- 8 Nisan 2013
- 202
- 0
- 26
- 36
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.661
kızlar herkese meraba, bende can beyle gidip görüşmek istiyorum ama temmuzun ortasında işe başlıcam, diyelim ki bana 5-10 temmuz civarı randevu verdi, ne kadar sargı,alçı,tamponla kalıcam, yani ne kadar sonra insan içine çıkabilirim :)) deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorummm..
Canim ben gectigimiz cuma gunu Can beyle gorusmeye gittim cumartesi ameliyata aldi 1 gun hastahanede kaldim pazar gunu tamponlarimi aldi. Eskisehire dondum Bu cuma gunude alcim cikicak (daha erken cikardigida oluyor sanirim o anki burnun durumuna bagli). Ben alciliyken bile cok rahat hareket edip disari cikabiliyorum Bende tatile geldim turkiyeye zamanim cok kisitliydi ama korktugum gibi olmadi gorusme, ameliyat, sargi, tampon, alci vs gun olarak yetismeyecegini dusunurken extradan 1 haftam artti :) insallah sende beklediginden de guzel sonuclar alirsin..
çok teşekkür ederim canım ya zaten okudum yazılarınızı, çok sevindim adına kurtuldun, darısı başıma biraz da korkuyorum açıkcası ama yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum. bende arayıp bi randevu alayım o zmn geç olmadantekrar geçmiş olsun sana da, iyi tatiller )
Zehra tatlim sen ne zaman cikaricaksin alcilarini
kızlarrr öle böle 5 gün olmuş ameliyat olalı :) bişi sorucam canlarım ya yapılan her burun ucu dşüomu mesela bnm tam istediğim gibi ne çok kalkık ne çok düşük hani tam dümdüz hiç çıkıntı yok :) ama düşerse die çok korkuorumm
kızlarrr öle böle 5 gün olmuş ameliyat olalı :) bişi sorucam canlarım ya yapılan her burun ucu dşüomu mesela bnm tam istediğim gibi ne çok kalkık ne çok düşük hani tam dümdüz hiç çıkıntı yok :) ama düşerse die çok korkuorumm
walla cnm bilmiorum ki yarın aksam tamponlarımı çıkarmaya gidicez korkuorummsen ne yapacaksın gerimi geleceksinnn
Cuma gunu alciyi cikarip gelicem canim da benim ki nefes alma zorluguda dahil cok sorunlu ya :'(
neden ki cnm bnm ne problemi ? bnm daha tamponlar duruo ya ein misin snnkini çıkarttıgına cünkü ucundaki bezi cıkardı sadece
Eminim tatlim hastaneden cikmadan once cikardi icerisindeki tamponlari sag tarafimdan cok az sol tarafimdan ise hic nefes alamiyorum surekli akiyor tikaniyor sabaha kadar uyuyamiyorum yarin gorusucem bakalim burnumda cok uzun gorunuyor birazdan cikaricam ben alcilarimi
Bugun ameliyat olali tam bir hafta oldu persembe gunu alcilarimi cikarinca byrnum dahada kuculdu bu sis haliyle bile cok sevdimmmmmmm cok sukur cok mutluyumm burun tikanikligima gelince dun can beyle randevum vardi her zamanki gibi cok iyi karsiladi ailemi cok ilgili tatlisinida yedik:) sorunumdan bahsedince guldu bana burnumdan buyuk bi katislasmis sivi cikarip sumugunu bile bana temizlettin dedi cok utandm simdi burnumun islevide seklide cok guzel. Rahat nefes aliyorumm ben bahsetmedigim surece kimse anlamiyorda cesmede plajda bir cok aileylee arkadas olduk burundan konu acilinca herkes cok begendi klinikte can beyin 2 hastasi daha vardi onlarda klinikte calisanlarda cok begendi kiyamam ya onlarda ameliyat tarihini belirlediler :)) napim ki ilk defa ameliyat oluyorum cok panik yaptim 2. Gununden, henuz ameliyat olali 1 hafta olmasinaaa ragmennn cok memnunum heergun biraz daha kuculuyor ilk gunlere bakarak cok zariflestiii burnummmm ameliyat olmama vesile olup can bey gibi harikalar yaratan bir doktora ulasmamda bana foto veya tecrubeleriyle yardimci olan tum arkadaslara gonulden tsk ederim:) En buyuk tesekkuru de kesinlikle canim doktorum hak ediyor Allah ondan bin kat razi olsunnnnnn beni hayata geri dondurdu onuuu cok seviyorum:) evde olmadigim icin henuz foto atamiyor doner donmez foto koyucam simdiden ameliyat olacak arkadaslara bol sanslar diliyorumm
ayşegüllllllllll çok sewindik yawrum annemle ikimiz dlerim bnde öyle sonuc alırım :) ya aysegülll alçım çıkıo bnm sankiiiii yardım helpppp napmalıyım :)
ayşegül o 6 temmuz için gün bekleyen hasta bendim.ve cidden doğal tatlı bi burun olmuştu o an da dedim.ucundaki şişlik emin ol günden güne inip güzelleşecektir çoğu arkadaş da olduu gibi:)tekrar hayırlı olsun.ama anlamadığım bişey var siz aynı gün ameliyat oldunuz senin alçın nasıl bu kadar erken çıktı?
senden önce bi arkadaş da hem tamponu hem alçıyı aldırıp gitti.bunlar neye göre değişiyor acaba bilmiyorum.benim zaten tarih belliydi.fotoğraflarımı çektik canım.ben biraz derdimi anlatmaya çalıştım ama can bey güzel olcak sen bana bırak doğaçlama yapcam dedi.ben de güveniyorum kendisine zaten ama bakalım.benim sadece görüşmeye gidip gelen geçen insanlarla konuşmak bile hoşuma gidiyo zaten o yüzden her görüşmem keyifli ve güzel geçiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?