Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Deneme sayfasinda denedigimi msj atamadigimi söylemiştim ama bu açiklama yetmemiş galiba.yine de yardim icin teşekkürler
Bende yeni olduğunu bildiğim için seni alıntıladımki mesajı gör die, oyun sayfalarına yazın BACILAR dedim özellikle, yani herkeze yazdım, sanada görmek istediğin kişilerden izlemelerini iste dedim.. Yani tek tek yazmak yerine bir msjda yazayım dedim ...

Üzüldüm canım ya. Önceden var mıydı peki böyle bir şey? Yoksa tamamen ameliyattan sonra oluşan bir şey mi?

Üzüldüm canım ya. Önceden var mıydı peki böyle bir şey? Yoksa tamamen ameliyattan sonra oluşan bir şey mi?
Hayır yoktu tamamen ameliyatdsn sorma bi kemik kıvrımlı diğeri düz olmuş galiba o yüzden ucu da eskisinden daha KTÜ ben estetiği biraz keyfi olmuştum zaten okadar kötü birşey yoktu ana işte (

Merhabaaaa Arkadaslarrrr. Nihayet kavustum internetime
Tam 6 gün önce Izmirdeydim veeeee burun ameliyatimi gerceklestirdim.
Can Bey Alciyi degistirirken hemencicik aynaya baktim ucu cok kalkik duruyordu ama Can bey normal dedi inecekmis zamanla. Yarin alci cikacak cok heyecanliyim! Burnumdan hala cok zor nefes aliyorum normal mi acaba?
Bogazlarim cok agriyor. Can bey burnunu tuzlu su cek dedi ama faydasi yok sanki.
Krem, ilac hic birsey vermedi.

arkadaşlar bende can beye hem burun hemde çene ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum ameliyattan ve sonrasından. bünyem çok hassas kan gördüğümde düşer bayılırım henüz görüşmedim bile izmirde oturmuyorum git gel olsunda istemiyorum muayeneden sonra ne zamana gün verir birde e-posta adresini nasıl bulabilirim fotoğraf gönderip sormak istiyorum kendisine

Benmde burnumda kemer fln yoktu hatta profilden gayet iyiydi ama iki yıl oncesinde düşmüştüm ve burnum egildi beni inanlmaz rahatsız etti bu durum! Can bey ameliyata gerek yok diye coook ısrar ettti ama ben inat ettim resmen ! Ameliyat sonucta asla kolay bşey degil ama agrı sızı olmuyor bnce en zoru o önlügü giyip ameliyathaneye gitmek zaten sonraki gün narkoz etkisiyle pek kendinde olmuyorsun bugun 4. Günüm alcı cıkınca neyle karsılasacagımı cok meral ediyorum

Burdan tanıştıgım sonrasında telefonla görüştügüm bicok insan var hepsine cok tesekkr ediyorum gercekten destek iletişim cok ama cok önemli bu süreçte bende resim ekliceö buraya fikir vermesi acısından ama öncesinde su aşcılardan kurtulmam lazım

Merhaba kizlar yarin ameliyat oluyorum bi aksilik cikmazsa. Cok korkuyorum pisman olmak istemiyorum sadece kemer var hafif onun icin olucam. Su an aklima takilan sey odemin gecmesi ne kadar suruyor ?

Kızlar bugun 4. Gün tampon cıkartmak için gittm ama can bey alçıyıda çıkardı! Acıkcası 4 gün alcı bana çok kısa geldi ama can bey yeterli gördü aranzda başka var nı bu kadar kısa sürede alçısı cıkan?? Burnum çok şiş karsıdan egri görünüyor ama profilden cok iyi ! Kendisi şiş oldugu için dedi masaj yap dedi umarım düzelir gercekten cok mutsuzum;(

Benimki 8 günde çıktı benden önceki arkadaşın 15 günde.. Kemik yapına bakar o alçı meselesi, oraya takma.. Masaj evet günde 4/5 kez yap çok yararını gördüm ben.. İlk 6 ay bir sabah musmustlu uyanacaksın harika bir burunla ertesi sabah şiş patlıcan bir burunla.. Bir bakmışsın burnun sağa kaymış birde sola.. Derken heryeri güzel ama ucu top ver en son oturmuş olacak.. En sabır gerektiren zaman başladı senin için, saya saya bitir 6 ayı :) geçmiş olsun.. Bol bol deniz suyuyla yıka burnunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…