- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.021
Umarum pyle olur su an gercekten fenaBenimki 8 günde çıktı benden önceki arkadaşın 15 günde.. Kemik yapına bakar o alçı meselesi, oraya takma.. Masaj evet günde 4/5 kez yap çok yararını gördüm ben.. İlk 6 ay bir sabah musmustlu uyanacaksın harika bir burunla ertesi sabah şiş patlıcan bir burunla.. Bir bakmışsın burnun sağa kaymış birde sola.. Derken heryeri güzel ama ucu top ver en son oturmuş olacak.. En sabır gerektiren zaman başladı senin için, saya saya bitir 6 ayı :) geçmiş olsun.. Bol bol deniz suyuyla yıka burnunu
Bide tabak bile tasıma burna gercekten baskı yapıyoTamam tesekkur ederim zaten basimi egince duscek gibi agriyo burnum
Ben fransadan gittim.. Benim kombindi o yüzden iki gün hastanede kaldım sonra otelde tabii afyona evimede gittim.. Otel pahalı dersen can bey hastanede bi yer ayarlıyor.. Misafirhane gibi bi yer, otel kadar pahalı deildir bence.. Yada istersen otelde kal ama çok lüx olmasın yani kahvaltı olsun gerisini zaten dışarda yersin, okadar çok tutmaz herhalde.. Kolau gelsin.. İzlemeye alıorum :)Ya kizlar hep yazdiniz yazdiniz.. Herkes resim görmek istiyo ama En fazla üc tane resim gördüm..
Neyse ben almanyada yasiorum izmirde kimsemmm yokkk ama can beyde estetik olmak istiorummmm bende herkes memnun gibi..
Varmi uzaktan izmire giden?? Oteldemi kaldiniz?? Bunlarda hep masraf off..
Arada istanbula geliomu doktor ya süper olurdu
Misafihane hastanede olmasi cok iyi biseymis nasil orasi gordunmu canim yani ayni hastane odasi gibimi ? Bir odada kac kisi kaliyor acaba ve en fazla kac gun kalabiliriz ki orda ?Ben fransadan gittim.. Benim kombindi o yüzden iki gün hastanede kaldım sonra otelde tabii afyona evimede gittim.. Otel pahalı dersen can bey hastanede bi yer ayarlıyor.. Misafirhane gibi bi yer, otel kadar pahalı deildir bence.. Yada istersen otelde kal ama çok lüx olmasın yani kahvaltı olsun gerisini zaten dışarda yersin, okadar çok tutmaz herhalde.. Kolau gelsin.. İzlemeye alıorum :)
Kaç gün kalman gerekirse o kadar.. Özel oda, bir kişi kalıyor birde refakatçı yatağı var( eşim kalmıştı) valla ben aradım direk hastaneyi sordum 300 tl dediler can hoca 125 e ayarlamıştı.. Ama sonra ben tatil yapıcam die otele gittim, ayaklanınca ihtiyaç kalmadı hastaneye.. Konuşulanilir bunlar hep telde.. Fiyatlar değişmiştir illaMisafihane hastanede olmasi cok iyi biseymis nasil orasi gordunmu canim yani ayni hastane odasi gibimi ? Bir odada kac kisi kaliyor acaba ve en fazla kac gun kalabiliriz ki orda ?
Anladim canim peki yemek var mi icinde eger 125 tl ise uygun benceKaç gün kalman gerekirse o kadar.. Özel oda, bir kişi kalıyor birde refakatçı yatağı var( eşim kalmıştı) valla ben aradım direk hastaneyi sordum 300 tl dediler can hoca 125 e ayarlamıştı.. Ama sonra ben tatil yapıcam die otele gittim, ayaklanınca ihtiyaç kalmadı hastaneye.. Konuşulanilir bunlar hep telde.. Fiyatlar değişmiştir illa
Tabiiki aynı hastane ortamı cnm.. Özel oda , tv, wi-fi.. 3 öğün yemekAnladim canim peki yemek var mi icinde eger 125 tl ise uygun bence
Mesaj kutuna bak :)125 tl bi günmü?? Yoksa iki hafta türkiyedd kalmam gercekse tüm sürec icin mi??
Istanbuldanda üc günde bi git gel yapmak zor olur amelyatliyken dimi?? Off
Doktorada sayfasindan mail yazdim dahDen cevap gelmedi.
Önce sonra resmin varmi?Kızlar çok pişmanım burnum bildigin egri can bey şiş daha düzelcek ama tornadan cıkmış gibi bekleme diyor esasen tam tersine şişlikler indikçe egrilik daha çok belli oluyor ;((
[/QUOTE]Dün tesadüfen Can beyin muayehanesinde karşılaşmamız çok ilginç oldu gerçekten 18 günlük bir burun bukadarmı güzel olur valla Can beye çok güzel olmuş burun dedim vede çok yakışmış 18 günlük diyince çok şaşırdım QUOTE="ezgi3558, post: 39351006, member: 636915"]Kızlar çok pişmanım burnum bildigin egri can bey şiş daha düzelcek ama tornadan cıkmış gibi bekleme diyor esasen tam tersine şişlikler indikçe egrilik daha çok belli oluyor ;((
[/QUOTE]Eski ve yeni resimlerini özelden atarmısın
bilge bana özelden foto atarmısın canım burnunu merak ediyorumresimlerinizi görmem mümkünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?