- 14 Nisan 2014
- 84
- 38
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.941
evet whatsappden yolladim yandan önden 4-5 resimGüzel yorumun için çok tşkkr ederim.. Bir ara msj atıp sorsam bi fiyat değişimini ayıp olurmuki ?
Whatsappde yazistik resimlerime baktiktan sonra fiyat verdiPeki muayene de mi söyledi o fiyatı yoksa telefonda mı? Sadece burun estetiği için bu kadar artış olmaması lazım yaa
burnunuzu kim yaptı
fotoğraf görmek istiyorumburnunuzu kim yaptı
ben de estetik olmayı düşünüyorum arkadaşlar.doktor araştırıyorum.Ahmet seyhan, halis ünlü gibi isimler duydum.can kopal baya iyi yorumlar var[/
.....................................
Can Bey in adı çok geciyorben de estetik olmayı düşünüyorum arkadaşlar.doktor araştırıyorum.Ahmet seyhan, halis ünlü gibi isimler duydum.can kopal baya iyi yorumlar var
fotoğraf görmek istiyorumanladimmmm
ok.
Dr. Can Kopal da olcam
İzlemeye aldım görebilirsinfotoğraf görmek istiyorum
Az kalmışşşş :) bir tavsiye, beklentin çok çok yüksek olmasın, yoksa memnun olmak zor.. Kkemer artık estetikte çok basit bir ameliyat, geniş burunlar daha çok sorun çıkartıyor, biraz geç iyileşiyor, bunlara psikolojik olarak hazırlıklı olki sabredebil.. :)arkadaslaaar az kaldi 19.01.15 ameliyat olucamm cok heyecanliyim simdiki halini paylasiyim :) Eki Görüntüle 1366534
evet ya biliyorum zaten can bey ta basda dedi cok inceltemeyiz derin kalin diyeAz kalmışşşş :) bir tavsiye, beklentin çok çok yüksek olmasın, yoksa memnun olmak zor.. Kkemer artık estetikte çok basit bir ameliyat, geniş burunlar daha çok sorun çıkartıyor, biraz geç iyileşiyor, bunlara psikolojik olarak hazırlıklı olki sabredebil.. :)
Her halukarda daha güzel olur, sürpriz olsun çok hayal kurma :)evet ya biliyorum zaten can bey ta basda dedi cok inceltemeyiz derin kalin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?