Dr Burak Erdamar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bahar3 burak bey bilgisayarda burun tasarımı apıyor mu peki?

bahar3 burak bey bilgisayarda burun tasarımı apıyor mu peki?

beni oraya götüren arkadaş onu tanıyan birisi birara sordu sen bılgısayarda çiziyordun falan diye çıkarken yaküstü oda onlar önemli değil der gibi birşeyler duydum sanki yalnız şunu söylediğini iyi hatırlıyorum sen kararını ver gel daha detaylı konuşuruz demişti çünkü biz nezaket ziyareti gibi gidip bu arada konuşduk

Anladım canım yani gidip size burnumu yaptırmaya karar verdim desem tasarım yapar diyosun kısaca .

Anladım canım yani gidip size burnumu yaptırmaya karar verdim desem tasarım yapar diyosun kısaca .

ben ssk ya bile gittim araştırma amaçlı asistanlar bakıyor estetik konusunu açtığınızda sizi doktora yönlendiriyor doktora cıkıyorsunuz yüzünüze bile bakmıyo özele gel konuşalımın ücreti geçen yıl 200 tl idi yakup avşara randevulu gittiğim halde 4 - 5 saat bekledim burak bey öyle değil çat kapı gir için rahatlayıncaya kadar gel diyor ben karşılaştığım tabloyu izlenimlerimi anlatıyorum birkaç arkadaşım var burak beyi merak eden bir gidip görüşseler hem araştırmaları daha sağlıklı olur belki tanıdık vasıtası ile gittiğimdendir bunu ancak sizler gidince anlayacağız giderseniz izlenimlerinizi bana yazın lütfen görüşmek üzere

fiyat konusunda net bi rakam neden vermiyosunuz ki? sakıncası mı var?
açıkcası bilmek istiyorum neticede özel hastane.

bir de tabi, düzgün bir burun sahibi olmak istiyorum bu ihtiyacı karşılayabilecek mi?

fiyat konusunda net bi rakam neden vermiyosunuz ki? sakıncası mı var?
açıkcası bilmek istiyorum neticede özel hastane.

bir de tabi, düzgün bir burun sahibi olmak istiyorum bu ihtiyacı karşılayabilecek mi?

ayrıca geçen bir arkadaşada burada rastladım burak beye ameliyat olup memnun kalan oda aynı tepkiyle karşılaşmış şöyleki bizler şöyle olsun böyle olsun diyoruz burak bey bu yaklaşıma sıcak bakmıyo yakışan en doğal burun olmalı zaten bütün dr.ların savunduğuda bakıldığında estetik olduğu belli olmamalı değilmi bana sorduğunda biraz uzun birazda eğri dedim gerisini yapılması gerekenleri o anlattı parasal bir sıkıntım yokta hem yaz geldi çalıştığım ortamda sıcak ameliyat ettiği birini görmek istedim aslında birini gördümfakat çok doğaldı öncekihalini bilmediğim için hazır olamadım işte böyle

ya bir eleştiri yapıcam arkadaşlar herhalde dansöz didem herhalde meşhur olmadan önce burun estetiği yaptırmış ekonomik olarak iyi olamadığından ucuza gelsin diye işi bilmeyen birine denk geldi galiba

baharcım burda, tasarım yapıyor mu sorunun cevabı yok ki :)
bir de sen ameliyat olan birini mi gördün, ameliyat mı oldun anlayamadım ben.

baharcım burda, tasarım yapıyor mu sorunun cevabı yok ki :)
bir de sen ameliyat olan birini mi gördün, ameliyat mı oldun anlayamadım ben.

canım kardeşim ben ameliyat olmadım senin gibi araştıranlardanım büyük ihtimalde burak beye olacagım ben sitede yani burada burak beye amelıyat olmuş birini arıyorumki önceki ve sonraki halini görüp ve hatta mümkünse onunla yüzyüze görüşüp öyle araştırmamı noktalayayım tasarıma gelince kafayı ona takma derim ama sana tasarımda yapar çünki tasarım bilgisayarı olan herkes yapabiliyora oda yapar ve tasarıma en yakın burnu yapmaya çalışır diger doktorlarda böyle çalışıyo

anladım, sen de hâlâ araştıranlardansın. abimin şirketinde bi çalışan olmuş. ama onunkisi şekil düzeltme değilmiş. hatta şeklinde de sorun varmış ama burak bey düzeltmemiş. demek ki talepte bulunmak gerekiyo.
bi de her ne olursa olsun, işin içine şekil de girince bana sanki bunu plastik cerrahın yapması gerekiyomuş gibi geldi. yani kbb cinin şekil konusunda iyi olabilmesi için emre ilhan gibi aşmış olması gerekiyo sanırım.
bence en güzeli nefes alma problemi olan burunlarda hem kbb hem plastik cerrahın bir arada ameliyata girmesi ki, herkes kendi payına düşeni yapsın. ben sanırım öyle yapıcam, yaptırıcam.

çok doğru bir tesbit operasyon kararını aldığında tarihini doktorunu bizimle paylaşman ı ümit ediyorum

çok doğru bir tesbit operasyon kararını aldığında tarihini doktorunu bizimle paylaşman ı ümit ediyorum

ben aslında karar verdim sayılır baharcım, medipol hastanesinde olucam sanırım.
kbb özmen öztürk, plastik cerrah bülent cığşar sanırım bu iki dr da karar kıldım.
muayene olmuştum zaten. bayramdan sonra netleştiririm sanırım.

hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz ALLAH yardımcın olsun

Merhaba ben burada yeniyim. Bende plastik cerrah ariyorum. Kafam cok karisti. Bu isimleri duymamistim?

eminep bize burun fotograflarını gösterebilir misin acaba? :)
arkadaşlık istediği göndersek, msj sayım yetmez mail adresi için.

eminep hala senden cevp bekliyoruz ümitle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…