Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ameliyat olunca hastanede ne kadar kaliniyoo aci sizi varmii ameliyattan donra hemen adanaya donebilirmiyimm cunki izmirde tsnidigim kimse yok
Eğer bunu belirtirsen 1 gün kalabilirsin galiba hastanede.. Ben iki gün sonra afyona dönmüştüm arabayla ( malum sadece burun deildi) .. Ağrı sızı insandan insana değişior bence, onca ameliyatta ah ölüyorum diyecek bir acı duymadım,senin ağrı eşiğine bakar

merhaba kızlar. benim moralim çok bozuk. ikinci ayımdayım fakat burun ucumun ilk günlerdeki kalklığı kaybolup gülerken düşüyor artık. şişlikler burun ucunda toplandığı için mi acaba diyorum ama düşmemesi gerektiğini düşünüyorum. lütfen bana yardımcı olabilir misiniz artık hiç mutlu değilim. yardımcı olabilirseniz çok mutlu olucam gerçekten

Büşraa, güzelim benim. Bence endişelenmeni gerektirecek bir durum yok. Ben seni de burnunu da çoook beğendim. Şişliklerin inmesini bekle. Zamanla oturacaktır. Hem henüz çok olmadı ameliyat olalı.

Büşraa, güzelim benim. Bence endişelenmeni gerektirecek bir durum yok. Ben seni de burnunu da çoook beğendim. Şişliklerin inmesini bekle. Zamanla oturacaktır. Hem henüz çok olmadı ameliyat olalı.

Busra ben neden reskmlerini goremiyorum
evet can kopaldı. fotoğraf koymadım ama koymayı düşünüyorum çünkü sizin yorumlarınız benim için çok önemli. urbecim ilk halinin bende çok beğeniyordum çok mutluydum fakat burunum çok değişti burun ucu kalkıklığım gitti ve gülerken düşüyor artık. şişliklerden dolayı olduğunu umut ediyorum en zor işimiz sabretmek henüz ikinci ayımdayım o yüzden çok takmamaya çalışıyorum

aaa cok üzüldüm ya. pekii Can beyle görüstünmü o ne dedi bu duruma ?
Burnun kemerlimiydi ?
6- 12 ay sürebilirmis burnun oturmasi, insallah istedigin gibi olur bence bir de doktora sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…