çok mutluyum üyeliğim kabul oldu arkadaşlar bende burak erdamar beyefendi hakkında bilgi topluyordum eminep vemelek 87 arkadaşlar kendisine ameliyat olmuşlar sonuçları bizzat görmek isterdim sizlerle görüşme şansım varmı beni buradan bilgilendirin lütfen
Canım sırf senin forumda harıl harıl Burak Erdamar hakkında bilgi topladığını görünce araştırayım dedim, ben de bu başlığı buldum ama sen zaten daha önce bulmuşun, neyse sabret şuanda online olmayan arkadaşlar da ilerleyen saatlerde ya da günlerde girip seni görebilirler.
yüksek uçuk rakamlar istemediğini biliyorum sanki seni mutlu edince ona yetermiş gibi yüzündeki o ifadeyi görebiliyosun
şimdi seni benim görüşmemdeki diyaloglarla aydınlatayım sana soruyor fakat isteğe göre burun yapma taraftarı değil şikayetlerin varsa dinliyor yüzüne yakışacak olanı sana anlatıyor güzel ve doğal olmasından yana sizde aynı fikirde iseniz onun için bilinçli hasta olduğunuzun imajını vermiş oluyorsunz ben ameliyat olmuş birinin tavsiyesi ile gittim bikere burak bey sağlıkçı kbb doktoru doçent burun yapısına işlevine estetik uğruna zarar verecek şeyler yapamazBurak Bey'in iyi oldugunu yeniden duydum ama merak ettiğim bişi var.
sadece nefes alma problemiyle ilgili şikayetlerde mi başarılı, yoksa burun estetiği konusunda yani şöyle diyelim şekil itibariyle güzel sonuçlar ortaya çıkarabiliyor mu? örneğin ameliyat öncesi burun tasarımı v.s. de yapıyor mu?
bir de acaba ameliyat olanlar tam olarak ne kadar ödediler?
Bende uzun süreler doktor araştırdım. Birkaç doktor ile görüşmeye gittim. En son Burak Bey ile görüştüğümde kesin kararımı verdim. Gidince sizde hak vereceksiniz. Önceden ona ameliyat olmuş tanıdığım yoktu. Burası sayesinde birinin önerisini aldım. Ameliyat olalı 1,5 ay oldu. Gayet memnunum. İyiki uzun yıllar ertelemişim ve Burak Bey'i bulmuşum diye düşünüyorum. Ameliyat acayip acısızdı. Morluklar yok denecek kadar azdı. Herşey çok yolunda gitti. Çok memnunum. Ayrıca sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz. Her konuda yardımcı olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?