- 12 Şubat 2014
- 183
- 8
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.561
Yarin biraz daha iyi olcaksin...buzu ihmal etme...bende cok ise yaradi cok az morlugum oldu....sonra arkadaslarimizin dedigi gibi voltaren vercek taburcu olurken...cok iyi....:) burnunun akmasindan baska bir sorunun olmaz bence...birazda kulaklarda baski ve basagrisi oldu Bende ama geciyor...
Canım ben çok ağladım sinirlerim boşaldı dikişler acıdı doğal olarak kanadı çok gece acile gidip sakinleştirici vuruldum çok az uyku uyuyabildim birgün daha nasıl dayanıcm bilmiyorm
Sonraki ilk gün ve ikinci gün böyle...ama neden gece hastanede kalmadin?benimde cok agrilarim oldu sürekli agrikesici vuruldum.ama bugün cok az kaldi.hic sayilabilir...agrikesiciyi kullan. Sakin aglama sisersin...oldumu???? Bak istersen özelden numarami yazim sana...yazisiriz...kendini kötü hissetme..o sinir krizinden uzun uzun bahsetti Doktor...gecici bir olay.... Bende ilk kez bugün uyuyabildim...bak bu gece daha Rahat uyuyabilceksin...olmadi en gec yarin Sabah uyandiginda aaaaaa cok daha Iridium diceksin....bendede cok kan geliyor Ödemle birlikte....insani deli Editor ama bir iki gün daha ondan sonra baya bi rahatlicaksin.
leylaaaaa agri kesici nerden yapîlior ?? nolur kalca deme..herseyin acisi gecioda onun acisi gecmio bende yaaa((
Yok bitanem ameliyat öncesi elinden actiklari damaryolundan damaryolundan o hic acimiyor.
Sonraki ilk gün ve ikinci gün böyle...ama neden gece hastanede kalmadin?benimde cok agrilarim oldu sürekli agrikesici vuruldum.ama bugün cok az kaldi.hic sayilabilir...agrikesiciyi kullan. Sakin aglama sisersin...oldumu???? Bak istersen özelden numarami yazim sana...yazisiriz...kendini kötü hissetme..o sinir krizinden uzun uzun bahsetti Doktor...gecici bir olay.... Bende ilk kez bugün uyuyabildim...bak bu gece daha Rahat uyuyabilceksin...olmadi en gec yarin Sabah uyandiginda aaaaaa cok daha Iridium diceksin....bendede cok kan geliyor Ödemle birlikte....insani deli Editor ama bir iki gün daha ondan sonra baya bi rahatlicaksin.
Canım doktoru çok görmedim hemen ameliyattan sonra geldi bişeyler dedi tabş ben hiçbirini hatırlamıyorum. Aradk aksam ama ulaşamadk doktor beye. Bana kal hastanede demedi 5 saat falandurup cıkabilrsn demişti taburcu ettiker benim şuan çok agrım var sızlıyor burnum birde aglaynca dikişler Zorlanıyor kan oldu hrp temiZliyemiyorm da çok sinir bozucu ağrı kesiciyi içiyrm ama hala sızlıyor. Numaranı yazarsan iyi olur yasak değilse burda tabi birbirmZe iyi geliriz :) ayrıca dün sanki srni gördm ben canm gri bi esofmn mı vardı sendr)
Event o bendim :)yanima gelseydin....taburcu olmustum....ya Bender nezaman yazsam cevap yok ofisi ariyorum cevap yok...tamponlarim cekilcekti aslinda...sana özelden numarami birakiOrum
kızlaarrr çok geçmiş olsun ikinizede bian önce toparlanmanız dileğiyle..esra benim fotolar var ekledım senı göreblırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?