Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merrhaba burnunuzun resmini görebilirmiyim

arkadaşım yalnız değilsin benim de 4 ay oldu burnumun içinde et olduğu ve şekli kötü old. için ameliyat oldum. eskiden hiç tıkanmam yoktu şimdi çoğu zaman tıkalı

o yazı benimde kafamı kurcaladı fakat 6 aya kadar bu tarz sıkıntılar sürebiliyormuş ona yoruyorum ben konuyu ama tabiki bi doktorla görüşme sağlamak en iyisi bi çaresini bulur bence

Arkadaşlar merhaba ocak sonu subat bası gıbı can beye amelıyat olmayı dusunuyorum.bugun kendısı ıle gorustum.umarım hersey yolunda gıder.tavsıyesı olan varsa fıkırlere acıgım.burun septumunda egrılık var.sıksık burun tıkanıklıgı yasıyorum.nefes almam hep sıkıntılı.bakalım gorecegız.ıyı bır doktor olduguna ınanıyorum.kusursuzluk beklemek cok dogru degıl bu amelıyatlarda.yeyerkı yuzumuze yakısan olsun ve burun asıl işlevını yerıne getırebılsın.gelişmeleri paylaşıcam. Saglıklı gunler kızlar

Son düzenleme:
arkdaşlar can beye ameliyat olayı düşünüyorum, sitede yeni olduğum için fotoları göremiyorum arkadaşlık isteği gönderebilirmisiniz

benim burnumda kötü bi burun değil hatta cevremdekiler bana bu ameliyatı yapmama gerek olmadını söylüyorlar ufak rötüşler yaptırmak istitorum ancak . ilk halinden kötü olması fikri yada nefes almada sorun yaşama düşünceleri beni korkutuyor

bostanlı camısı nerde oluyo yerı alsancakta mı yıne canım.

canım kusura bakma mesajını yeni farkettim. hayır hayatım yeri alsancakda değil.can bey artık bostanlıda muayenehane açtı. bostanlıda meşhur bir cadde var. hatta orda açıkhava tiyatrosu var. onun önunden devam edince sağ kolda kalıyor cami.aynı caddeden devam ediyorsun camının önunden, ileride sol tarafta dominos pizza var.sağ kolda balık restaurantlarının başladığı yerde bu dominos. malum bu cadde sağlı sollu mekanlarla dolu.dominosun yanındaki apartmanda hayatım.

merhaba instagramda aynı nicki mi kullanıyorsunuz?

merhaba instagramda aynı nicki mi kullanıyorsunuz?

Merhaba kronikbalikcım,
Hayır instagramda kendi adsoyadımı kullanıyorum.bu arada ben sizi tanıyorum.nerden diyecek olursanız,sizin şirketten busenin arkadaşıyım ben.buseyi de reyhan vasıtasıyla tanıdım.instagramda görmüstüm sizi.benim eşim de havacılık camiasından.şimdi çok açık yazmak istemiyorum herşeyi.fazla deşifre olmaya gerek yok :))))))))) burnunuz Gerçekten yakışmış ve olumlu yönde sizi değiştirmiş.sğlıklı günlerde kullan canım.

arkadaşlar ben resim göremiyorum , ameliyat konusunda karar vermek için mutlaka resim görmem lazım . yoksa neye göre karar vericem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…