- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.321
3250 TL ye oldum canım.. bu arada fotolar maile sığmaz en fazla 25mb yüklenebiliyo.. forumda biraz gezin mutlaka cevaplamak isteyeceğin konular bulursunhem sadece benim değil herkesin fotoğraflarını görebilirsin canım, senin için daha iyi olur..
15 oldu sanırım
canım ne kadar sonra eski haline geldin 1 hafta yattınmı
ben sadece ameliyatın ertesi günü uzanarak tv seyrettim. uzanmamın sebebi de ameliyat psikolojisiydi. yoksa yatmaya ihtiyaç duyacak bir şey yoktu :) ne ağrı ne sızı.. çok rahat geçirdim zaten 4. günden itibaren her gün dışarı çıktım hava çok sıcak olmadığı zaman :) aslında olabildiğince tehlikelerden uzak durmak lazım malum sokakta biri elini kolunu çarpabilir.. kendinizi koruduktan sonra öyle 1 hafta yatmayı gerektircek bi durum yokmorluk ve şişlikler tamamen 2 haftada geçti, yalnızca kimsenin anlamayacağı küçük şişlikler kalmıştı. onu da benden ve ailemden başka anlayabilen olmuyordu zaten.. durum böyle, hiç kafanızda büyütmeyin. olun kurtulun, şu an kafam çok rahat. bu kadar baskı oluşturduğunu ben bile anlamamışım, ameliyattan sonra farkettim. kuş gibi hafif ve özgür hissediyorum artık. yandan fotoğraf çekilebilmek gibisi yok
burnunu mu yaptırıcaksın
Evet cnm burnumu yaptircam can beyde karar kildim herkesin olumlu yorumlarina dayanarak nasipse parami biriktirip subatin ilk haftasi yaptiricam:)
hayırlı osun canım bakalım bende yaptırıcam nasipse :)
bakalım artık umarım doğru bir seçim yapıyorumdur can kopal ile ilgili... sen kime yaptırmayı düşünüyorsun cnm
Fotoğrafları ekledim ama kaldırıcam yeniden...Kendisi gerçekten iyi bir dr. dur...Ben ameliyat olalı 1 yılı geçti...Daha önce bu konuda açılmış sayfaların linkleri vardı bu konu içinde...Ben kendi adıma memnunum tavsiye ederim...Hayırlısı olsun senin içinde....
Selam kızlar..
Can Bey Novar dan ayrılmış sanırım..Yeni kliniğinin adı ve yeri konusunda bilgisi olan var mııı??
arkadaşlar merhaba, ben de ameliyat olmayı düşünüyorum, burnumdaki etlerde ve kemikte büyüme var, dışarıdan da belli oluyor zaten, allerjik bir durum.
doktor araştırıyorum halen. emre ilhan düşünüyordum aslında ama emre beyden sıra alabilmek falan ölüm,görüşmeye bile şubat dediler ki istanbul dışından gideceğim, neyse.
izmir olursa hem evime yakın olacak, yine şehir dışı oluyor ama, 2-3 saatlik bir mesafe, kontrole falan gidebilirim evimden, rahat olur.
yanlız burun içim de sorunlu olduğu için kbb ci olsun istiyordum o noktada kafam karışıyor. ameliyattan sonra nefes sorunu yaşamak istemiyorum..
şimdi bir kaç şey soracağım bilgisi olan arkadaşlarım Can Bey şu an hangi kurumdadır?
ameliyatları hangi hastanede yapıyor?
ücret ne kadar alıyor?
ödeme koşulları nelerdir?
bir de benim gibi burnunda fonksiyon bozukluğu olup ameliyat olan arkadaşlarım, sorununuz çözüldü mü?
yardımcı olursanız sevinirim.
kafam karışık canım can kopal başarılı bi doktor gibi geldi ama bi kaç tane gördüğüm fotograftada kabadı burun yapısı
canım gördüklerimiz henüz 1 yılını doldurmamış yani asıl şeklini alamış olan burunlar mesela can beye yaptıran kişilerden erika ve kronikbalık 1 yılını dolduran kişiler ve ben her ikisinin burnunu çok beğeniyorum ve yakıştırıyorum onların burnunu görünce zaten can beyde karar kıldım :) pinpirikliyimdir ben bu konularda iyice araştırırım ama şimdiye kadar araştırmalarımda en iyi diyebileceğim can kopal çünkü yaptığı burunlar anlaşılmıyo ve klasik aynı burunu yapmıyo herkese kişilerin yüz yapısına göre yapıyo fotolardanda net anlaşılıyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?