Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

meganes merhaba can bey randevu için ücret talep ediyo mu?

Ön görüşme ücreti yok cnm

Valla 4/5 gün ağızdan nefes alman gerek.. Onca işlemden sonra içi şişiyor kuzum yaa :/

bişey daha sorucam muayene alsancakta mı mavişehirde mi acaba? ben bugun gittim can bey yok mavişehire gidiceksiniz dedi girişteki bayan

merhaba canım... :) Can Bey'in yeri Bostanlı'da... cami durağının ilerisinde dominos pizza var onun hemen yanında yeni bi binanın en üst katı zaten birine sorsan mutlaka tarif eder :) bide randevu alırken sekreteri de tarif etmede yardımcı olabilir bana da o anlatmıştı yeri gittiğim zaman hatta bugün tekrar gideceğim haftaya ameliyat oluyorum... :)

Son düzenleme:

Ciddi olamazsınnn.. Bugünmü görüştün? Ameliyat ne zaman

cok cok teşekkürler çok yardımcı oldun burnun da hayırlı olsun inşallah istediğin burnuşa sahip olursun canımmm şimdiden geçmişler olsun

Agustosta ameliyat olmak istiyorum Ama kime olmam gerekiyor bilmiyorum can kopala gozuktum Fakat bir kac doktorlada gorussem mi diye dusunuyorum can kopala ameliyatlar olanlar bana biraz yardimci olabilir mi arkadaslar

Can kopala ameliyat olan arkadsslar ameliyattan sonra morarma oldumu göz altlarinizda yani cok morluk oluyo mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Can kopala ameliyat olan arkadsslar ameliyattan sonra morarma oldumu göz altlarinizda yani cok morluk oluyo mu

Agustosta ameliyat olmak istiyorum Ama kime olmam gerekiyor bilmiyorum can kopala gozuktum Fakat bir kac doktorlada gorussem mi diye dusunuyorum can kopala ameliyatlar olanlar bana biraz yardimci olabilir mi arkadaslar

ben haftaya salı ameliyat oluyorum... ameliyattan sonra nete girebildiğim zaman tecrübelerimi paylaşacağım... :)

Cok iyi olur canim ayrintilari yaz lutfen bu arada hersey istedigin gibi olur insallah

Bir arkadaş oldu revizyon, çokta mrmnun ama unuttum kimdi :)
Fotolarımın altında yazıyor ama unuttum valla.. Morarma srnin deri ne bakar bende olmadı desem yeri.. Foto görmek isteyen ekleyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…