- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.001
Bende yeni olduğunu bildiğim için seni alıntıladımki mesajı gör die, oyun sayfalarına yazın BACILAR dedim özellikle, yani herkeze yazdım, sanada görmek istediğin kişilerden izlemelerini iste dedim.. Yani tek tek yazmak yerine bir msjda yazayım dedim ...Deneme sayfasinda denedigimi msj atamadigimi söylemiştim ama bu açiklama yetmemiş galiba.yine de yardim icin teşekkürler
Can beyde oldum evet görüştüm biraz daha bekle dedi ama moralim çok bozuluyor herkes yamuk diyor burnum estetik diyince tuhaf tuhaf bakıyorlar çünkü ucu hiç hoş değilCanim sen kime ameliyat olmustun? Bu konuyu dr. ile gorustun mu?
Hayır yoktu tamamen ameliyatdsn sorma bi kemik kıvrımlı diğeri düz olmuş galiba o yüzden ucu da eskisinden daha KTÜ ben estetiği biraz keyfi olmuştum zaten okadar kötü birşey yoktu ana işteÜzüldüm canım ya. Önceden var mıydı peki böyle bir şey? Yoksa tamamen ameliyattan sonra oluşan bir şey mi?
Bende cuma günü oldum hala kanamalar devam ediyor normal mi bu durum
Benimki 8 günde çıktı benden önceki arkadaşın 15 günde.. Kemik yapına bakar o alçı meselesi, oraya takma.. Masaj evet günde 4/5 kez yap çok yararını gördüm ben.. İlk 6 ay bir sabah musmustlu uyanacaksın harika bir burunla ertesi sabah şiş patlıcan bir burunla.. Bir bakmışsın burnun sağa kaymış birde sola.. Derken heryeri güzel ama ucu top ver en son oturmuş olacak.. En sabır gerektiren zaman başladı senin için, saya saya bitir 6 ayı :) geçmiş olsun.. Bol bol deniz suyuyla yıka burnunuKızlar bugun 4. Gün tampon cıkartmak için gittm ama can bey alçıyıda çıkardı! Acıkcası 4 gün alcı bana çok kısa geldi ama can bey yeterli gördü aranzda başka var nı bu kadar kısa sürede alçısı cıkan?? Burnum çok şiş karsıdan egri görünüyor ama profilden cok iyi ! Kendisi şiş oldugu için dedi masaj yap dedi umarım düzelir gercekten cok mutsuzum;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?