Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

tamamen doğal boyutu vücut ölçülerine göre yaptı.. zaten cüneyt bey bi seksüel ve göğüste harikalar yaratıyor burnumuda ona yaptırmayı düşünüyordum fakat gördüğüm iki kişidende aynı şikayetleri duyunca muallakta kaldım :/

can kopalın muayenesi nerde ameliyatları nerde yapıyor

ben Can Beye oldum fotoğraflarımı beni ekleyerek görebilirsin.. muayenelerini alsancakta ariatta poliklinikte yapıyordu ama en son görüştüğümde taşınacağını söylemişti. en doğru bilgiyi ariattayı arayarak alabilirsin.. benim ameliyatımı da 40 gün önce egepolde yaptı..

Son düzenleme:

ne kadara oldun ameliyatı çok güzel olmuş çok begendim bi tanesini görebildim :)

ne kadara oldun ameliyatı çok güzel olmuş çok begendim bi tanesini görebildim :)

3250 TL ye oldum canım.. bu arada fotolar maile sığmaz en fazla 25mb yüklenebiliyo.. forumda biraz gezin mutlaka cevaplamak isteyeceğin konular bulursun hem sadece benim değil herkesin fotoğraflarını görebilirsin canım, senin için daha iyi olur..

inşallah benimde senin ki kadar güzel olur

burnuna tekrar tekrar bakıyorum canım çok hoş olmuş yüzüne çok yakışmış

senin burnunun eski halinle benimkisi çok benziyor benimde kemer var bburnumda rahatsız edende o yan profili sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…