Dr Burak Erdamar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba,

Bende Burak Erdamar hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum. Ama bulamadım malesef. Burak Bey diğer doktorlardan çok farklı. Çok güven veriyor. Ama ona ameliyat olmuş hiç tanıdığım yok. Referans veren birilerini arıyorum. :)

Merhaba,

Bende Burak Bey hakkında bilgi toplamaya çalışıyordum ve tanıdığım kimse yoktu. Sadece internetten bir arkadaş buldum ve önerisini aldım. Öneren kimse olmasa bile ameliyat olmaya karar vermiştim. O kadar güven veren bir doktor ki! 8 Martta ameliyat oldum. Sonuçlardan müthiş memnunum. Kendimi çok şanslı hissediyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum. :)

Fotoğraf makinemi yoğunluktan boşaltamadım. En kısa zamanda yollamaya çalışırım. Bana mail adresini mesaj olarak yollar mısınız? Fiyat konusuna gelince ben özel sağlık sigortası ile yaptırdığım için çok cüzi bir rakam ödedim. Ama inanın Burak Bey durumunuzu anlatınca yardımcı olmaya çalışacak tarzda biri. Gidip görüşmekte fayda var.

bende burak erdamarı araştırıyorum lütfen daha fazla şeyler yazın. olumulu olumsuz. lütfen

Bende uzun süreler doktor araştırdım. Birkaç doktor ile görüşmeye gittim. En son Burak Bey ile görüştüğümde kesin kararımı verdim. Gidince sizde hak vereceksiniz. Önceden ona ameliyat olmuş tanıdığım yoktu. Burası sayesinde birinin önerisini aldım. Ameliyat olalı 1,5 ay oldu. Gayet memnunum. İyiki uzun yıllar ertelemişim ve Burak Bey'i bulmuşum diye düşünüyorum. Ameliyat acayip acısızdı. Morluklar yok denecek kadar azdı. Herşey çok yolunda gitti. Çok memnunum. Ayrıca sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz. Her konuda yardımcı olabilirim.

Bana da foto gönderebilir misiniz? mail adresim xxxxxxxxx Benim de bir tanıdığım Burak beye ameliyat oldu ama onun burnu güzeldi zaten fazla müdahale edilmedi, deviasyon ameliyatı oldu, başarılı geçti ameliyatı.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok mutluyum üyeliğim kabul oldu arkadaşlar bende burak erdamar beyefendi hakkında bilgi topluyordum eminep vemelek 87 arkadaşlar kendisine ameliyat olmuşlar sonuçları bizzat görmek isterdim sizlerle görüşme şansım varmı beni buradan bilgilendirin lütfen

Canım sırf senin forumda harıl harıl Burak Erdamar hakkında bilgi topladığını görünce araştırayım dedim, ben de bu başlığı buldum ama sen zaten daha önce bulmuşun, neyse sabret şuanda online olmayan arkadaşlar da ilerleyen saatlerde ya da günlerde girip seni görebilirler.

ilgin için teşekkürler umarım dediğin gibi olur

birisi de burak bey e amileyat olmanın maliyeti nedir, bundan bahsederse daha iyi olucak sanırım :)

yüksek uçuk rakamlar istemediğini biliyorum sanki seni mutlu edince ona yetermiş gibi yüzündeki o ifadeyi görebiliyosun

yüksek uçuk rakamlar istemediğini biliyorum sanki seni mutlu edince ona yetermiş gibi yüzündeki o ifadeyi görebiliyosun

dr kendisi bizzat çok yüksek istemeyebilir ameliyat ücretini ama özellikle özel hastanelerin belirleyecği bi rakamdır bu sanki.
yani dr dan ziyade hastanenin bi fiyat çizelgesi vardır diye düşünüyorum zira bu dr da bi hastanede çalışıyor kendi kliniği yok sanırım.

ama umarım söylediğin gibidir çok yüksek değildir fiyat :)

Burak Bey'in iyi oldugunu yeniden duydum ama merak ettiğim bişi var.
sadece nefes alma problemiyle ilgili şikayetlerde mi başarılı, yoksa burun estetiği konusunda yani şöyle diyelim şekil itibariyle güzel sonuçlar ortaya çıkarabiliyor mu? örneğin ameliyat öncesi burun tasarımı v.s. de yapıyor mu?

bir de acaba ameliyat olanlar tam olarak ne kadar ödediler?

şimdi seni benim görüşmemdeki diyaloglarla aydınlatayım sana soruyor fakat isteğe göre burun yapma taraftarı değil şikayetlerin varsa dinliyor yüzüne yakışacak olanı sana anlatıyor güzel ve doğal olmasından yana sizde aynı fikirde iseniz onun için bilinçli hasta olduğunuzun imajını vermiş oluyorsunz ben ameliyat olmuş birinin tavsiyesi ile gittim bikere burak bey sağlıkçı kbb doktoru doçent burun yapısına işlevine estetik uğruna zarar verecek şeyler yapamaz
bana yapılması gerekenleri anlattı çizim yaptığını bilmiyorum zaten benim kemik eğriliğimde olduğu için çizimlerde değişen bişey olmuyobence burun anatomisini kbb ciler daha iyi bilir müdaheleleri daha bilinçli olur bazı estetikçilerin tanıtımlarında görüyormellerini tekniklerini gelıştirmek için heykeltraşlık yapıyorlarmış iyide burun ameliyatı yaparken burnu dışarıdan tıraşlatark şekil verilmiyoki olay içerideki kıkırdak yapıları kesip biçerek yeniden yapılandırmayla yeni bir şekil elde ediliyor ayrıca doktorların dışarıda başka ameliyathaneleri kullanarak daha düşük rakamlarla yapabiliyorlar çalıştıkları hastahanelerin rakamları rakamları yüksek olabilsede

merhaba eminep ben de burak beye amaliyat olmayı düşünüyorum.Aslında aklımda başka iki doktor da var ama bakalım.Eğer albümün varsa resimlerini görmem için beni ekler misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…