Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canım ben çok ağladım sinirlerim boşaldı dikişler acıdı doğal olarak kanadı çok gece acile gidip sakinleştirici vuruldum çok az uyku uyuyabildim birgün daha nasıl dayanıcm bilmiyorm

Canım ben çok ağladım sinirlerim boşaldı dikişler acıdı doğal olarak kanadı çok gece acile gidip sakinleştirici vuruldum çok az uyku uyuyabildim birgün daha nasıl dayanıcm bilmiyorm

Sonraki ilk gün ve ikinci gün böyle...ama neden gece hastanede kalmadin?benimde cok agrilarim oldu sürekli agrikesici vuruldum.ama bugün cok az kaldi.hic sayilabilir...agrikesiciyi kullan. Sakin aglama sisersin...oldumu???? Bak istersen özelden numarami yazim sana...yazisiriz...kendini kötü hissetme..o sinir krizinden uzun uzun bahsetti Doktor...gecici bir olay.... Bende ilk kez bugün uyuyabildim...bak bu gece daha Rahat uyuyabilceksin...olmadi en gec yarin Sabah uyandiginda aaaaaa cok daha Iridium diceksin....bendede cok kan geliyor Ödemle birlikte....insani deli Editor ama bir iki gün daha ondan sonra baya bi rahatlicaksin.

leylaaaaa agri kesici nerden yapîlior ?? nolur kalca deme..herseyin acisi gecioda onun acisi gecmio bende yaaa ((

Canım doktoru çok görmedim hemen ameliyattan sonra geldi bişeyler dedi tabş ben hiçbirini hatırlamıyorum. Aradk aksam ama ulaşamadk doktor beye. Bana kal hastanede demedi 5 saat falandurup cıkabilrsn demişti taburcu ettiker benim şuan çok agrım var sızlıyor burnum birde aglaynca dikişler Zorlanıyor kan oldu hrp temiZliyemiyorm da çok sinir bozucu ağrı kesiciyi içiyrm ama hala sızlıyor. Numaranı yazarsan iyi olur yasak değilse burda tabi birbirmZe iyi geliriz :) ayrıca dün sanki srni gördm ben canm gri bi esofmn mı vardı sendr )

Event o bendim :)yanima gelseydin....taburcu olmustum....ya Bender nezaman yazsam cevap yok ofisi ariyorum cevap yok...tamponlarim cekilcekti aslinda...sana özelden numarami birakiOrum

kızlaarrr çok geçmiş olsun ikinizede bian önce toparlanmanız dileğiyle..esra benim fotolar var ekledım senı göreblırsın

arkadaşlar ben burun ameliyatım için ilk can beye gittim tek başıma o zaman beni gördü ve bana evet seni çok güzel bir burun bekliyor gibisindenolumlu konuştu baya iyi gitti görüşme daha sonra eşimle gittik pazarlk yaptık ve eşimin önünde aslında gerek yok size ameliyat yapmayalım dedi eşimde bende şok olduk.ben ne diceğimi bilemedim standart üstü burnun var gerek yok açmaya burnunu yazık dedi ben ikinci kez şok oldum çünkü 5doktor bana ameliyattan başka çaren yok dedi hem burnum eğriliyor hemde içten etler nedeniyle nefes alamıyodum filmlerimi gösterdim bana evet sorunlarını çzerim dedi ama eşimle gidip pazarlık etmeye başlayınca hayır gerek yok zaten git efes kbb var orda içteki eti aldır yeter dedi.o an eşimi zorlamasam ameliyat olamıcaktım onun bu konuşmaları yüzünden ve malesef öneri üzerine halis ünlüye gittik 3bin liraya ameliyat oldumki can bey 2buçuk olur demişti konuşmalarındaki ikilem ona olan tüm güvenimi bitrmese olurdum zaten.halis ünlü burnumu bitirdi bıraktı şuan sağ tarafta kemiğin bi kısmı fazla bi kısmı kemerli ve dün halis beye gittim 1 sene oldu bu kemer düzelicek dediniz hala geçmedi dedim bana o kaldı istersen ikinci ameliyat yaparıım kemik kırıntısı kalmış törpülerken byle hatalar olabilir dedi.mahçuptu ve bedavaya ameliyat teklif etti ben düşüneyim dedim ama gitmicem iki doktorada yaptıkları oyunlardan dolayı hakkımı helal etmiyorum ...siz ne dersin bilmem ben yaşadığımı bilirim kapı kapı gezmek ve rededilmek çok ığrenç bi duygu şuan ikinci ameliyatımı yapacak dürüst ve güvenilir bir doktor arıyorum ama bulamıyorm

ben onca parayı sokağa atmak için biriktirmedim eşim gecelere kadar boşuna koşturmadı.pazarlık en doğal hakkımızdı.bana en son bu fiyat olur ama sen memnun kalacaksın demek yerine teklifimizi beyenmeyip bi arkadaş var efes kbbde oraya git ama dış görüntün değişmez demesi ne kadar doğruydu bilmiyorm revizyon için doktor önermenizi bekliyorum ve fiyat olarak ortalama nedir ilk ameliyattan dahamı pahalidır bunları öğrenmem lazım.can beye ilk gittiğimde başım açıktı sonradan kapandım belkide başım kapalı diye beni takmıyor doktorlar anlayamıyorum açıkçası...

geçen gün bir senem doldu ve PROF.halis ünlü ye muayeneye gittim sonuç kötü..burnum düzensiz törpülenmiş suçunu kapatmak için bana sigorta üzerinden ikinci kez ameliyat teklif etti.bende onu ekole şikayet ettim burnumda kemer var ameliyata rağmen ve benim burnum hiç değişmedi içindeki etleri alıp iki törpülemiş bırakmış sağdan dışarı çıkık ve hafif içe girik ben napıcam şimdi...o doktoru nereye şikayet etsem de içim rahatlasa.veya ikinci ameliyat olsam kime güvenicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…