- 3 Ağustos 2014
- 7
- 0
- 1
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.741
Maşallah cnm.. Ömürlük olsun inşallah :) en yakın zamanda fotoları bekliyoruzmerhaba,
gecen sene temmuz ayinda bende Can beye amelyat oldum
Iyiki olmusum, cok guzel is cikartti. Ben amelyat olmadan oncede cok arastirma yaptim ve Can beye bu site sayesinde ulastim, amelyat olan arkadaslar yorumlari ile fotograflari ile yardimci oldular sagolsunlar.
Simdi bende amelyat olacak arkadaslara yardimci olmak istiyorum
Ben avrupada yasiyorum ve amelyatimi Izmirde oldum, agrisiz surec oldugu soylenemez (bende korkak tavsanim ztn ) ama en önemli sey, 1. burnumu begeniyorum ve sorunlarimdan kurtuldum 2. hic kimse estetik oldugunu anlamiyo.
Fotograf en kisa zamanda yüklicem
Senin albümündeki resimleri gördüm , gayet güzel ve doğal senin yerinde olmayı nasıl isterdim? Herşey olmuş bitmiş sonuç görülmüş... Ben yarın can Beyle kesin ameliyat gününü belirlemek için randevu aldım ! İnşallah sonuç hayırlı olur
Senin albümündeki resimleri gördüm , gayet güzel ve doğal senin yerinde olmayı nasıl isterdim? Herşey olmuş bitmiş sonuç görülmüş... Ben yarın can Beyle kesin ameliyat gününü belirlemek için randevu aldım ! İnşallah sonuç hayırlı olur
Cumartesi ameliyat günüm ! Heyecandan geceleri uyuyamaz oldum , dualarınızı bekliyorum
Vaaay ne çabuk. Hadi hayırlısı.. Herşey çok güzel olacak merak etme.. Pozitif gir mutlu çık ameliyattan.. Dualarım seninle :)))
Foto eklersin artık
Cnm bnm havalar sıcakta olsa soğukta olsa mecbur burundan alıyosun nefesi.. Zaten iki gün , çabucak geçiyor merak etme.. Ne sevinmiştim amlyt oldun iyileştinde msj yazdın diye :) site çok karışık hiçÇok teşşekkür ederim ! Ama ben ameliyat gününü ertelettim sebeplerinden biri de havaların sıcaklığı sebebiyle ameliyattan sonra ,tanponlar çıkana kadar sadece ağızdan nefes almak zorunda kalmak, ,inan sayende herşeye kendimi hazırladım ama bu durum aklıma gelince biraz serin havaları mı beklesem mi diyorum? Senin by durumu nasıl yaşadığını merak ediyorum? Bir de sitede oluşan değişimle albümleri göremez oldum , bu konuda yardımcı olursan sevinirim! İyi geceler.
Ağzından alıosun yazacaktım , burnundan deil :))Çok teşşekkür ederim ! Ama ben ameliyat gününü ertelettim sebeplerinden biri de havaların sıcaklığı sebebiyle ameliyattan sonra ,tanponlar çıkana kadar sadece ağızdan nefes almak zorunda kalmak, ,inan sayende herşeye kendimi hazırladım ama bu durum aklıma gelince biraz serin havaları mı beklesem mi diyorum? Senin by durumu nasıl yaşadığını merak ediyorum? Bir de sitede oluşan değişimle albümleri göremez oldum , bu konuda yardımcı olursan sevinirim! İyi geceler.
Cnm bnm havalar sıcakta olsa soğukta olsa mecbur burundan alıyosun nefesi.. Zaten iki gün , çabucak geçiyor merak etme.. Ne sevinmiştim amlyt oldun iyileştinde msj yazdın diye :) site çok karışık hiç
Birimiz beceremedik kullanmayı.. Whatsapp kullanıyorsan cvp yaz, özelden numaramı yaayım, ordan atarım foto
Ya aynı deil aslında, yani şimdi tıkayınca boğulacak gibi olursun.. Tamponlar aynı deil, yani tam tıkanık olmuyo.. Sanki grip olmuşsun gibi oluyo.. Hani nezle olursunda burnun tıkanık gibi olur, nefes alabilirsin ama yeterli olmaz, işte öyle oluyor.. Burnundan nefes gene alıyorsun ama ağzınıda kullanıosun mecbur.. İnan bana ameliyatın en zor dönemi, alçının kooomple çıkacağı dönemi beklemek.. Zaman geçmiyor, meraktan çatlıyorsun :)) ağrı içinde hoca voltaren hap veriyor , gece al sabaha uyanırsın :))) sen acıdan nefesten korkma , zaman geçmiyo onu düşün :)) albümlerim gelmiş bu arada, hala göremiomusun? Avatarımın üstüne bas, fotoğrafları yazıo galiba.. Aklına birşey takılırsa çekinme sor.. Hakkında hayırlısı olsun.. Yeni tarih alırsan yaz :)Gerçekten tek takıldığım şey bu şimdi bile burnumu kapatıp ağızdan nefes almaya çalışıyorum o yutkunamamaktaki ısdırabı yaşadıkca dayanamam gibi geliyor, . bu durumu kolaylaştıracak birşeyler yok mu? Alakan için çok teşekkür ederim ama watsap kullanmıyorum
Ya aynı deil aslında, yani şimdi tıkayınca boğulacak gibi olursun.. Tamponlar aynı deil, yani tam tıkanık olmuyo.. Sanki grip olmuşsun gibi oluyo.. Hani nezle olursunda burnun tıkanık ugibi olur, nefes alabilirsin ama yeterli olmaz, işte öyle oluyor.. Burnundan nefes gene alıyorsun ama ağzınıda kullanıosun mecbur.. İnan bana ameliyatın en zor dönemi, alçının kooomple çıkacağı dönemi beklemek.. Zaman geçmiyor, meraktan çatlıyorsun :)) ağrı içinde hoca voltaren hap veriyor , gece al sabaha uyanırsın :))) sen acıdan nefesten korkma , zaman geçmiyo onu düşün :)) albümlerim gelmiş bu arada, hala göremiomusun? Avatarımın üstüne bas, fotoğrafları yazıo galiba.. Aklına birşey takılırsa çekinme sor.. Hakkında hayırlısı olsun.. Yeni tarih alırsan yaz :)
Ekliyorum 6 aylıkları.. Seninkileride görürüz inşallah en yakın zamanda :)Sağol canım inşallah hayırlısı olur. Fotoları görebiliyorum şimdi sağol
Hakkında hayırlısı olsun inşallah :) amlyt günü bellimi? Foto sözünü unutma :)slm arkadaşlar bende can beye ameliyat olmayı düşünüyorum 4 sene önce ablam oldu ve çok memnun ben biraz korkuyorum ama sanırım olacagım en kısa zamanda da fotolarımı paylaşırım
Hahha ay çok tşkkr ederimmmm :) hakkında hayırlısı olsunCapoeira, ne tatlısın sen. Hep yardımcı olmaya çalışıyorsun. Ben de Can Kopal da karar kıldım. Bunda senin payın çok fazla. İyi ki varsın.
Hadi inşallahhh :)tamam amaliyat olayım hemen en güzel profillerimi paylaşacagım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?