Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arhezzzzzz geçmiş olsun canım senin ameliyatına girmeden önce benim randevum vardı can beyle nasıl geçti canım korkalım mı ameliyattan tırsıyorum da.

canımmmm hayatımda ilk defa ameliyathane görddüm :) zaten hiçbirsey hissetmedimkiii ben girdim cıktım saka gibi :) sonrası zor yalan soylemicem benii en zora sokan sırt stü yatmam oluo cnkü hiç sevmem ve yatmam sırt stü onun dısında bi sıkıntım yok cnm cok skğğr biraz sistim morum yok ama buzda uyguladım sistim sadece

Tatlım çok geçmiş olsun evet hala narkozun etkisindeydin fark ettim:) Sabah ziyaretine geldiğimde çok iyi görünüyordun ve burnun süperdi benimkinden daha güzeldi açıkçası:) Benim ki yandan bakınca çok uzun görünüyor aslında bu konuda daha önce ameliyat olmuş olan arkadaşlardan bilgi vermelerini rica edicektim burnum küçülürmü yoksa öyle uzun olarakmı kalır o konu çok canımı sıkıyor ağlıyorum baktıkca Annemde görünce çok üzüldü daha küçük zarif bir burun bekliyordu ben gibi:) Can bey küçüleceğini söyledi ama biraz umutsuzum bu konuda:) Hava çok sıcaktı kuzum gerçekten çok bunaldım zateen ne olduysa o sıcakğı yedikten sonra oldu yüzüm inanılmaz şişti yanımda annem olmadığı için de herşeyi kendim yapmak zorunda kaldım bandajlarım çok sıkıyor burnumu burun ucumu çok sevdim çok tatlı görünüyor ondan çok memnunum ama çokta kalkık zamanla iniyor gibi daha da inmesini umut ediyorum:) Evden misafir eksik olmuyor beni değil burun görmeye geliyor millet Tşk ederim Senin ki çok küçük ve çook güzeldi çok beğendimmmmmm:) Alçın ne zaman çıkıyor canım Birde senin burnunda akıntı var mı?

canım bende sennkini çok begndim hatta anneme bnmki nie öle kalkık değil dedim :) snde ne şişlik ne morluk vradı sanki cnm ya :) cnm burnumda akıntım yokta ama kuruluk var ne yapacagım bilmiorum sen napıosun cnm bi sıkıntın varmı

evet canım hastaneden cıkana kadar hiç bir sıkıntım yoktu eskişehire giderken aracın içinde sıcaktan yandım ondan dolayı şiştim:) Bende akıntı var özellikle burnumun sol kısmında oda geçer mutlaka sıcaktandır herşeyden memnunumda şu burnumun uzunluğuna taktım ben kafayı ya küçülürmü acaba

uzun değildiki gzelim walla bak hatta annem sanki kısa olmus dedi bende onun bi problemi yoktu sırf kucuk olsun die yaptırdı dedim annemde deli bu kız dedi :) walla cnm ben gördüm güzeldi walla bi sıkıntın yok hem öle olsa bile daha cok yeniii bak bnmkide havaalanı gibi geniş :)

Aslinda burnum bana gore cok problemliydi hic pisman deilim ameliyat olduguma aksine cooook mutluyum:) sis oldugu icin mutlaka inecektir genislikler gececektir insallah uzunlukta gecer manken gibi oldun sen yavrum:) saolsun annen cok tatli cok cok selamlarimi ilet bitanem :) Alcilarim ciksin foto koyucam bende destegin icinde ayrica cok tsk ederim

ne demek canım her zman :) anneme dedm aglıo dedi kıyamam neden aglıo ne güzel burnu kuttu gibi olmus üzülme cnm bnm bak şişlikler inince havamızdan gecilmez :)

ne demek canım her zman :) anneme dedm aglıo dedi kıyamam neden aglıo ne güzel burnu kuttu gibi olmus üzülme cnm bnm bak şişlikler inince havamızdan gecilmez :)

İnsallah tatlim eskisinden bin kat daha guzel oldugu kesin:) saolasin Dualarini eksk etme cok cok optum senide annenide:)

cnım sen burnunu nasıl temizliosunn

Tatlim can bey anlatmisti 1,5 litrelik bi su sisesine su koyuyorsun ben aritilmis su kullaniyorum icerisine 3 veya 4 cay kasigi tuz koyup calkalayip tuz su icerisinde cozuldukten sonra burnuna cekiyorsun kulak copuylede burun icini temizliyorsun can bey gunde 3, 4 defa bu suyla temizlememi soylemisti. Ayrica ben eczaneden deniz suyuda aldim birde kuruluk icin zeytinyagi veya bepanthen kren oneriyorlar ama sen yinede can beye danismadan adim atma canim

Canım burnun çok fazla değişime uğrayacak..Karamsarlık için henüz cok cok erken

sukutun çığlığı nasılsın iyi misin bugun canım ,agrı sızı var mı resimlerini bekliyorum yakın zamanda

sskye sen ne yaptn canim dr arastryrdun benim gibi

Can beyle görüştüm oldukça samimi geldi. İzmirde bu işi iyi yapan insanların sayısı belli çok da farkları yok birini seçmen gerekiyor. ben her insanın güzel yaratıldığına inanıyorum bu doktorlar ise, herkesin göremediği bu güzelliği görünür hale getiriyor seni baştan yaratmıyor O nedenle iş bir yerden sonra şansa giriyor. Nihayetinde ameliyat için 8 temmuza gün aldım bakalım...

kızlar herkese meraba, bende can beyle gidip görüşmek istiyorum ama temmuzun ortasında işe başlıcam, diyelim ki bana 5-10 temmuz civarı randevu verdi, ne kadar sargı,alçı,tamponla kalıcam, yani ne kadar sonra insan içine çıkabilirim :)) deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorummm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…