- 8 Nisan 2013
- 202
- 0
- 26
- 36
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.681
senden önce bi arkadaş da hem tamponu hem alçıyı aldırıp gitti.bunlar neye göre değişiyor acaba bilmiyorum.benim zaten tarih belliydi.fotoğraflarımı çektik canım.ben biraz derdimi anlatmaya çalıştım ama can bey güzel olcak sen bana bırak doğaçlama yapcam dedi.ben de güveniyorum kendisine zaten ama bakalım.benim sadece görüşmeye gidip gelen geçen insanlarla konuşmak bile hoşuma gidiyo zaten o yüzden her görüşmem keyifli ve güzel geçiyo:)
iltifatlar iltifatlarrr:) bu arada canım sen kaç yaşındasın.baya küçük gösteriyodun cidden?
Oy kiyamam sana sen dahada kucucuksun canim kararli olman cok iyi ama ne sekil ne karar en zoru doktor arastirma asamasi ben aylarca sabahlara kadar uyuyamadim arastirdim saolsun arkadaslar arastirdievet şuan baya genç görünüyorsun hatta saçları da kestane falan yapsan daha da gençleşecek gibisin.benim 20 canım.ben taaa ortaokul yıllarından beri istiyorum bi nevi kafayı taktım:)
Bugun ameliyat olali tam bir hafta oldu persembe gunu alcilarimi cikarinca byrnum dahada kuculdu bu sis haliyle bile cok sevdimmmmmmm cok sukur cok mutluyumm burun tikanikligima gelince dun can beyle randevum vardi her zamanki gibi cok iyi karsiladi ailemi cok ilgili tatlisinida yedik:) sorunumdan bahsedince guldu bana burnumdan buyuk bi katislasmis sivi cikarip sumugunu bile bana temizlettin dedi cok utandm simdi burnumun islevide seklide cok guzel. Rahat nefes aliyorumm ben bahsetmedigim surece kimse anlamiyorda cesmede plajda bir cok aileylee arkadas olduk burundan konu acilinca herkes cok begendi klinikte can beyin 2 hastasi daha vardi onlarda klinikte calisanlarda cok begendi kiyamam ya onlarda ameliyat tarihini belirlediler :)) napim ki ilk defa ameliyat oluyorum cok panik yaptim 2. Gununden, henuz ameliyat olali 1 hafta olmasinaaa ragmennn cok memnunum heergun biraz daha kuculuyor ilk gunlere bakarak cok zariflestiii burnummmm ameliyat olmama vesile olup can bey gibi harikalar yaratan bir doktora ulasmamda bana foto veya tecrubeleriyle yardimci olan tum arkadaslara gonulden tsk ederim:) En buyuk tesekkuru de kesinlikle canim doktorum hak ediyor Allah ondan bin kat razi olsunnnnnn beni hayata geri dondurdu onuuu cok seviyorum:) evde olmadigim icin henuz foto atamiyor doner donmez foto koyucam simdiden ameliyat olacak arkadaslara bol sanslar diliyorumm
evet şuan baya genç görünüyorsun hatta saçları da kestane falan yapsan daha da gençleşecek gibisin.benim 20 canım.ben taaa ortaokul yıllarından beri istiyorum bi nevi kafayı taktım:)
Oy bebegim benim ya cok zor fcanımm senin adına çok sevindim sonunda kavuştun istediğin gibi bir buruna :) inşallah bende o günleri görürüm hala doktor araştırıyorum ama maalesef ki yok şehir dışına kalıcak gibi benim işim aklımda 3 isim var can kopal, emre ilhan, barış çakır hepsin yapıtgı burunları cok begeniyrm yalnız emre bey ve barış bey can beyin 2 katı paraya yapıyolrmıs bide paraları peşin alıyolarmıs bu yüzden biraz onlar zor gibi taksıt yapsalar cok iyi olurdu ama işte biri 8000 dgeri 7000 olunca zor gibi bide İstanbul :S sanki hergun umudumu kaybedyorum ya cok uzuluyorum beynim döndü doktor arştrmaktn rüyalarıma giriyor artık burun estetiği :s offf off napıcam hiç bilmiyorm yaz bitmeden halletmek istiyorum bu işi.. bu arda burnunu çoooook merak ediiyorum ya fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum canım koyarsan cok sevinirim :))
canım can bey sanırım bugün gitti.4ü gece gelecek hollandadan 6 sına benim ameliyatım var.kızlar can bey ne zaman tatile çokıyor ne zaman dönecek ben de ameliyat tarihi almak için arayacgım,yıllardır tasıdıgım bu burna elveda demek istiyorum artık ,,,güzelsin ama biraz burnun büyük,karadenizli misiniz ,kırık falan mı bu sorulardan sonra çogu defa eve gelip agladım ,tahtada ders anlatıyorum tüm öğrenciler sanki burnuma bakıyor ,oldugumdan daha büyük ve sinirl görünüyorum bazı arkadaslarım abartoyosun desede..fotolardan profilden resim vermemek için çaba sarfediyorum ben de güzel bir burun istiyorum artık umarım kadınlar kulubunden biriyle aynı gün ameliyat olurum arhez ve sukutun çığlığı gibi
Canim ben gectigimiz cuma gunu Can beyle gorusmeye gittim cumartesi ameliyata aldi 1 gun hastahanede kaldim pazar gunu tamponlarimi aldi. Eskisehire dondum Bu cuma gunude alcim cikicak (daha erken cikardigida oluyor sanirim o anki burnun durumuna bagli). Ben alciliyken bile cok rahat hareket edip disari cikabiliyorum Bende tatile geldim turkiyeye zamanim cok kisitliydi ama korktugum gibi olmadi gorusme, ameliyat, sargi, tampon, alci vs gun olarak yetismeyecegini dusunurken extradan 1 haftam artti :) insallah sende beklediginden de guzel sonuclar alirsin.
canım öncelikle geçmiş olsun yeni burnun hayırlı olsun, ben de Eskişehirdeyim ve can beye ameliyat olmayı düşünüyoru çalşıyorum ben de iznim az nasıl yapacağım bilmiyorum. sen ameliyatı olduktan 1 gün sonra eskişehire dönüp alçı için tekrar mı gittin izmire peki kaç gün sonra?
kızlar can bey ne zaman tatile çokıyor ne zaman dönecek ben de ameliyat tarihi almak için arayacgım,yıllardır tasıdıgım bu burna elveda demek istiyorum artık ,,,güzelsin ama biraz burnun büyük,karadenizli misiniz ,kırık falan mı bu sorulardan sonra çogu defa eve gelip agladım ,tahtada ders anlatıyorum tüm öğrenciler sanki burnuma bakıyor ,oldugumdan daha büyük ve sinirl görünüyorum bazı arkadaslarım abartoyosun desede..fotolardan profilden resim vermemek için çaba sarfediyorum ben de güzel bir burun istiyorum artık umarım kadınlar kulubunden biriyle aynı gün ameliyat olurum arhez ve sukutun çığlığı gibi
kızlarrrrrrrrrrrrrr alçım bugun kendiliğinden çıktıı :) önden bildiğin patates patlıcan hatta ikisis birleşmiş :) bnm burnum kemerliydi kemerim gitmiş çok korkmustum kalır die :) ama tam törpülendiği yer şiş elliorum elimle hissediorum şişliği iner demi kızlar şiş olsa bile orda olmamalı :) genel görüşüm şimdi memnunum insallah daim olur :) birazcık şişi insan foto eklicem :)
Canim ben gectigimiz cuma gunu Can beyle gorusmeye gittim cumartesi ameliyata aldi 1 gun hastahanede kaldim pazar gunu tamponlarimi aldi. Eskisehire dondum Bu cuma gunude alcim cikicak (daha erken cikardigida oluyor sanirim o anki burnun durumuna bagli). Ben alciliyken bile cok rahat hareket edip disari cikabiliyorum Bende tatile geldim turkiyeye zamanim cok kisitliydi ama korktugum gibi olmadi gorusme, ameliyat, sargi, tampon, alci vs gun olarak yetismeyecegini dusunurken extradan 1 haftam artti :) insallah sende beklediginden de guzel sonuclar alirsin.
canım öncelikle geçmiş olsun yeni burnun hayırlı olsun, ben de Eskişehirdeyim ve can beye ameliyat olmayı düşünüyoru çalşıyorum ben de iznim az nasıl yapacağım bilmiyorum. sen ameliyatı olduktan 1 gün sonra eskişehire dönüp alçı için tekrar mı gittin izmire peki kaç gün sonra?
Çok tşk ederim tatlım:) Çok sevindim inşallah seninki de çok çok güzel olur :) Şöyle anlatayım bende yurt dışından geldim can beye ameliyat olmak için zamanım çok kısıtlıydı 2 hafta gibi bir sürem vardı Geçtiğimiz hafta Cuma günü can beyle görüştüm, cumartesi günü sabah 10 da ameliyata aldı 1 gün hastanede kaldım pazar günü hastaneden çıkmadan önce tamponlarımı aldı.. Sadece alçım kaldı onuda Can bey Cuma günü duş yapmamı alçımın kendiliğinden çıkacağını söyledi ve makyajını yap cuma günü yanıma gel fotoğraf çekelim dedi:) 1 hafta sonra cuma günü gittim küçük bi kontrolden geçirdi 15 dkk sürmedi çıktık yani izmire sadece 2 defa gittim 2. gidişim sanırım kontrol amaçlıydı:) Bende yetiştiremeyeceğimi düşünürken extradan 1 haftam arttı Bu hafta pazar günüde tekrar yurt dışına dönüyorum:) Başka merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin tatlım
Şimdi ben açık sözlü biri olarak saklayamıycam tüm samimiyetimle söylüyorum ameliyat olduğuma çok mutluyum burnumu çok sevdim çok tatlı görünüyor ama pişman ve rahatsız olduğum tek bi nokta oldu bu nedir kardeşim bütün erkekler bana bakıyor erkek kardeşim her dikdik bakana sinir oluyor:))) Korkuyorum çocuk katil olucak (Tek rahatsız olduğum konu şu erkek müsfettelerinin dik dik bakıyor olması:))) Onun dışında şuan için çok mutlu ve çok memnunummmmmmmmmmm:) Rabbim hepinize daha güzellerini nasip etsin:)
canım fotoğraflarını ekle de herkes görsün tatlı burnunu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?