bile tam değil ama yeni yeni yapabiliyorum düşün yani :))))

evet anlaşma var, muayene ücretini ona göre alıyorlar ama estetik ameliyatlar özel tercihler olduğu için yararlanmak mümkün olmuyor. Onun için fiyatı Bora bey kendisbelirliyor yapılacak işleme göre...

gidip bir görüşmek gerek o zaman. teşekkür ederim :))

kızlar ben Bora Beye sormayı unuttum, burun deliklerim yukarıda benim onlar da dirilebiliyor di mi / zaten inmeleri gerek de bi de burnum kalkınca domuz burnu olur direkt

vala 4.ayımdayım yeni düzeldi mesela ruj sürüp dağıtamıyordum dudaklarımla şimdi bile tam değil ama yeni yeni yapabiliyorum düşün yani :))))

oooowww baya bi uzun süre var yanii yandık böyle komik gülüşümle dolaşcaz beni gören burnumdan çok dudagın a neoldu niye öyle gülüosun diyor :):))

canım kuruluk için bepanthen sürmen gerekiyor. Ciddi düzeyde nemlendirme sağlıyor ve doktorumuzda bunu öneriyor

peki nasıl sürücem içine mi bilmiorumki doktorcugm sölemedi :) bide ödem giderici krem var onu ne zaman sürücem doktor bişi demedi bilmiorum ..??

kızlar ben Bora Beye sormayı unuttum, burun deliklerim yukarıda benim onlar da dirilebiliyor di mi / zaten inmeleri gerek de bi de burnum kalkınca domuz burnu olur direkt

ilk zamanlarda eskiye göre daha da kalkıp oluyor malesef ama sonra iniyor şişlikler geçtikçe

peki nasıl sürücem içine mi bilmiorumki doktorcugm sölemedi :) bide ödem giderici krem var onu ne zaman sürücem doktor bişi demedi bilmiorum ..??

ödem giderici jel ameliyat sonrasıydı aslında biraz gecikiyorsun bence, yüzüne sür ara sıra. bepantheni ise kulak çöpüne sık ve burnunun içine kulak çöpü yardımıyla sür, hatta sürüp uyuyabilirsin. nemlendiriyor ve çok rahat hissettiriyor.

Sormayı unuttuğun her şeyi sor canım aklına takılmasın.bende senin gibi düşünüyordum delikler büyük ucu havaya kalkınca delikler çok belli olmasın sivri olmasın diye,sordum aynen böyle tek tek anlatıyor.Benim fotolarım bile ameliyata girmeden 5 dak. önce çekildi o zaman konuştuk şeklini :))

Kızlar bir yardım edin kafama takılan bir konu var 1 ay oldu ameliyat olalı.son zamanlarda kemikte sağ da daha belli solda çok az çöküklük var önden bakınca çok belli kemik olduğu için ödem dir geçecekte diyemiyorum iyice can sıkıcı oldu( böyle olan varmıydı hiç????

benimde 4. ayımda hala tıkanıyorum 1 haftadır yine sağdan alamıyorum pufffff sıkıldım bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…