Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Sağlık Açısından bu cok iyi bisey gibi görünüyor ama düşününce neden plastik cerrah boyle bisey istesin ki her hastasindan ameliyati kbb ciyle birlikte mi yapiyorki?

Bugün can bey benden tomografi istemedi ama ona burnumdaki nefes alma problemini soyledigimde ben kemikle ilgili tüm problemlerini cozerim dedi

Misal burnunu yaptiran bircok insanda yapildiktan sonra burin ici etlerinde şişme ve sertlesme gibi sorunlar bu nedenle nefes almakta güçlük

Lütfen yanlış anlaşılmasın ben bugün can beyle görüştüm kendisi gayet hoş işini bilen kendisine güvenen gayet naif bi insan

Kizlar bende 28 martta ameliyata giricem. Oncesi-sonrasi fotograflarimi hemen eklemek istiyorum bende profilime:)
Danismak istedigim;kemik egriligi ve et sorunlarim var. Burun spreyi olmadan nefes alamiyorum bagimli gibiyim hatta. Can bey burun icini temizliycez dedi. Yinede benzer sorunlarla ameliyat olan arkadaslarima sormak istiyorum, deviasyon prolemleriniz cozuldumu yoksa ani bi manevrayla kbb uzmanina mi basvurmaliyim?. Guzel bi burun istiyordum evvelden beri. Yani sekil de 2.planda degil benim icin.
Bora beyi de epey takip ettim burada , burunlari guzel fakat asimetri , eziklik , cokme yasayan bi iki hastasini gorunce ister istemez kafamdaki "kbb uzmanlari rhinoplasty dalinda cok profesyonel degiller" yargisini besledim.

Demem o ki ;fikirlerinizi tecrubelerinizi paylsirsaniz cok sevinirim. Forumu komple okudum ama yinede guncel gorusler duymak beni cok mutlu edecek:)

Cnm benim et sorunum varmıydı inan hiç bilmiorum varsa temizleriz dedi çünkü nefes sıfırdı bende.. Hep ağızdan alıordum.. Septum nazal vardı ( eğrilik) onu hallederiz dedi.. Estetik yönünden pek karışma bence sadece ne istemediğini söyle.. Ben çok kavisli olmasın delikleri görünmesin öyle domuzcuk burnu olmasın biraz kalkık olsun ama en önemlisi yapay olmasın, herkez burnun güzel desin ama kimse estetik cerrahın kim demesin ben diyeyim estetik olduğunu dedim.. Hayalimdekinden çok çok güzel oldu.. Şimdilik herşey yolunda.. Nefes sorunum çözüldü şükür.. Bugün 17.günüm ve hala kafa ağrısı için hap almadım.. ( burnumdaki sorunlar inanılmaz şiddetli migren yapıordu)

capoeira, cok tesekkur ederim. Icimi nasil rahattlattin anlatam. :) Benim durumumda ayni ,hep agizdan aliyorum surekli bogazlarim yara ve gunde 3 kere otrivin sıkıyorum. Bunlarda bi degisme olmazsa diye cok korkmustum ama Can bey onlarida cozebiliyo demekki . Oh be:)

Can bey eşime demişti: eşin önce allaha sonra bize emanet diye.. Allahın izniyle çözer inşallah.. Bende çözüldü hemde hemen darısı başına cnm

Mikado35 fotografını gormem icinnapmam gerekiyor.Sitede yeniyim beceremedim sanırım. Ben de can bey e olmak istyorum yarın da gorusmem var senin yorumlarını da almayı cok isterm

Canım bende çok mennunum can beyden harika birisi.

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396805314.051760.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
cok heyecanlı ve gergin bir surec. İkinci kez yasadıgım icin de daha bir gerginleşiyor yazarım ama :) ilgin icin de tesekkurler dua edin hoş daha ameliayt olmuyorum ama hayırlısıyla en kısa zamanda incallah

Doktorun kim olursa olsun inşallah içine sinen bir iş çıkartsın.. Seni memnun etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…