- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.641
arhezzzzzz geçmiş olsun canım senin ameliyatına girmeden önce benim randevum vardı can beyle nasıl geçti canım korkalım mı ameliyattan tırsıyorum da.
evetttttttttt işte geldim burdayım kızlarrr :) evet sukutun cıglıgı o bndim cnm seni gecede ziyarete gelen :) kusura bakma basım cok döndü ondan hemen cıkmak zorunda kaldımm :) sen bnm burun ucumu gördün ama ben sennkini haırlamıorum ama ameliytaın cok güzel gecmiş can bey öyle söyledi :) şiştim baya bugun sıcaktanmı anlamadım annem saolsun buzları elsik etmedi :) sen nasıl gittin eskisehire cnm sıcak değil mi. dilerim burnunda senn gbi gzel olur cnm bnm :) kızlar canavarr gibiyimmmmmmmmmmm :) morum hiö yok ama şişim çok :)
Tatlım çok geçmiş olsun evet hala narkozun etkisindeydin fark ettim:) Sabah ziyaretine geldiğimde çok iyi görünüyordun ve burnun süperdi benimkinden daha güzeldi açıkçası:) Benim ki yandan bakınca çok uzun görünüyor aslında bu konuda daha önce ameliyat olmuş olan arkadaşlardan bilgi vermelerini rica edicektim burnum küçülürmü yoksa öyle uzun olarakmı kalır o konu çok canımı sıkıyor ağlıyorum baktıkcaAnnemde görünce çok üzüldü daha küçük zarif bir burun bekliyordu ben gibi:) Can bey küçüleceğini söyledi ama biraz umutsuzum bu konuda:) Hava çok sıcaktı kuzum gerçekten çok bunaldım zateen ne olduysa o sıcakğı yedikten sonra oldu yüzüm inanılmaz şişti yanımda annem olmadığı için de herşeyi kendim yapmak zorunda kaldım bandajlarım çok sıkıyor burnumu burun ucumu çok sevdim çok tatlı görünüyor ondan çok memnunum ama çokta kalkık zamanla iniyor gibi daha da inmesini umut ediyorum:) Evden misafir eksik olmuyor beni değil burun görmeye geliyor millet Tşk ederim Senin ki çok küçük ve çook güzeldi çok beğendimmmmmm:) Alçın ne zaman çıkıyor canım Birde senin burnunda akıntı var mı?
canım bende sennkini çok begndim hatta anneme bnmki nie öle kalkık değil dedim :) snde ne şişlik ne morluk vradı sanki cnm ya :) cnm burnumda akıntım yokta ama kuruluk var ne yapacagım bilmiorum sen napıosun cnm bi sıkıntın varmı
evet canım hastaneden cıkana kadar hiç bir sıkıntım yoktu eskişehire giderken aracın içinde sıcaktan yandım ondan dolayı şiştim:) Bende akıntı var özellikle burnumun sol kısmında oda geçer mutlaka sıcaktandır herşeyden memnunumda şu burnumun uzunluğuna taktım ben kafayı ya küçülürmü acaba
Aslinda burnum bana gore cok problemliydi hic pisman deilim ameliyat olduguma aksine cooook mutluyum:) sis oldugu icin mutlaka inecektir genislikler gececektir insallah uzunlukta gecer manken gibi oldun sen yavrum:) saolsun annen cok tatli cok cok selamlarimi ilet bitanem :) Alcilarim ciksin foto koyucam bende destegin icinde ayrica cok tsk ederimuzun değildiki gzelim walla bak hatta annem sanki kısa olmus dedi bende onun bi problemi yoktu sırf kucuk olsun die yaptırdı dedim annemde deli bu kız dedi :) walla cnm ben gördüm güzeldi walla bi sıkıntın yok hem öle olsa bile daha cok yeniii bak bnmkide havaalanı gibi geniş :)
Aslinda burnum bana gore cok problemliydi hic pisman deilim ameliyat olduguma aksine cooook mutluyum:) sis oldugu icin mutlaka inecektir genislikler gececektir insallah uzunlukta gecer manken gibi oldun sen yavrum:) saolsun annen cok tatli cok cok selamlarimi ilet bitanem :) Alcilarim ciksin foto koyucam bende destegin icinde ayrica cok tsk ederim
ne demek canım her zman :) anneme dedm aglıo dedi kıyamam neden aglıo ne güzel burnu kuttu gibi olmus üzülme cnm bnm bak şişlikler inince havamızdan gecilmez :)
İnsallah tatlim eskisinden bin kat daha guzel oldugu kesin:) saolasin Dualarini eksk etme cok cok optum senide annenide:)
cnım sen burnunu nasıl temizliosunn
Tatlım çok geçmiş olsun evet hala narkozun etkisindeydin fark ettim:) Sabah ziyaretine geldiğimde çok iyi görünüyordun ve burnun süperdi benimkinden daha güzeldi açıkçası:) Benim ki yandan bakınca çok uzun görünüyor aslında bu konuda daha önce ameliyat olmuş olan arkadaşlardan bilgi vermelerini rica edicektim burnum küçülürmü yoksa öyle uzun olarakmı kalır o konu çok canımı sıkıyor ağlıyorum baktıkcaAnnemde görünce çok üzüldü daha küçük zarif bir burun bekliyordu ben gibi:) Can bey küçüleceğini söyledi ama biraz umutsuzum bu konuda:) Hava çok sıcaktı kuzum gerçekten çok bunaldım zateen ne olduysa o sıcakğı yedikten sonra oldu yüzüm inanılmaz şişti yanımda annem olmadığı için de herşeyi kendim yapmak zorunda kaldım bandajlarım çok sıkıyor burnumu burun ucumu çok sevdim çok tatlı görünüyor ondan çok memnunum ama çokta kalkık zamanla iniyor gibi daha da inmesini umut ediyorum:) Evden misafir eksik olmuyor beni değil burun görmeye geliyor millet Tşk ederim Senin ki çok küçük ve çook güzeldi çok beğendimmmmmm:) Alçın ne zaman çıkıyor canım Birde senin burnunda akıntı var mı?
Canım burnun çok fazla değişime uğrayacak..Karamsarlık için henüz cok cok erken
sukutun çığlığı nasılsın iyi misin bugun canım ,agrı sızı var mı resimlerini bekliyorum yakın zamanda
Ariatta Estetik ve Güzellik Polikliniği. Alsancak caminin arkasındaki sokakta
sskye sen ne yaptn canim dr arastryrdun benim gibi
novar lazer polikinl,ğindeydı orası noldu.bu ariatta kendı yerımı kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?