- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.921
Capoeira beni de izlemeye alabilir misin fotograflarına bakmak istiyorum. İstanbulda fiyatlar çok pahalı ayrıca Can Bey'in 2015 fiyatı nedir acaba?Yok cnm duruyor fotolarım.. İzlemeye alıyorum bakarsın fotolara :)
Tmm cnm alıyorum.. 3,5 falandır herhalde.. 3,250 idi çook artmaz galiba.. :)Capoeira beni de izlemeye alabilir misin fotograflarına bakmak istiyorum. İstanbulda fiyatlar çok pahalı ayrıca Can Bey'in 2015 fiyatı nedir acaba?
4500TLCapoeira beni de izlemeye alabilir misin fotograflarına bakmak istiyorum. İstanbulda fiyatlar çok pahalı ayrıca Can Bey'in 2015 fiyatı nedir acaba?
Neeeeee ....!4500TL
vallaha öyleNeeeeee ....!
Ben senin yerinde olsam derdim, hocam geçen sene olan arkadaşlar 3,250 dedi, bu artış çok deilmi diye..vallaha öyle
Subat ayinda ameliyat oluyorum ben o fiyata
Neeeeee ....!
Ay ben cok cekinirim yaaa. nasil söyliyecem. Acaba almanyada oturdugumu bildigi icin mi böyle yüksek fiyat söyledi. eger öyleyse gercekten üzülürümBen senin yerinde olsam derdim, hocam geçen sene olan arkadaşlar 3,250 dedi, bu artış çok deilmi diye..
yok yok hiç öyle düşünme, benimde fransadan gittiğimi bildiği halde çok uygun bir fiyat vermişti..whatsapp tan foto attınmı fiyat sorarken?Ay ben cok cekinirim yaaa. nasil söyliyecem. Acaba almanyada oturdugumu bildigi icin mi böyle yüksek fiyat söyledi. eger öyleyse gercekten üzülürüm
Güzel yorumun için çok tşkkr ederim.. Bir ara msj atıp sorsam bi fiyat değişimini ayıp olurmuki ?Canım senin o güzel burnunu görüp Can beye koşanlardan dolayı böyle bir sonuç olması gayet doğal
Güzel yorumun için çok tşkkr ederim.. Bir ara msj atıp sorsam bi fiyat değişimini ayıp olurmuki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?