Dr Burak Erdamar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben de salı günü için ameliyat randevusu aldım, bakalım son dk caymazsam ameliyat olucam.
inş. yanılmam.

canım sen medipol de mi ameliyat oldun yoksa burak beye mi

hayır cnm ben medipol de ameliyat olmadım.
ayın 13 ü salı günü Burak Bey'e ameliyat oldum.
Ameliyat sonrası hiç ağrım sızım olmadı. Burun kanamam falan da olmadı.
Burak Bey ameliyat sonrası silikonlu tampon değil ince uzun sünger gibi bişi koymuş. ilk gün o vardı burnumda. sonra ertesi sabah gelip onu çıkardı.
burnumdan da nefes almaya başladım yavaş yavaş.

sanırım ameliyat 2 saat kadar sürdü, ameliyata dair bişi hatırlamıyorum.
ayrıca öyle yüzümde abartılacak şişlikler falan da olmadı göz altlarımda hafif bi kızarıklık oldu, ikinci gün koyulaştı bugün 4. günüm sararmaya başlamışlar bile ki çok hafifti bu morluklar abartılacak hiç bişi yoktu.

ben estetik kaygılarla ameliyat olmadım nefes alma problemim vardı, konkalar şişti ve sağ burun içinde lküçük bi et oluşmuştu ayrıca ben bundan yaklaşıl 8-9 yıl kadar önce Konya'da devlet hastanesine burun ameliyatı olmuştum dr sanırım fazla kıkırdak çıkarmış, burun içimde hiç kıkırdak kalmamış, Burak Bey gerekirse kulağından alıp buruna ilave edicez demişti, ki ameliyatta burunda hiç kıkırdak kalmadığını görmüş ve kulağımdan alıp burnuma yerleştirmiş. kulağımında arka kısmından yani hiç görünmeyecek kısımdan almış. ki iz kalmasın, belli olmasın diye. şuan kulağımda da agrı sızı yok, burnumda da. burnumdaki ateli çarşamba günü çıkaracak.

benim Burak Bey i tercih etme nedenim hem abimlerin şirketinden 4 kişiyi ameliyat etmesi hem de burdaki arkadaşların memnuniyeti oldu.
Burak Bey genel olarak çok ilgili sevimli, sempatik bi dr. Hastanenin ilgisi de güzeldi.
inş. sonuçta güzel olur..
darısı olmak isteyip de bi türlü olamayanların başına :)

Son düzenleme:
gül_nihan kardeşim nasılsın çok geçmiş olsun işte şimdi burak beye ameliyat olmuş bir arkadaşım oldu memnun kalmış olman beni çok mutlu etti özelden mesaj atmışşın bugü gördüm ben sana özelden yazmaya çalıştım olmadı 100 mesajım olması gerekiyormuş inşallah sonuç istediğinden daha iyi olur hem senin abinin 4 arkadaşıda burak beyde olmuşlar onlarında olumlu sonuçları seni olumlu etkilemiştir ne mutlu sana sadece rahatsızlıklarınımı tedavi etti estetik açıdan bir dokunuş olmadımı düzeltme küçültme gibi ben zaten kbb çi olarak çok iyi olduğunu biliyorum estetik olarak nasıl onu merak ediyorum sana çok geçmiş olsun diyorum

Son düzenleme:

teşekkürler bahar.
estetik açıdan da düzeltme yaptı tabi.
zaten Burak Bey burnunu görür görmez daha muayene bile etmeden teşhis koyup neler yapılacağını söyleyebilecek kadar işinin ehli bi dr.
yani neler yapacagını sen daha hiçbir şey söylemeden o zaten anlatmaya başlıyor.
şuan hala atel var burnumda çarşamba çıkacak inş. çıktıktan sonra çok şişiyomuş burun ona ameliyat olan bi arkadaş söyledi.
ama 3 ay içinde en küçük şişliklerim bile gitti dedi bana.

Ağrı sızı sıfırdı ameliyat sonrası onu söyleyebilirim. Bu anlamda Burak Bey çok başarılı.
İnş. bundan sonrası içinde hem şekil hem de nefes alma sıkıntısı yaşamam.
şuan atelin altın burnum tabi şiş ama gayet düzgün görünüyo. sonuçları ilerleyen zamanlarda görücez.

Merhaba arkadaşlar,

Kusura bakmayın. Bayağı bir aradan sonra cevap verebiliyorum. gul_nihan ameliyat olmadan önce ona fotoğraflarımı yolladım. Ne kadar doğal olduğunu o da gördü ve umarım o da çok memnun olur. Bana özel mesaj olarak mail adresinizi yollarsanız size öncesi sonrası fotoğraflarımı yollayabilirim. Veya Pazartesi fırsat bulabilirsem albüme koyabilirim.

merhaba eminep uzun zamandır yolunu gözlüyorduk şükür kavuşturana özel mesaj atamadım dün gül_nihan e denedim olmadı 100 mesaja takıldım albüme koymanı heyecanla bekliyorum

gül_nihan eminep sana fotolarını göndermiş nasıl olacak bilmiyorum ama onları bana gönderirsen memnun olurum

ayrıca düşündüğüm tek doktordu ondan önce birkaçıyla ğörüşmüştüm hemde en popüler olanından fakat burak beye gelince doktor arayışını bıraktım doktorum bu dedim fakat ameliyat ettiği hastalardan birinide görmek beni dahada rahatlatacak diyerek arayışa girmiştim onun hakkında forumda yapmış olduğum övücü sözlerden dolayı mahçup olmadığım için çok mutluyum sağolasın burak bey

eminep göndermek isterse kendisi gönderir, onun haberi olamadan onun fotograflarını sana yollamam etik olmaz ki..
aslında görmek isteyen özelden mesajla mail adresini göndersin yollarım demişti benim mesaj hakkım olmadığı için atamadım zaten pazartesi albüme koyarım demişti inşallah koyar o bizeyardımcı olmaya çalışıyo kızacağını sanmıyorum ama olsun sanada saygı duyarım

Merhaba arkadaşlar,

Öncesi ve sonrası olarak fotoğraflarımı profilimde paylaştım. Oradan bakabilirsiniz. Şu an daha doğal olduğunu söyleyebilirim. Sanki hep bu burnum varmış gibi hissediyorum. Ben memnun kaldım. Takdir sizin.

eminep kardeş ben sana bişey söylimmi sana yemin ediyorum bunca zamandır albümlere bakıyorum böylesine doğal böylesine güzel olanını görmedim inancimı ve güvenimi sarsmadığı için burak erdamara binlerce teşekkürler bütün doktorlar derki en güzel burun estetik olduğu belli olmayandır işte bu o

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim bahar3. :) Ben ameliyat olduğumu çok yakınlarım hariç kimseye söylemedim. Karşılaştığımda kimse anlamıyor. Aslında eski burnumla çok farklı. Ama doğal olduğu için ben söylediğimde şaşırıp kalıyorlar. :) Önceki yazışmaları okumadım. Sizde ameliyat mı olacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…