- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.341
cevabın için teşekkür ederim bana da tuzlu su ile temizlememi söyledi içini cuma günü tamponlar çıktı o günden beri yapıyorum çook az bir açılma var ama yine de ağzım kapalı nefes alamıyorum burnumun çok şiş olduğunu burnumda çok işlem yaptığını söyledi içindeki ette kendini toparlar dedi fakat benim içim pek rahat değil. bir de bu tuzlu suyu yaparken çok yanıyor boğazım kaç lt suya ne kadar tuz koydunz siz yanlış yapmış olabilir miyim acaba??
Kızlar 1.yıl şerefine foto ekledim..Ameliyat olacak arkadaşlar ..Can bey nasıl bir dr. diyenler..Fikir için buyursunlar efendim))[/Q
pelin cim benide eklermisin..can beyle bende görüşmek istiyorum bu yüzden fotolarını merak ettim..teşekkürler..
Kızlar 1.yıl şerefine foto ekledim..Ameliyat olacak arkadaşlar ..Can bey nasıl bir dr. diyenler..Fikir için buyursunlar efendim))
kızlar benim ilk bi iki ay hiç bi sorunum yoktu. şuan burnum tam tamına 4 buçuk aylık. sağ delikten nefes almakta çok zorlanıyorum. sabah tıkanık uyanıyorum %90. inanılmaz canımı sıkar oldu bu olay. görüntü elbette yüzde yüz tatmin etmeyebilir insanı evet ama nefes alamamak bi sağlık sorunu ve bu insanı daha çok yıpratıyor.can beyin hastalarında böyle bi şikayet görmedim o yüzden de seçmemde büyük etken olmuştu. ameliyattan önce sorun olmayan nefesim şimdi sorun olunca çok üzülüyorum ama niye bi tek ben diye
ANGEL teşekkür ederim cevabın için,
evet fiyatı makulmüş, emre ilhan 7000 lerden başlıyordu..
yanlzı bir üstteki mesajda yazılanlar kafamı karıştırdı, nefes sorunum ciddi anlamda var çünkü benim, burun içi sıkıntılı, hem et, kem kemik var, üzerine oldukça şiddetli bir de alerji sorunum var, zaten kemiğin ve etin büyümesine sebep olan da bu alerji sıkıntısıymış, gittiğim drlar hep öyle dedi.
cccyyy senin ameliyat öncesinde bir nefes sorunun varmıydı? yani et küçültülmesi, deviasyon vs gibi işlemler de yapıldı mı?
yoksa bunlar hiç olamamasına rağmen ameliyat sonrası mı böyle bir sorun çıktı ortaya?
Can kopala ameliyat olanlar acaba resmini gönderebilirmi
Selam kızlar..
Can Bey Novar dan ayrılmış sanırım..Yeni kliniğinin adı ve yeri konusunda bilgisi olan var mııı??
Canım ben bugun can beyın yanındaydım.bostanlı camısının onundeki cemal gürsel caddesini takip ediyorsun.sol tarafta dominos pizza var.yanında binanın en üst katı.öptüm
bostanlı camısı nerde oluyo yerı alsancakta mı yıne canım.
merhaba instagramda aynı nicki mi kullanıyorsunuz?Arkadaşlar merhaba ocak sonu subat bası gıbı can beye amelıyat olmayı dusunuyorum.bugun kendısı ıle gorustum.umarım hersey yolunda gıder.tavsıyesı olan varsa fıkırlere acıgım.burun septumunda egrılık var.sıksık burun tıkanıklıgı yasıyorum.nefes almam hep sıkıntılı.bakalım gorecegız.ıyı bır doktor olduguna ınanıyorum.kusursuzluk beklemek cok dogru degıl bu amelıyatlarda.yeyerkı yuzumuze yakısan olsun ve burun asıl işlevını yerıne getırebılsın.gelişmeleri paylaşıcam. Saglıklı gunler kızlar
merhaba instagramda aynı nicki mi kullanıyorsunuz?
merhaba instagramda aynı nicki mi kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?