Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba kızlar uzun bir süre giremedim kkya açıkcası söylemek gerekirse moralim inanılmaz derecede bozuk. burnumun alçıdan çıktığı ilk zamanlar resmen tapıyordum burnuma ama zamanla o burundan eser kalmadı kavis ve kalkıklık gitti fakat ben düz bir buruna bile razıydım üçüncü ayımı doldurmadan burnum gülerken düşmeye başladı artık eskisi gibi gülmek dahi istemiyorum izmirde olmadığım için can beye fotoğraflarını attım fakat bana önceki söylediklerinin aynısını söyledi ! her gidişimde burun ucu daha da aşağıya düşmez çizgisini korur merak etme dedi fakat gün geçtikçe daha da düştü bunum. ki can beye ameliyat öncesinde en çok burun düşmesinden korkuyorum ameliyat sonrası gülerken dahi düşme yaşamam değil mi diye ısrarla sormuştum fakat bana merak etme düşmeyecek halledicem hepsini güven bana demişti. o kadar emeğim acıları boşuna çektiğimi görmek çok üzüyor beni. burnum zamanla güzelleşecekken mahvoldu diyebilirim. umarım öyle bir şey yaşamazsınız doktor seçimi gerçekten çok önemli

[/QUOTE]
Keske bekleseydm profilden gercekten güzel ama önden bakabilmemi cok isterdim

keşke bu halini daha önce görebilseydin ezgi kendim dahil can beyi önerdiğim hastalarında mutsuz oluşu beni daha çok üzüyo gerçekten kendimi suçlu hissediyorum

can beyin burunlarını gerçekten merak ediyorum. Burdan yalnızca 3 burna baktım üçünüde beğenmedim ama burun sahipleri çok beğenmiş bu yüzden bi de fiyatının cazip olması sebebiyle ilgimi çekiyor can bey. randevularda da ilgiliymiş. cvsindende etkiyendim ama fotolardaki burunlar kötü gibi duruyor anlayamadım

arkadaşlar ben bi hafta sonrasına randevu aldım ama can beyin kendiyle görüşemedim şehir dışında olduğum için ameliyatı aynı gün yapmak istiyorum ama telefondaki bayan bunun mümkün olmadığını söyledi izmir dışında olan hastalar nasıl ayarlıyor fotoğraf çekimi röntgen falan

Ön görüşmeyle ameliyatı birgün arayla ayarlayabilirsin tlfnda konuşup.. İlla aynı gün olsun dersen ( tavsiye etmem) can hocayla direk cebinden konuş durumu anlat

Arkadaslar merhaba ilk defa bole bir yere yorum yapiyorum bnde bugun tam iki hafta oldu can beye burun ameliyati oldum ismini burdan duydugum ve doktor arama surecinin nasil zor oldugunu biliorum ben burdaki yorumlara guvenerek gittim ve oldum can bey cok iyi alakali bir doktor dunde ikinci konturolum vardi hersey yolunda gorunuyor ben kndi adima can beyden cok memnun kldigimi belirtmek istedim tabiki kimseye git yada gitme diyemem ama bi gorusmenin fydasi var derim ameliyat sonrasi ne morluk ne agri yasadim sadece cok az sisligim vardi bnm acimdn olumlu bir surec oldu insallh herkesn istedgi gbi olur

Geçmiş olsun :) fotolarını paylaşırsın umarım :)

ameliyat öncesi-sonrası fotoğraf paylaşacak mısın çok merak ettim bende olacağım birkaç güne inş

bende merak içindeyim ve yakında muayene olucam fotonu görmek istiyorum pişman mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…