- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.301
can kopalın muayenesi nerde ameliyatları nerde yapıyor
ben Can Beye oldum fotoğraflarımı beni ekleyerek görebilirsin.. muayenelerini alsancakta ariatta poliklinikte yapıyordu ama en son görüştüğümde taşınacağını söylemişti. en doğru bilgiyi ariattayı arayarak alabilirsin.. benim ameliyatımı da 40 gün önce egepolde yaptı..
ne kadara oldun ameliyatı çok güzel olmuş çok begendim bi tanesini görebildim :)
3250 TL ye oldum canım.. bu arada fotolar maile sığmaz en fazla 25mb yüklenebiliyo.. forumda biraz gezin mutlaka cevaplamak isteyeceğin konular bulursunhem sadece benim değil herkesin fotoğraflarını görebilirsin canım, senin için daha iyi olur..
burnuna tekrar tekrar bakıyorum canım çok hoş olmuş yüzüne çok yakışmış3250 TL ye oldum canım.. bu arada fotolar maile sığmaz en fazla 25mb yüklenebiliyo.. forumda biraz gezin mutlaka cevaplamak isteyeceğin konular bulursunhem sadece benim değil herkesin fotoğraflarını görebilirsin canım, senin için daha iyi olur..
3250 TL ye oldum canım.. bu arada fotolar maile sığmaz en fazla 25mb yüklenebiliyo.. forumda biraz gezin mutlaka cevaplamak isteyeceğin konular bulursunhem sadece benim değil herkesin fotoğraflarını görebilirsin canım, senin için daha iyi olur..
umarım ocaktan sonra bende burda sizler gibi güzel yorumlar yazar ve beğenerek ve isteyerek fotoğraflarımı yüklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?