Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben senin yerinde olsam derdim, hocam geçen sene olan arkadaşlar 3,250 dedi, bu artış çok deilmi diye..
Ay ben cok cekinirim yaaa. nasil söyliyecem. Acaba almanyada oturdugumu bildigi icin mi böyle yüksek fiyat söyledi. eger öyleyse gercekten üzülürüm

Peki muayene de mi söyledi o fiyatı yoksa telefonda mı? Sadece burun estetiği için bu kadar artış olmaması lazım yaa

Az önce aradım muayenehaneyi. Bu kadar artış olması mümkün mü dedim. Sekreter de, herkese aynı fiyat tarifesi uygulanmıyor; yapılan işleme göre fiyat değişiyor, net bir fiyat almak istiyorsanız dr. bey ile yüz yüze görüşmeniz gerekiyor dedi. Vallahi ben de üzüldüm şimdi bu fiyat meselesine :)

Y
Ay ben cok cekinirim yaaa. nasil söyliyecem. Acaba almanyada oturdugumu bildigi icin mi böyle yüksek fiyat söyledi. eger öyleyse gercekten üzülürüm
yok yok hiç öyle düşünme, benimde fransadan gittiğimi bildiği halde çok uygun bir fiyat vermişti..whatsapp tan foto attınmı fiyat sorarken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…