Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

İnsallahh beklediginden de guzel sonuclar alirsin zaten cok guzelsin guzelligine guzellik katicaksin zehraaaaa bak geliyorum yanina ya ne kadar ayip ya yeterince klasim sarsildi zaten bak kader ve ameliyat arkadasimsin ona.gore uzme beni kiyma bana

iltifatlar iltifatlarrr:) bu arada canım sen kaç yaşındasın.baya küçük gösteriyodun cidden?

Gercekten mi:) 22 yasimdan bu yana cok istiyordum bu ameliyati suan 25 yasimdayim tatlim eski burnum varken benden kucugu bile bana abla vs diye hitap ederdi hatta yasimdan daha da buyuk gorunuyordum ben onceden:). Sen kac yasindasin tatlim

evet şuan baya genç görünüyorsun hatta saçları da kestane falan yapsan daha da gençleşecek gibisin.benim 20 canım.ben taaa ortaokul yıllarından beri istiyorum bi nevi kafayı taktım:)

evet şuan baya genç görünüyorsun hatta saçları da kestane falan yapsan daha da gençleşecek gibisin.benim 20 canım.ben taaa ortaokul yıllarından beri istiyorum bi nevi kafayı taktım:)
Oy kiyamam sana sen dahada kucucuksun canim kararli olman cok iyi ama ne sekil ne karar en zoru doktor arastirma asamasi ben aylarca sabahlara kadar uyuyamadim arastirdim saolsun arkadaslar arastirdi
Ortak kararimiz can bey oldu ondan baskasi istedigimi yapamazdi en heyecanli kismida alci acildigi an ve gunden gune burnun daha guzel sekiller almasi:) biz atlattik sira sende:)

canımm senin adına çok sevindim sonunda kavuştun istediğin gibi bir buruna :) inşallah bende o günleri görürüm hala doktor araştırıyorum ama maalesef ki yok şehir dışına kalıcak gibi benim işim aklımda 3 isim var can kopal, emre ilhan, barış çakır hepsin yapıtgı burunları cok begeniyrm yalnız emre bey ve barış bey can beyin 2 katı paraya yapıyolrmıs bide paraları peşin alıyolarmıs bu yüzden biraz onlar zor gibi taksıt yapsalar cok iyi olurdu ama işte biri 8000 dgeri 7000 olunca zor gibi bide İstanbul :S sanki hergun umudumu kaybedyorum ya cok uzuluyorum beynim döndü doktor arştrmaktn rüyalarıma giriyor artık burun estetiği :s offf off napıcam hiç bilmiyorm yaz bitmeden halletmek istiyorum bu işi.. bu arda burnunu çoooook merak ediiyorum ya fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum canım koyarsan cok sevinirim :))

canım bi an sende kendimi gördüm bende 20 yaşındayım ve bende burun estetiğini ortaokuldan beri istiyorum bende takmış durumdayım :) inşallah biran önce gönlümüze göre doktorlar buluruz :)

Oy bebegim benim ya cok zor f
gercekten Allah yardimcin olsun o isimleri bende arastirdim ama sadece bir kac fotoya baktim hosuma gitmedi birde herseyi kendim karsilamama ragmen onlara o kadar ucret odemem annemi kardesimi cok uzerdi can beyden vazgecmedim fiyatida cok uygun isininde ehli korktugum gibi olmadiii suan beklentilerimin daha ustunde bi sekil oldu cok sasirdim cokta seviniyorumm:) bitanemm sende eskisehirdesin fotoda.gonderirim bir yerde bulusup canli canlida gorebilirsin cok sasirdim yaayna dusmuyor elimden cok seviyorumm burnumug tatlim keainlikle eskisehirde mn olma canim benim yurt disinda bir kac arkadasim daha varolmak isteyen onlarda can beye olucak can beyden asla vazgecme derim biliyorsun Bende sen gibiydim doktor. Arastirmasinda cokh sikinni cektim ama.

Kendini uzme tatlim mutlaka olacaksin doktor konusunda saglikli kararlar verecegine inaniyorum sabirli ol insallah en guzel sekilde sonuclanacaktir kuzum rabbim yardimcin olsun:)

kızlar can bey ne zaman tatile çokıyor ne zaman dönecek ben de ameliyat tarihi almak için arayacgım,yıllardır tasıdıgım bu burna elveda demek istiyorum artık ,,,güzelsin ama biraz burnun büyük,karadenizli misiniz ,kırık falan mı bu sorulardan sonra çogu defa eve gelip agladım ,tahtada ders anlatıyorum tüm öğrenciler sanki burnuma bakıyor ,oldugumdan daha büyük ve sinirl görünüyorum bazı arkadaslarım abartoyosun desede..fotolardan profilden resim vermemek için çaba sarfediyorum ben de güzel bir burun istiyorum artık umarım kadınlar kulubunden biriyle aynı gün ameliyat olurum arhez ve sukutun çığlığı gibi

canım can bey sanırım bugün gitti.4ü gece gelecek hollandadan 6 sına benim ameliyatım var.

Merhaba kizlar, bir kac tane yeni resim yükledim. Yaklasik 6 bucuk ay oldu ameliyat olali. Kücük bir cikinti disinda cok memnunum burnumdan.

kızlarrrrrrrrrrrrrr alçım bugun kendiliğinden çıktıı :) önden bildiğin patates patlıcan hatta ikisis birleşmiş :) bnm burnum kemerliydi kemerim gitmiş çok korkmustum kalır die :) ama tam törpülendiği yer şiş elliorum elimle hissediorum şişliği iner demi kızlar şiş olsa bile orda olmamalı :) genel görüşüm şimdi memnunum insallah daim olur :) birazcık şişi insan foto eklicem :)

bizde aynı gune gıderdık belkı ama dr a bı karar weremedık kı ((((( onların ıclerıne sınmıs ne guzel ya

canım çoook merak ediyorum ya ne zaman ekliceksin fotoğraf? şiş olduğunda nasıl oluyor onu da görmüş olurduk hem:)

Şimdi ben açık sözlü biri olarak saklayamıycam tüm samimiyetimle söylüyorum ameliyat olduğuma çok mutluyum burnumu çok sevdim çok tatlı görünüyor ama pişman ve rahatsız olduğum tek bi nokta oldu bu nedir kardeşim bütün erkekler bana bakıyor erkek kardeşim her dikdik bakana sinir oluyor:))) Korkuyorum çocuk katil olucak ( Tek rahatsız olduğum konu şu erkek müsfettelerinin dik dik bakıyor olması:))) Onun dışında şuan için çok mutlu ve çok memnunummmmmmmmmmm:) Rabbim hepinize daha güzellerini nasip etsin:)

canım fotoğraflarını ekle de herkes görsün tatlı burnunu:)

canım fotoğraflarını ekle de herkes görsün tatlı burnunu:)

Canım hatlarımda telimde vs sorun var foto çekmem zor oluyor şuan çektim bir kaç tane canlı canlı burnumu görmüş biri olarak birde fotodan görebilirsin ama fotoda biraz daha farklı çıktı:) Yükledim daha sonra yine yükliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…