- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.541
Mikadocugum buarada mail adresimi vermeyi unutmussum heyecanima bagisla.
m.demir2010@live.nl
Sevgiler
canım aradaki farkı daha iyi görebilmeniz için bekliyorum..en kısa zamanda yükleyeceğim:
Can beys subatta ameliyat olacagım sızı arkdaş olarak ekledım hala duruyorsa fotolarınza bakabılır mıyım
yAKIN ZAMANDA AMELİYAT OLCAK ARKDAŞLAR GÜNÜNÜ YAZAR MI
Arkadaslar son üç gündür sol burun deligimin tam uc kısmı iceriden kasiniyo sanki bişe var gibi. Kulak cubuguyla bişe varsa die urastim ama gelen bise yok. Izmirde de degilim. Panik oldum bu tür sıkıntı ceken oldu mu
ya o bendede oluyo ama çok nadir böyle içinde bişe varmış gibi nası desem elma kurdu hareket edıyomus gibi bu arada en nefret ettıgım tıksındıgım korktuğum şeydir kurtböyle bişe olmucanı bılıyorum bu arada
Seninkisi henüz çok geni o uyusuklukla ilgilidir ilk bi kac ay normal
yarın 4de ameliyat oluyorum Can beye dua edın bana
Benden iki n öncesin sen ....hayirli olsun....
Kızlar çok geçmiş olsun bende yarın oluyorum :) durumlar nasıl
Sagol bugün 17:00oluyorum...dua edin kizlar...en kisa zamanda haberdar etcem.
Allahın izniyle çok güzel olucak :) hadi bakalım canım heyecan yapma çok dualarmz seninle
Album olusturuyorum....alcili fotolarim geliyor...dün aksam oldum...cok iyi gecmis...ama agrilarim var.birde kam akip duruyor.
Yarin biraz daha iyi olcaksin...buzu ihmal etme...bende cok ise yaradi cok az morlugum oldu....sonra arkadaslarimizin dedigi gibi voltaren vercek taburcu olurken...cok iyi....:) burnunun akmasindan baska bir sorunun olmaz bence...birazda kulaklarda baski ve basagrisi oldu Bende ama geciyor...Geçmiş olsun canım amlyttan çıkalı 3 saat oluyor benim hastanedeyim suan hala benim de agrıö var hafif şuan şişme morluk yok pek fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?