Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaslar son üç gündür sol burun deligimin tam uc kısmı iceriden kasiniyo sanki bişe var gibi. Kulak cubuguyla bişe varsa die urastim ama gelen bise yok. Izmirde de degilim. Panik oldum bu tür sıkıntı ceken oldu mu

ya o bendede oluyo ama çok nadir böyle içinde bişe varmış gibi nası desem elma kurdu hareket edıyomus gibi bu arada en nefret ettıgım tıksındıgım korktuğum şeydir kurt böyle bişe olmucanı bılıyorum bu arada

Seninkisi henüz çok geni o uyusuklukla ilgilidir ilk bi kac ay normal

Seninkisi henüz çok geni o uyusuklukla ilgilidir ilk bi kac ay normal

senin odemler gec inmisti belki ici daha tam iyilesmedi..belkide tam kapanma donemi yaralarin o yuzden kasinti yapiyordur..doktora sor istersen icin rahatlar ama bence kotu bir sey olmaz..

Merhaba bayanlar. Çarşamba günü bir aksilik çıkmazsa ameliyatım var. Can bey bana çok güven verdi ama şuan biraz stres ve gerginlik var. Korkuyorum sanırım bir de sigara sorunu var tabi hala içmeden duramıyorum bi sorun olur mu diye düşünüyorum ((

Geçmiş olsun canım amlyttan çıkalı 3 saat oluyor benim hastanedeyim suan hala benim de agrıö var hafif şuan şişme morluk yok pek fazla
Yarin biraz daha iyi olcaksin...buzu ihmal etme...bende cok ise yaradi cok az morlugum oldu....sonra arkadaslarimizin dedigi gibi voltaren vercek taburcu olurken...cok iyi....:) burnunun akmasindan baska bir sorunun olmaz bence...birazda kulaklarda baski ve basagrisi oldu Bende ama geciyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…