- 21 Mart 2014
- 57
- 7
- 98
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.781
Ya aynı deil aslında, yani şimdi tıkayınca boğulacak gibi olursun.. Tamponlar aynı deil, yani tam tıkanık olmuyo.. Sanki grip olmuşsun gibi oluyo.. Hani nezle olursunda burnun tıkanık gibi olur, nefes alabilirsin ama yeterli olmaz, işte öyle oluyor.. Burnundan nefes gene alıyorsun ama ağzınıda kullanıosun mecbur.. İnan bana ameliyatın en zor dönemi, alçının kooomple çıkacağı dönemi beklemek.. Zaman geçmiyor, meraktan çatlıyorsun :)) ağrı içinde hoca voltaren hap veriyor , gece al sabaha uyanırsın :))) sen acıdan nefesten korkma , zaman geçmiyo onu düşün :)) albümlerim gelmiş bu arada, hala göremiomusun? Avatarımın üstüne bas, fotoğrafları yazıo galiba.. Aklına birşey takılırsa çekinme sor.. Hakkında hayırlısı olsun.. Yeni tarih alırsan yaz :)
Aaa kötü olacak ne vaaar.. Bak yaa.. Özelden burnunun durumunu atarmısın.. Dedim o zamanda whatsapp olsa aşama alama atarım , mor hali , şiş hali, düzelme hali diyesonuda Can beye burun ameliyatı oldum ,bugünn 10 .gün ve her şey dediğin gibi gerçekleşti. ! Alçım dün çıktı ve ben şuan yastayım!senin nasıldı ? Can bey burnumun şuanki hali olmadığını şişlikler geçtikçe gwrçek görüntüsüne kavuşacağını söyledi, masaj verdi ve sabıretmem gerektiğini söyledi, seninle bu durumu paylaşmak istedim, çok kötüyüm şuan
Aaa kötü olacak ne vaaar.. Bak yaa.. Özelden burnunun durumunu atarmısın.. Dedim o zamanda whatsapp olsa aşama alama atarım , mor hali , şiş hali, düzelme hali diye
Gönderdim :)Ya face book tan resim gönderilebiliyor face gönderir misin
Ya face book tan resim gönderilebiliyor face gönderir misin
Benim face diyecektim
Tmm ekle bakalım ordan gerçekten şişmisim şımarıkmısın :)Benim face diyecektim
Özel msj attım face i yazdım.. Ekle ordan atayım fotoNereye gönderdin anlamadım canım
Tamam canım sağol arkadaslık istegi gönderdimÖzel msj attım face i yazdım.. Ekle ordan atayım foto
Geçmiş olsun Yeber. Bugün nasilsin? Ben de Can beye ameliyat olmaya düşünüyordum ekim gibi. Ama şimdi biraz korktum acikcasi. Morluklarin ne durumda?
sağol canım şimdibiraz daha iyiyim, duruma sabretmekten başka çarem olmadığını kabullenmeye çalışıyorum. Ve dokturuma güvenmem gerektiğinin telkini sürekli kendime veriyorum.
Canim biraz daha iyi olmana sevindim. O aşamalardan gececegim bende. Şuan mevcut sıkıntıların tam olarak neler? Şişlik mi? Agri falan var mi?
İki arkadasimda Can beye ameliyat oldu. Biri için o sürec çok zorlu geçmişti. Ama iki ay sonrasında burnu gerçekten çok doğal ve güzel bir görünüme kavuştu. Zaten Can beye arkadaslarim ve capoeira'nin sayesinde karar kildim. Canini sikma. Eminim güzel olacak. Hem ameliyat sonraki psikolojik olarak boyle hissetmen normal. Ama inan bana geçecek.
Cnm çok teşekkür ederim, burdan cvp vermiycem artık kimseye.. Sorun olursa özelden yazCapoeira, senin burnun bu forumda görmüş olduğum en güzel burunlardan. Acaba sen ne kadar surede toparlandin. İki hafta yeterli olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?