ben de salı günü için ameliyat randevusu aldım, bakalım son dk caymazsam ameliyat olucam.
inş. yanılmam.
merhaba kıssslar burak bey hangı hastanede gorew yapıo istanbulda herhlde dimi:)
ben de salı günü için ameliyat randevusu aldım, bakalım son dk caymazsam ameliyat olucam.
inş. yanılmam.
canım sen medipol de mi ameliyat oldun yoksa burak beye mi
gül_nihan kardeşim nasılsın çok geçmiş olsun işte şimdi burak beye ameliyat olmuş bir arkadaşım oldu memnun kalmış olman beni çok mutlu etti özelden mesaj atmışşın bugü gördüm ben sana özelden yazmaya çalıştım olmadı 100 mesajım olması gerekiyormuş inşallah sonuç istediğinden daha iyi olur hem senin abinin 4 arkadaşıda burak beyde olmuşlar onlarında olumlu sonuçları seni olumlu etkilemiştir ne mutlu sana sadece rahatsızlıklarınımı tedavi etti estetik açıdan bir dokunuş olmadımı düzeltme küçültme gibi ben zaten kbb çi olarak çok iyi olduğunu biliyorum estetik olarak nasıl onu merak ediyorum sana çok geçmiş olsun diyorum
Merhaba arkadaşlar,
Kusura bakmayın. Bayağı bir aradan sonra cevap verebiliyorum. gul_nihan ameliyat olmadan önce ona fotoğraflarımı yolladım. Ne kadar doğal olduğunu o da gördü ve umarım o da çok memnun olur. Bana özel mesaj olarak mail adresinizi yollarsanız size öncesi sonrası fotoğraflarımı yollayabilirim. Veya Pazartesi fırsat bulabilirsem albüme koyabilirim.
gül_nihan eminep sana fotolarını göndermiş nasıl olacak bilmiyorum ama onları bana gönderirsen memnun olurum
aslında görmek isteyen özelden mesajla mail adresini göndersin yollarım demişti benim mesaj hakkım olmadığı için atamadım zaten pazartesi albüme koyarım demişti inşallah koyar o bizeyardımcı olmaya çalışıyo kızacağını sanmıyorum ama olsun sanada saygı duyarımeminep göndermek isterse kendisi gönderir, onun haberi olamadan onun fotograflarını sana yollamam etik olmaz ki..
Merhaba arkadaşlar,
Öncesi ve sonrası olarak fotoğraflarımı profilimde paylaştım. Oradan bakabilirsiniz. Şu an daha doğal olduğunu söyleyebilirim. Sanki hep bu burnum varmış gibi hissediyorum. Ben memnun kaldım. Takdir sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?